Cautare

6153 de rezultate pentru "07" (5.23 secunde)
Democratii, intruniti sambata in cadrul Consiliului National de Coordonare, au votat in unanimitate participarea PD la declansarea procedurii alegerilor anticipate, acestea fiind singura modalitate de a scapa de “dinozaurii epocii Iliescu“.
PSD se pregateste sa foloseasca la maximum greselile actualului Guvern demisionar pentru a castiga procentele necesare formarii unui Cabinet in urma alegerilor anticipate.
Proiectul de lege privind suspendarea obligativitatii stagiului militar va fi dezbatut in sesiunea parlamentara din septembrie, documentul fiind inregistrat la Camera Deputatilor la 12 iulie, a declarat ieri secretarul Camerei, Titu Gheorghiof.
Presedintele Traian Basescu a avertizat din nou asupra pericolului ca oameni din Guvern sa intre sub influenta unor grupuri de interese economice, atragand astfel atentia asupra celui mai grav aspect care a fost semnalat in scrisoarea de avertizare a Comisiei Europene, si anume coruptia.
Ministrul Afacerilor Externe a declarat, dupa reuniunea PSESE ca Wolfgang Schussel, cancelarul austriac, este increzator ca Romania si Bulgaria se vor integra in UE la 1 ianuarie 2007.
Institutul Social Democrat (ISD), condus de deputatul PSD Adrian Severin, a criticat, intr-un comunicat de presa, inclinatiile dictatoriale ale presedintelui Basescu, invocand „pericolul neocezarismului basescian“ pentru democratie.
Fostul negocitor-sef al Romaniei cu UE, deputatul PSD de Cluj, Vasile Puscas, si-a exprimat nemultumirea vizavi de modul in care actualii guvernanti au abordat declaratiile cancelarului german Gerhard Schröder si ale comisarului european pentru extindere Olli Rehn.
PSD da dovada de aceeasi aroganta. Fara cravata, insa aceeasi aroganta ca atunci cand se afla la putere. Ceea ce inseamna ca PSD isi merita locul in opozitie.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu le-a cerut diplomatilor romani participanti la Reuniunea anuala a corpului diplomatic al tarii noastre sa faca tot posibilul pentru a ne putea integra la termen in UE si sa renunte definitiv la limbajul „à la Stefan Gheorghiu“.
Presedintele Traian Basescu este convins ca Romania va deveni membra cu drepturi depline a Uniunii Europene la 1 ianuarie 2007.
Indiferent de conjunctura, Basescu nu se dezminte.
Anca Boagiu, ministrul Integrarii Europene, a declarat ieri, intr-un interviu acordat Mediafax, ca MIE se pregateste pentru a deveni Minister al Afacerilor Europene.
Presedintele Traian Basescu i-a invitat pe liderii partidelor parlamentare sa participe sambata, la Palatul Cotroceni, la o serie de consultari, a anuntat Administratia Prezidentiala.
Invitatia facuta de premierul Calin Popescu-Tariceanu partidelor politice, de a veni astazi pentru consultari la Palatul Victoria va fi onorata de social-democrati.
Euroobservatorii social-democrati si-au prezentat ieri mandatul din partea partidului cu care pleaca la Parlamentul European.
Scandalul din Parlament a avut ecou si in plan international si risca sa compromita toate eforturile depuse pana acum pentru a da bine in ochii europenilor.
Comisarul european pentru extindere, Olli Rehn, a apreciat la Bratislava, in urma unei intalniri cu premierul Tariceanu la Congresul liberalilor europeni, evolutiile tarii noastre in privinta reformei sistemului juridic si in domeniul concurentei.
Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei a salutat ieri adoptarea, cu o larga majoritate de catre Parlamentul ungar, prin votul din 26 septembrie 2005, a Legii de ratificare a Tratatului de Aderare a Romaniei si Bulgariei la Uniunea Europeana.
Sedinta de ieri a plenului Senatului s-a consumat, timp de aproape patru ore, pe dezbateri asupra a ceea ce ar trebui sa constituie prioritate pe ordinea de zi - discutarea Regulamentului sau a legilor necesare integrarii, dintre care majoritatea ar intra in aprobare tacita, inclusiv Legea privind statutul minoritatilor.
Presedintele Traian Basescu a primit ieri, in timpul celei de-a doua zi a vizitei sale in Turcia, premiul „Personalitatea politica a anului 2004“, conferit de singura publicatie internationala cu profil economic din Turcia „Ekovitrin“.
google-analytics.com