Cautare

5721 de rezultate pentru "vointa ion creanga jud neamt" (2.94 secunde)
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
Joi 09 Mai 2013, 19:00, BAIA-MARE (jud. Maramures), Sala Mare a Teatrului Municipal Luni 13 mai 2013, ora 19:00, SATU MARE (Jud. Satu Mare),Filarmonica de Stat "Dinu Lipatti" Miercuri, 15 mai 2013, ora 19:00, ZALAU (Jud.
GHEORGHE de 38 de ani din jud. ... PETRE de 45 de ani din jud. ... Mihaela de 18 ani din jud. ... IONEL de 35 de ani din jud. ... LUCICA de 58 de ani din jud. ... MARCELA de 38 de ani din jud. ... MARINELA de 39 de ani din jud.
in cursul anului trecut, Petre Berinde a fost retinut, cercetat si trimis in judecata de PNA, pentru trafic de influenta, prin rechizitoriul emis de procurorul sef Ioan Moldovan de la Serviciul teritorial Oradea in dosarul privind Serviciul de Pasapoarte Satu Mare, in care a fost invinuit si fostul sef al acestui serviciu, comisarul sef Vasile Neamt.
Agerpres informeaza ca Politia Romana a declansat o actiune de proportii in judetul Neamt, pentru prevenirea si combaterea infractiunilor stradale si pentru depistarea urmaritilor general, date fiind ultimele evenimente produse la Piatra Neamt.
Ioan Chelaru a fost inlocuit la conducerea filialei PSD Neamt cu Ionel Arsene Ionel Arsene este, incepand de luni, presedinte interimar al filialei PSD Neamt, potrivit unei decizii luate de Comitetul Executiv National al partidului.
La ecran si pe aleea Samurcas Teatrul Ion Creanga va scoate la joaca. ... Stela Lucaciu din Scheia, jud. ... vineri , sambata si duminica, orele 14, 00 - 18, 00 Stan Anuta din Sapanta, jud.
O cafenea din centrul municipiului Piatra Neamt a fost incendiata, noaptea trecuta, de persoane ramase necunoscute.
7.01.1957, Medgidia, jud.
Salvati bojdeuca lui Creanga! Bojdeuca de la Iasi a lui Ion Creanga, cea mai veche casa memoriala din Romania (infiintata la 1918) se afla intr-o stare de plans: ... In acest scop apelam la toti iubitorii lui Creanga - si cine dintre romani nu-l iubeste?
Cetatea Neamt sau Cetatea Neamtului este o cetate medievala din Moldova situata in apropierea orasului Targu Neamt si la aproximativ 46 km de orasul Piatra Neamt.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati.
Comitetul interimar de conducere al filialei PNL Neamt a propus suspendarea pentru un an din partid a primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.
Antonie Iorgovan (foto) si Valeriu Stoica se vor confrunta astazi in calitate de avocati in procesul intentat de fostul presedinte al Consiliului Judetean Neamt Dan Vasile Constantin impotriva Prefecturii Neamt.
Am fost invitata aici cu martisoare, asa cum le fac eu, din lumea povestilor lui Ion Creanga. ... Pacala e tanarul din popor care da raspunsuri in doi peri, lui Mos Ion Roata ii pun mustati albe. Toate aceste personaje din povestile lui Ion Creanga sunt si noi, ca popor.
Organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Teatrul Ion Creanga, Festivalul propune o selectie variata de evenimente:
Magazinul din Targu Bujor, Jud. ... PROFI din Vanju Mare, Jud. ... Tot atuncis-a deschis si magazinul PROFI Loco de la Sebis, Jud. ... Simultan, la Nasaud, in Jud.
Scriitorul Emanoil Manoliu, ginerele marelui romancier roman Mihail Sadoveanu, ii povestea lui Ion Hobana: - In toamna anului 1961, ma aflam la Manastirea Neamt. ... - In vacanta de vara a anului 1961, pe cand aveam 15 ani, ma aflam in statiunea Lacul Rosu (jud. ... Ion Hobana, Calin Turcu si Florin Gheorghita.
De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratiei si Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
Domnule Surdu, sunteti deputat ales intr-un colegiu din judetul Neamt, iar Eurostat arata ca judetele Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau si Vaslui sunt pe locul al doilea ca grad de saracie din Europa.
google-analytics.com