Cautare

6153 de rezultate pentru "07" (1.61 secunde)
Senatorul PSD Antonie Iorgovan a declarat ieri ca Ion Iliescu nu merita tratamentul de care a avut parte la congres.
Tratatele de aderare cu Romania si Bulgaria nu vor trece prin Parlamentul german in forma in care au fost aprobate de Parlamentul European, avertizeaza responsabilul pentru politica externa al factiunii parlamentare crestin-democrate, Friedbert Pflüger.
Liderul Grupului Partidului Popular European Hans-Gert Poettering a declarat ca amanarea acordarii statutului de observatori pentru reprezentantii Bulgariei si Romaniei nu trebuie inteleasa ca un caz de discriminare.
Conducerea Partidului Socialistilor Europeni, reunita ieri la Paris, a aprobat in unanimitate acordarea statutului de membru cu drepturi depline PSD.
Aseara, in cadrul unei dezbateri, presedintele Traian Basescu a declarat ca "momentul optim" pentru organizarea alegerilor anticipate este cel tarziu in toamna.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu s-a consultat cu liderii partidelor si cu grupurilor parlamentare pe tema integrarii, dupa votul negativ din Franta asupra Constitutiei europene.
Reuniunea Biroului grupului PPE si al Democratilor Europeni din Parlamentul European, care a inceput ieri la Bucuresti, a crescut apetitul intregii clase politice romanesti de a iesi in fata.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu invoca prioritatea indeplinirii calendarului integrarii Romaniei in Uniunea Europeana pentru a considera restructurarea guvernamentala prematura si pentru a amana alegerile anticipate pentru o perioada nelimitata.
Parlamentul Republicii Slovace este primul stat membru al UE care a ratificat ieri, cu o majoritate corvasitoare, Tratatul de aderare a tarii noastre la UE, se precizeaza intr-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.
Afaceri in familie Desi benzinaria era evaluata la aproape 850.000 de euro (adica aproximativ 35 de miliarde de lei), pe 30.07.2004 Gheorghe Munteanu a vindut-o firmei SC LAURGEN SRL, administrata de Iliuta Eugen Stefanache, cu doar 19 miliarde de lei.
PSD a lansat ieri, sub indrumarea colegilor socialisti europeni, seria de dezbateri publice sub denumirea de “dialoguri social-democrate“, initiativa cu care presedintele partidului, Mircea Geoana, promite ca va bate tara.
Presedintele statului, Traian Basescu - prezent duminica seara, la Snagov, la sarbatorirea Zilei Justitiei -, le-a cerut magistratilor sa inteleaga „foarte bine“ faptul ca ei sunt cei care vor decide „intrarea sau aminarea intrarii Romaniei in Uniunea Europeana, la 1 ianuarie 2007“.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat ieri ca nu crede ca ar fi “cea mai mare tragedie daca amanarea Romaniei la aderare s-ar produce, si aceasta pentru un an“.
Calin Popescu Tariceanu: E greu de facut o ierarhizare din punct de vedere al masurilor, pentru ca ele sint destinate unor sectoare diferite.
Romanii vor merge din nou la vot in aceasta toamna. Calin Popescu Tariceanu a acceptat, in cele din urma, organizarea alegerilor anticipate, dupa admiterea de catre Curtea Constitutionala a contestatiilor la legile proprietatii si justitiei, pentru care guvernul si-a asumat raspunderea in parlament.
Romanii vor merge din nou la vot in aceasta toamna. Calin Popescu Tariceanu a acceptat, in cele din urma, organizarea alegerilor anticipate, dupa admiterea de catre Curtea Constitutionala a contestatiilor la legile proprietatii si justitiei, pentru care guvernul si-a asumat raspunderea in parlament.
La numai 24 de ore dupa ce premierul Calin Popescu Tariceanu, fortat de Traian Basescu, a aruncat bomba anticipatelor pe scena politica romaneasca, varianta prinde din ce in ce mai mult contur.
google-analytics.com