Cautare

4452 de rezultate pentru "zepa mircea" (3.09 secunde)
Veniti pe litoral, liderii PSD (Mircea Geoana, presedinte PSD si Adrian Nastase, presedinte executiv PSD) au sustinut o - hai sa-i zicem totusi - conferinta de presa, la sediul Organizatiei Judetene Constanta.
Dan Ioan Popescu, liderul organizatiei, l-a infierat pe Mircea Geoana pentru esecul electoral al partidului in Capitala. ... Popescu a aratat, intr-o evaluare asupra alegerilor locale din 2004, ca el l-a propus pe Mircea Geoana pentru Primaria Capitalei, pentru ca era persoana cu cea mai mare notorietate in Bucuresti.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
In cursul zilei de sambata, 24 septembrie a.c., in cadrul alegerilor pentru conducerea Organizatiei Municipale a fost reconfirmat in functia de presedinte Mircea Stoian, fost deputat PRM.
Vineri, 24 februarie a.c., Vasile Francu s-a prezentat la conferinta de presa a deputatului PC Andrian Mihei, nu pentru a vorbi de buna intelegere dintre cele doua partide, ci pentru a da "lectii de moralitate", in lipsa, deputatului PD Laurentiu Mironescu si directorului Administratiei Porturilor Maritime, Mircea Banias, colegii sai de partid.
Toate bune si frumoase la acest capitol, numai ca directorul SAPARD Constanta, Mircea Solomon, este pe punctul de a-si pierde functia, si asta nu din cauza incidentului petrecut la sfarsitul anului trecut, cand presa l-a prezentat drept "pistolar" care pune in pericol siguranta colegilor si incalca legea armamentului si munitiei, ci pentru ca acesta a pierdut sprijinul Organizatiei PNL Constanta, partidul care l-a propus si sustinut pentru postul pe care, deocamdata, il mai detine.
Toate bune si frumoase la acest capitol, numai ca directorul SAPARD Constanta, Mircea Solomon, este pe punctul de a-si pierde functia, si asta nu din cauza incidentului petrecut la sfarsitul anului trecut, cand presa l-a prezentat drept "pistolar" care pune in pericol siguranta colegilor si incalca legea armamentului si munitiei, ci pentru ca acesta a pierdut sprijinul Organizatiei PNL Constanta, partidul care l-a propus si sustinut pentru postul pe care, deocamdata, il mai detine.
Lucian Boia, Mircea Cartarescu, Radu Paraschivescu, Varujan Vosganian, Vintila Mihailescu, Augustin Lazar, Andrei Plesu, Tatiana Niculescu si Veronica D.
Secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Mircea Toader (foto), seful PD Galati, sustine ca senatorul PRM, Carol Dina, a aprobat, inainte de 1989, in calitate de prim-secretar PCR al judetului Galati, anchetarea sa de catre Securitate.
Presedintele PSD, Mircea Geoana (foto), a anuntat miercuri seara la Conferinta extraordinara a PSD Bucuresti ca termenul-limita pentru depunerea candidaturilor la conducerea partidului a fost prelungit pana la 5 decembrie, in loc de 1 decembrie, cum fusese stabilit initial.
Secretarul de stat Mircea Toader si-a facut public ieri ultima parte din dosarul sau de urmarit. ... Se pare ca principalul motiv pentru care Securitatea a decis sa-l urmareasca pe Mircea Toader a fost existenta banuielii ca acesta ar colabora cu teroristi libanezi.
Banii vor fi virati intr-un cont special la Bucuresti in cursul acestei saptamani, a precizat presedintele PD-L Constanta, senatorul Mircea Banias (foto).
"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" este fraza lansata de Mircea Badea si adoptata de milioane de romani din intreaga tara. ... Este lumea despre care vorbeste in fiecare seara Mircea Badea, in emisiunea In Gura Presei.
Cazul controversat al concesionarii perimetrelor petroliere din Marea Neagra catre firma canadiana Sterling Resources a intrat in vizorul DIICOT, acesta solicitand deja Comisiei de industrii toate documentele avute la dispozitie si, eventual, procesele verbale sau stenogramele discutiilor, a anuntat, vineri, la Galati, deputatul PD-L Mircea Toader.
Fratele presedintelui Romaniei, Traian Basescu, Mircea, s-a conformat cerintei fratelui Traian si a renuntat la calitatea de actionar la firma cu profil militar.
Fratele sefului statului, Mircea Basescu, neaga implicarea in comertul cu arme sau cu explozibili si sustine ca "povestea insailata" de Sorin Rosca Stanescu nu are nicio legatura cu activitatea pe care el o desfasoara in portul Constanta in calitate de manager al unei societati comerciale.
La o serbare campeneasca, pe Valea Gurghiului, in judetul Mures, la care a venit si presedinte PSD Mircea Geoana, liderii locali ai partidului au impartit mii de carti postale cu mesajul "Mircea Geoana presedinte".
Liderul onorific al PSD,Ion Iliescu,a declarat vineri ca il sustine fara rezerve pe Mircea Geoana la Presedintie, pentru ca a acumulat experienta politica necesara, fostul presedinte marturisind ca alegerea sa nu este una in numele sentimentelor si a inimii, ci a ratiunii si a interesului tarii.
Mircea Geoana a afirmat ca, daca va castiga alegerile, va declansa procedura de modificare a constitutiei pentru aplicarea referendumului.
"Sunt un om care crede cu tarie ca a venit clipa sa facem un efort de reconciliere nationala", a spus Mircea Geoana, liderul PSD, reiterand hotararea de a avea un Guvern pana de Craciun, condus de un premier independent, in persoana lui Klaus Iohannis.
google-analytics.com