Cautare

776 de rezultate pentru "vointa" (4.81 secunde)
Complexul Sportiv "Vointa" ... Turneul inclus in calendarul Federatiei Romane de Tenis a adunat la start 50 de participanti din Craiova (Vointa, TC Olimp, TC Triumf 2000, CSM, Recon, TC Stanica, Atlas, CS Kofe), Bals, Caracal, Bucuresti, Pitesti, Petrosani, Valcea, Targu Jiu, Hunedoara si Deva.
Petre Grigoras vrea prima victorie in 2012 cu Vointa Sibiu, o echipa din zona retrogradarii. ... Vointa vine dupa o infrangere pe teren propriu si va incerca sa scoata punct sau puncte la noi.
Au o mentalitate de invingator, cauta sa-si impuna vointa si nu se dau batuti in fata capriciilor sortii. ... Cei ale caror prenume incep cu D sunt oameni cu o mare vointa, organizati si tenace. ... Oamenii de tip O au vointa, convingeri puternice, scopuri clare si simtul datoriei dezvoltat.
Si nu in ultimul rand, de constiinta legitimitatii uriase cu care esti motivat, tu, Crin Antonescu, sa ne reprezinti si sa convingi ca dreptatea e de partea noastra si nimeni nu poate anula vointa nationala. ... USL are o mare legitimitate, reprezinta peste 60% din vointa nationala.
RAPID - VOINTA SIBIU 3 - 0 Formatia Rapid a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Vointa Sibiu, intr-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I, in care oaspetii au evoluat in inferioritate numerica din minutul 58. ... Vointa Sibiu:
Mituri pentru renuntarea la fumat E nevoie de vointa ca sa te lasi de fumat! ... Vointa este un instrument psihic de ajutor pe perioade scurte de timp. Vointa ne poate aduce in decizia de a stinge ultima tigara, dar este insuficienta pentru a ne mentine in statutul de nefumatori.
Singurele lucruri pe care le vedem sunt improvizatiile nesfarsite ale unui presedinte care a politizat si personalizat totul, astfel incat nimic sa nu miste fara vointa sa.
Prin urmare cel putin 50% +1 dintre electori trebuie sa isi exprime vointa pentru ca aceasta vointa sa isi produca efecte obligatorii. ... Vointa cetatenilor responsabili nu poate fi ostateca indolentei celor lipsiti de instinct civic.
dar doar cu vointa poti reusi. ... nu aveti vointa. ... Nu tine de vointa. Dependenta de mancare are la baza o dificultate de a-ti controla impulsul, de a spune:
Replica presedintelui Basescu Seful statului a precizat intr-un comunicat de presa ca noul guvern propus de premierul Tariceanu nu respecta vointa electoratului si ca, daca va fi investit in parlament, exista riscul unei rupturi intre parlament si societate.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat joi ca majoritatea parlamentara care se va forma dupa alegerile din 30 noiembrie trebuie sa guverneze, pentru ca Romania "nu este o tara bananiera in care pofta cuiva e mai puternica decat vointa poporului", si nu isi permite sa intre intr-o criza.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat joi ca PSD nu are varianta de rezerva pentru functia de premier, pentru care el a fost propus de partid, si ca presedintele Traian Basescu va trebui sa respecte vointa electoratului, oricare ar fi aceasta.
Tolontan crede ca exista o vointa transpolitica de a rezolva acest caz."Nu e normal ca Monica Iacob Ridzi sa fie de 300 de ori la stiri in zilele de 1 si 2 mai. ... Jurnalistul este de parere ca exista o vointa de a rezolva acest caz.
Premierul Boc i-a anuntat, sambata, pe membrii Cabinetului ca doreste asumarea raspunderii Guvernului pe legile salarizarii, pensiilor si educatiei, dorind astfel sa verifice si daca exista vointa politica si daca exista sustinere parlamentara la nivelul coalitiei pentru realizarea acestor reforme.
2014, PNL a decis unilateral sa rupa alianta USL si sa iasa de la guvernare ignorand vointa alegatorilor exprimata la alegerile parlamentare. ... Readucerea lor la guvernare nu este pentru binele alegatorilor romani si nu respecta vointa acstora.
Am simtit o vointa uriasa. O vointa a unor oameni care au facut inimaginabilul ca sa ma scoata de acolo. ... Vointa lor m-a pastrat un om liber.
• Esenta societatii este vointa sociala. • Vointa sociala depune ca manifestari de viata: ... • Vointa sociala este conditionata in manifestarile ei de o serie de factori sau cadre care pot fi reduse la 4 categorii fundamentale:
Alexis Tsipras spune ca nimeni nu poate ignora vointa unui popor Premierul grec Alexis Tsipras a declarat duminica, dupa ce a votat la referendumul pe tema propunerii de acord a creditorilor internationali ai Greciei, ca nimeni nu poate ignora determinarea unui popor de a-si lua destinul in propriile maini, transmit EFE, AFP si DPA.
Inca de cand a descalecat triumfal, vineri noaptea, pe aeroportul din Istanbul, el a avertizat ca va declansa pedepsirea vinovatilor, pentru ca asta e vointa poporului, asta vrea poporul, nu trebuie sa inselam poporul, poporul in sus, poporul in jos si altele asemenea.
El a declarat ca, daca va exista putina vointa, Alianta D.A. ar putea fi salvata de la distrugere si Guvernul va reusi sa-si indeplineasca programul.
google-analytics.com