Cautare

6153 de rezultate pentru "07" (1.96 secunde)
PRM nu considera oportuna organizarea alegerilor anticipate mai devreme de 2007, atat timp cat nu exista o criza politica majora, neprovocata de “ambitiile politicianiste ale guvernantilor“ se arata intr-un comunicat de presa al partidului.
Biroului Executiv Central al PSD a validat mai multe propuneri de modificare a statului partidului, care - in variantele adoptate - impaca si tinerii, si batranii, si aripa radicala, si pe cea conservatoare.
Liderii PNL-PD au declarat miercuri seara ca, in urma consultarilor din cadrul Consiliului National de Conducere (CNC) al Aliantei, alegerile anticipate nu reprezinta principalul punct de interes in acest moment, prioritate avand integrarea europeana si realizarea programului de guvernare.
Comisarul european pentru extindere Olli Rehn a avertizat Bulgaria si Romania ieri in legatura cu posibila amanare a aderarii lor la Uniunea Europeana, daca “nu-si respecta obligatiile“, transmite AFP.
Calin Popescu-Tariceanu, aflat ieri la Bruxelles cu ocazia summitului sefilor de stat si de guvern din UE, a apreciat ca fiind impresionant numarul anchetelor pentru coruptie, referitoare la aproape 300 de judecatori si politisti, declansate de la inceputul anului si pana acum.
Junii liberali l-au ales pe deputatul Cristian Adomnitei (foto) in fruntea Tineretului National Liberal (TNL). Adomnitei a acumulat 191 de voturi dintre cele valabil exprimate, in timp ce contracandidatul sau, deputatul Cristian Busoi, nu a reusit sa intruneasca decat 107.
Rapoartele de venituri si cheltuieli de la alegerile parlamentare si prezidentiale din 2004 arata ca valoarea totala a veniturilor inscrise in rapoarte a insumat 138,07 miliarde de lei, in timp ce cheltuielile au fost de 143,28 de miliarde de lei, potrivit Raportului Curtii de Conturi a Romaniei (CCR) prezentat luni de presedintele institutiei, Dan Drosu Saguna (foto).
Comisia pentru Afaceri Externe a Parlamentului European si-a dat ieri acordul asupra aderarii Romaniei si Bulgariei la UE, la 1 ianuarie 2007, cu mentiunea ca Parlamentul European sa fie asociat Comisiei Europene in cazul utilizarii clauzelor de salvgardare.
Presedintele Traian Basescu o sprijina total pe ministrul Justitiei Monica Macovei in actiunea de reformare a Justitiei si a avertizat ieri ca politicul nu va permite o justitie independenta in coruptie si ineficienta.
Comisarul european pentru extindere, Olli Rehn, a dat dovada de prudenta intr-un interviu acordat joi ziarului belgian “La Libre Belgique“, cand a vorbit despre aderarea Romaniei.
Guvernul va propune Parlamentului initierea unor dezbateri politice pe tema modului de organizare si desfasurare a sistemului electoral, la care sa participe toate partidele si organizatiile neguvernamentale, a anuntat ieri ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu.
Coalitia aflata la guvernare face pregatiri pentru o noua modificare a Constitutiei Romaniei, in scopul armonizarii ei cu cea europeana.
Parlamentul European a votat ieri asupra aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, aproband Raportul Moscovici privind Romania si o rezolutie referitoare la aderarea Romaniei la UE in 2007.
“Marii rechini“ sunt deja in colimatorul Justitiei, a anuntat presedintele Traian Basescu, intr-un interviu publicat de cotidianul francez “Le Figaro“.
Parlamentarii au functii in diverse firme, incalcind Legea anticoruptie Potrivit unui comunicat de presa dat publicitatii ieri de Grupul de Investigatii Politice (GIP), 18 parlamentari romani incalca Legea anticoruptie (nr.
Ratificarea de catre Germania a aderarii Romaniei la UE nu va fi posibila decat daca aceasta tara va corecta neregulile mentionate in raportul UE, a declarat ieri purtatorul de cuvant pentru afaceri europene al crestin-democratilor germani, Peter Hintze, citat de siteul Internet Novinite.com.
Consiliul National al Maghiarilor din Transilvania si Consiliul National Secuiesc au cerut la sfarsitul saptamanii Parlamentului European aplicarea clauzei de salvgardare pentru Romania daca statul roman nu aproba infiintarea “Regiunii Administrative Autonome a Secuimii“.
google-analytics.com