Cautare

5098 de rezultate pentru "viorel ion" (3.98 secunde)
Niculae Banicioiu, Eugen Bejinariu, Gheorghe Bunea Stancu, Ion Calinoiu, Ion Calea, Titus Corlatean, Adrian Duicu, Dan Nica, Constantin Nita, Ion Prioteasa, Cristian Rizea, Dan Sova, Marian Vanghelie.
Iliescu califica ideea aparitiei unui nou PSD ca fiind neserioasa Fostul presedinte Ion Iliescu, presedinte de onoare al PSD, a calificat joi aparitia unui nou PSD ca fiind neserioasa, dar asta nu inseamna, spune el, ca nu trebuie analizat ce trebuie sa faca partidul pentru a-si consolida pozitiile dupa alegerile din noiembrie 2014:
Mariustuca.ro / Ion Iliescu, dupa interviul despre inchisoarea CIA: E degradanta afirmatia ca fac jocul rusilor Ion Iliescu face primele precizari despre subiectul inchisorilor CIA din Europa de Est, dupa interviul aparut in revista germana Der Spiegel.
Potrivit comisarului sef al Garzii Financiare Galati, jurist Ion Corban, noile prevederi legislative privitoare la combaterea evaziunii fiscale vor putea conduce la "disciplinarea" agentilor economici, care vor fi nevoiti sa se gindeasca mai bine inainte de a sustrage de la plata obligatiilor catre stat.
In premiera, Ion Ion, vicepresedintele DAEWOO AUTOMOBILE ROMANIA (DWAR), a dezvaluit ca uzina a incheiat un contract important cu uzinele DAEWOO din Ucraina, pentru furnizarea a 20.000 de motoare si cutii de viteze.
Contractul pentru revenirea Daewoo Craiova la stat a fost semnat ieri de Ion Ion, vicepresedintele Daewoo Automobile Romania, si de presedintele Daewoo Motor din partea coreeana.
Directorul general al Daewoo Automobile România, Ion Ion, a declarat, pentru GdS, ca procesul de fabricare a marcii Matiz se va încheia în cel mult o luna si jumatate. ... Va mai dura aproximativ o luna si jumatate", a mentionat Ion Ion.
Nici directorul ACSA, nici managerul general al Daewoo Automobile România, Ion Ion, nu doresc sa spuna cât este excesul de lichiditate, pe motiv ca "este o chestiune interna a companiei".
Nici directorul ACSA, nici managerul general al Daewoo Automobile România, Ion Ion, nu doresc sa spuna cât este excesul de lichiditate, pe motiv ca "este o chestiune interna a companiei".
"Spa înseamna sanatate prin apa, iar tratamentele folosite în acest tip de activitate sunt bazate pe apa, alge marine si alte ingrediente benefice", a declarat Laura Ion, administratoarea societatii, care a precizat ca investitia initiala s-a ridicat la aproximativ 50.000 de euro.
Liderul sindicatului Solidaritatea, Ion Ion, a acuzat patronatul companiei de incalcarea legislatiei muncii, ignorarea sindicatelor si fortarea angajatilor sa plece din fabrica.
2, sa poarte denumirea "Profesor Ion Constantinescu". Initiatorii proiectului, consilierii locali Bianca Predescu si Pavel Badea, au considerat ca profesorul Ion Constantinescu, care s-a stins din viata pe 13 februarie 2009, la varsta de 78 de ani, merita sa dea numele unei sali de sport.
Liderul Sindicatului Solidaritatea de la Alro, Ion Ion, crede ca societatea nu va putea face disponibilizarile dorite de patronat pentru ca sindicatul se va adresa instantei.
Ioan Ion, liderul sindicatului "Solidaritatea", a convocat saptamana trecuta consiliul sindicatului, care a decis sa actioneze in instanta societatea Alro. Ioan Ion sustine ca, prin Actul Aditional nr.
Ion Cristoiu se alatura, incepand cu 7 septembrie, echipei de comentatori a ziarului Adevarul, pentru o rubrica saptamanala, jurnalistul precizand ca nu renunta la editorialul sau din Jurnalul National.
Invitatul ultimei editii din acest an al emisiunii "Dupa 20 de ani" difuzata de Pro Tv pe 19 decembrie, a fost Ion Iliescu.
Ion Cristoiu se intoarce la Evenimentul zilei La douazeci de ani de la infiintarea "Bulinei rosii" - primul tabloid de pe piata romaneasca, Ion Cristoiu se intoarce la ziarul care i-a adus cel mai mare succes din cariera, chiar daca acesta se baza pe gaini-mamifere si alte inventii de acest gen.
Problema bateriilor explozive, bazate pe tehnologia Litiu-Ion, este intens discutata in urma numeroaselor incidente in care acestea au luat foc sau au explodat aparent din senin, incidente soldate cu retrageri masive de pe piata a modelelor de baterii afectate.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, va implini luni, 3 Martie 2014, varsta de 84 de ani. Cu o zi inainte, duminica 2 Martie 2014, Ion Iliescu va participa la un concert, la Atheneul Roman, sustinut de Orchestra Romana de Tineret, sub bagheta lui Cristian Mandeal.
Ion Iliescu isi lanseaza cartea "Destinul unui om de stanga. ... Amintiri", scris de fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu, va fi lansat luni, de la ora 17.00, in aula Bibliotecii Centrale Universitare "Carol I" din Bucuresti, in prezenta autorului, care va sustine si o sesiune de autografe.
google-analytics.com