Cautare

907 de rezultate pentru "viorel gologan" (8.76 secunde)
Viorel Cristovici: "Voi incerca sa fiu mai aproape de zona de nord-vest a judetului" Atributii Viorel Cristovici este consilier judetean din partea Partidului National Liberal. ... Experienta Viorel Cristovici este consilier judetean la al doilea mandat si imbina aceasta activitate cu cea din cadrul SC Majestic Com SRL.
Viorel Manzu si Nicolae Bacalbasa au cheltuit 900 de milioane de lei pentru alegeri si au devenit victime ale uninominalului.
Il va sustine pe Geoana sau pe Ponta?" Viorel Hrebenciuc a fost surprins, joi dupa-amiaza, in Strada Atena, la Institutul Ovidiu Sincai unde s-a intalnit cu Ion Iliescu.
Siteul Grupului PDL din Senat informeaza ca senatorul PDL Diaspora, Viorel Badea si Secretarul General al Partidului Popular European (PPE), Antonio Lopey Isturiz au avut convorbiri fructuoase la Bruxelles.
Propunerea senatorului PSD Viorel Arcas poate parea inedita pentru lumea noastra politica, ce nu rateaza niciun eveniment - de la cele religioase, pana la cele patriotice - pentru a-si face propaganda.
Viorel ROMAN) Alegerea crestinului Donald Trump, dupa Barack Hussein Obama, primul afro-mahomedan presedinte al USA, a generat la Hillary Clinton, la globalistii si la minoritarii privilegiati un soc si refuz al realitatii.
'Eu nu stiu sa fac nimic în acest domeniu'“, a declarat Viorel Popescu, directorul firmei. ... Pentru a avea succes, trebuie însa sa-ti respecti cuvântul dat, chiar daca pierzi, pentru ca acesta este principalul capital al firmei“, a spus Viorel Popescu.
'Eu nu stiu sa fac nimic în acest domeniu'“, a declarat Viorel Popescu, directorul firmei. ... Pentru a avea succes, trebuie însa sa-ti respecti cuvântul dat, chiar daca pierzi, pentru ca acesta este principalul capital al firmei“, a spus Viorel Popescu.
Viorel Bangala si sotia sa participa zilele acestea la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Din perioada liceului ma ocup de aceste sculpturi in lemn", ne-a spus Viorel Bangala. ... Intrebat ce obiecte se cauta in mod special la standul sau, Viorel Bangala ne-a precizat:
Parchetul Judecatoriei Urziceni a anuntat ca a deschis dosar penal pe numele lui Viorel Catarama, dupa ce omul de afaceri a mers in comuna Barbulesti, din judetul Ialomita, unde au fost confirmate mai multe cazuri de coronavirus, si s-a imbratisat cu mai multe persoane.
Printre responsabilii "aranjamentelor oculte” care "au viciat” rezultatul Congresului, Iliescu s-a multumit sa-i nominalizeze pe Mircea Geoana, Viorel Hrebenciuc si Vasile Dancu - situatie in care Adrian Nastase (si nu numai) a rasuflat usurat. ... Mircea Geoana, Miron Mitrea si Viorel Hrebenciuc.
Potrivit declaratiilor presedintelui PD, Viorel Stanca, facute ieri in cadrul unei conferinte de presa a Aliantei D.A. ... Liderul PD Salaj, Viorel Stanca, nu ne ascunde faptul ca intentioneaza sa mai candideze pentru functia de presedinte al democratilor salajeni.
La jumatatea campaniei electorale, candidatul Uniunii Social Liberale Medias in Colegiul 2 pentru Senatul Romaniei, Viorel Arcas, spune ca a avut numeroase intalniri inlocalitatile din colegiu, iar una dintre promisiunile pentru urmatorii 4 ani se refera la infiintarea unor cabinete parlamentare in orasele din colegiu.
"In anul 2000 la ICMRSG lucrau 10.000 de persoane iar acum mai sint 1.200, salariul mediu brut la nivelul societatii fiind la ora actuala de circa 8 milioane de lei", ne-a declarat liderul sindicatului de la ICMRSG, Viorel Tebrean.
Procurorii DNA urmeaza sa verifice daca persoanele despre care Munaf sustine ca au avut strinse legaturi cu Omar Hayssam, printre care Viorel Hrebenciuc, Gabriel Oprea si Ion Vasile, au comis sau nu fapte de coruptie sau asimilate acesteia.
De data aceasta, surprinzator pentru unii care se obisnuisera cu tacerea lui Viorel Catarama, liberalul mentionat a declarat ca membrii organizatiilor locale ale PNL ar trebui sa se pronunte pentru convocarea unui congres extraordinar al partidului, in cadrul caruia sa fie aleasa o noua conducere.
Grupul pentru Dialog Liberal, condus de omul de afaceri Viorel Catarama, a adresat o scrisoare deschisa Delegatiei Permanente a Partidului National Liberal, in care propune conducerii PNL reconcilierea cu Traian Basescu si PD, refacerea Aliantei D.A.
Colegul, prietenul si totodata gazda lui Marius Enescu, managerul Sanatoriului, Viorel Oleniuc, l-a prezentat pe eurocandidatul PNL unei multimi de cativa zeci de oameni, deopotriva cadre medicale si pacienti, adunati in holul institutiei.
Locomotiva partidului va fi Viorel Oleniuc, managerul Sanatoriului Balnear si reales presedinte al PNL Mangalia, dupa demisia intempestiva a lui Ionut Vaida. ... Dupa cum am precizat, lista va fi incheiata de Viorel Oleniuc, care tinteste exclusiv spre functia de primar.
"Dimineata am avut o intalnire cu liderul PIN Galati, Viorel Irimia, cu care sunt in discutii avansate.
google-analytics.com