Cautare

3770 de rezultate pentru "viromet sfantu gheorghe" (3.68 secunde)
Referendumul intern, neoficial avand ca tema autonomia teritoriala a Tinutului Secuiesc a inceput, sambata, in sapte localitati din zona municipiului Sfantu Gheorghe, respectiv Arcus, Calnic, Bodoc, Valea Crisului, Olteni, Santionlunca si Malnas Bai.
Primarul din Sfantu Gheorghe: ... Fotografia a fost postata de Antal Arpad, primarul municipiului Sfantu Gheorghe, pe contul sau de Facebook. ... Ce a scris Antal Arpad pe Facebook Fotografia a fost insotita si de o postare scrisa de Antal Arpad, primarul orasului Sfantu Gheorghe.
Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, afirma ca liderul Organizatiei de Tineret a PD-L Covasna se comporta "ca un clovn", daruindu-i haine de la magazine second-hand, si ca politicienii romani sunt cei care nu contribuie la dezvoltarea orasului, de unde, daca nu le place, pot pleca.
Conducerea locala a Uniunii Civice Maghiare - Scaunul Sfantu Gheorghe acuza UDMR ca foloseste munca unor copii in campania de stangere de semnaturi pentru inscrierea in cursa pentru europarlamentare.
Consilierul local liberal Ioan Solomon a declarat ieri ca stema municipiului Sfantu Gheorghe, votata saptamana trecuta de consiliul local, este ilegala si discriminatorie. Potrivit lui Solomon, stema municipiului Sfantu Gheorghe nu indeplineste prevederile legale deoarece nu sunt reflectate realitatile referitoare la convietuirea dintre maghiari si romani.
Candidatul UDMR pentru Primaria municipiului Sfantu Gheorghe, deputatul Antal Arpad Andras, incepe marti la pranz o campanie maraton de 24 de ore, timp in care nu va dormi deloc si va vizita treizeci de locatii, printre care magazine, Salvarea, Gara, dar si o frizerie, unde se va tunde.
Autonomia teritoriala a Tinutului Secuiesc nu se pune in discutie, spune Constantin Nita Constantin Nita, vicepresedintele PSD, a declarat, sambata, la Sfantu Gheorghe, ca este ingrijorat de declaratiile privind autonomia teritoriala a Tinutului Secuiesc, lucru care, in opinia sa, nu poate fi pus in discutie.
Adrian Mititelu a anuntat ca doreste rejucarea meciului Sepsi Sfantu Gheorghe - FCU Craiova, pierdut la masa verde de olteni dupa prima decizie a comsiilor FRF. ... In ultima saptamana din sezonul regulat eu sunt convins ca vom juca meciul cu Sepsi la Sfantu Gheorghe.
Presedintele PD Covasna, Gheorghe Baciu, a declarat ca organizatia sa trimite o scrisoare deschisa prin care cere autoritatilor statului din judet sa ia masurile necesare pentru oprirea organizarii referendumului intern, neoficial, din zona municipiului Sfantu Gheorghe.
Sedinta a fost condusa de Valer Dorneanu iar atmosfera dominanta a fost de nepasare din partea celor care stiau dinainte rezultatul alegerilor si de vadita speranta din partea celor care credeau ca se va produce in sfirsit o schimbare, tinind cont de faptul ca de data aceasta, desi si-a anuntat candidatura doar inainte de impartirea buletinelor de vot, Gheorghe Ciocan nu a fost singurul candidat la functia de presedinte a Organizatiei Judetene a PSD, ci l-a avut drept contracandidat pe Dorel Coica.
Conducerile locale ale Uniunii Civice Maghiare (UCM) si ale Consiliului National al Secuilor (CNS) au participat miercuri seara la un forum organizat de UDMR la Sfantu Gheorghe.
Filiala judeteana Covasna a PD se declara "indignata" de distrugerea drapelelor nationale la Sfantu Gheorghe de catre cativa tineri ma-ghiari, considerand ca responsabilii morali ai acestei actiune sunt UDMR, CNS si UCM.
Cunoscuta artista a tinut sa transmita un mesaj de sustinere fata de tanarul candidat propus de USL pentru colegiul de deputat la Sfantu Gheorghe, Emil Pantelimon, presedintele TNL Covasna si PNL Sfantu Gheorghe.
Veres Ferenc din Sfantu Gheorghe participa zilele acestea la targul organizat de 1 iunie in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Sunt tehnician de prelucrare a lemnului si am predat sculptura la Liceul Industrial din Sfantu Gheorghe in perioada 1984 - 1990.
Il invit pe domnul secretar de stat Katalin Kibedi, care va raspunde la o intrebare pusa de domnul senator Gheorghe Funar, in legatura cu incalcarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. ... - Logica parlamentara Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Copos (din sala):
Pe scena Teatrului Foarte Mic din Bucuresti a avut loc aseara premiera spectacolului "Interpretul", in regia lui Radu Gheorghe. ... La toate aceste intrebari, doar Dumneavostra veti putea raspunde vizionand spectacolul nostru", spune actorul Radu Gheorghe, care semneaza si regia acestui spectacol.
Ioan Niculae detine combinatele,chimice Viromet Victoria, Amurco Bacau, Nitroporos Fagaras, Chemgas Slobozia, Donau Chem Turnu Magurele si Azochim Savinesti, fiind este cel mai important jucator de pe piata de ingrasaminte din Romania.
Acesta si-a schimbat numele din Gheorghe in George, avea dosare penale pentru violenta, fusese angajat la Baza centrala pentru Asigurarea tehnica a Misiunilor, apoi fusese soferul unor demnitari din cadrul MAI, printre care fostul subsecretar de stat MAI Florin Mecliu. ... Pana prin 2006-2007 VLADAN purta numele de GHEORGHE.
Autorul Manifestului pentru construirea de autostrazi s-a nascut pe malul Dunarii, la Calarasi, si traieste in satul Sfantu Ilie, din judetul Suceava. ... Am copilarit si locuiesc si acum in satul Sfantu Ilie.
Dupa ce presedintele PD, Emil Boc, a aprins fitilul afirmand ca partidul sau nu este anexa primului-ministru, ieri vicepresedintele Ioan Oltean l-a invitat pe vicepremierul Gheorghe Seculici sa devina un concurent serios pentru Tariceanu.
google-analytics.com