Cautare

2210 de rezultate pentru "viitorul" (2.61 secunde)
REACTIA PSD la REFUZUL lui Basescu de a numi procurorii propusi la Parchetul General si DNA Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat, vineri, ca presedintele Traian Basescu nu vrea ca in viitorul apropiat sa fie numiti Procurorul General si seful DNA, intrucat conditioneaza numirea sefilor celor doua institutii de revizuirea legii, care nu se poate face pe fuga, potrivit Mediafax.
"Prin acest gen de actiune, copiii isi asigura viitorul. ... Orice actiune de acest gen este binevenita, pentru ca ne poate asigura viitorul.
Trecutul ne defineste iar prezentul defineste viitorul. ... Sa traiesti prezentul inseamna sa fii pe deplin conectat la clipa de acum, eliberandu-ti mintea si inima de regrete, de anumite decizii pe care le-ai facut in trecut si de oportunitatile ce se ivesc in viitorul mai mult sau mai putin apropiat.
Se decide viitorul celor pe care ii reprezentam! Se decide si viitorul Romaniei. O dezbatere publica cu larga participare trebuie urgent initiata.
- Multi oameni considera ca viitorul este imprevizibil, acest lucru pentru ca le lipseste imaginea de ansamblu discutata anterior. Nu numai ca persoanele inteligente pot prezice viitorul bazat pe aceasta imagine generala si pe cunoasterea legilor care o guverneaza, dar isi pot crea singuri viitorul.
Dar, totul depinde de viitorul presedinte, de interesele si, mai ales, de orientarile sale politice. ... Atit pentru viitorul presedinte, cit si pentru viitorul Guvern.
Pentru altii insa, viitorul/fostul lider al principalei formatiuni politice din Romania postdecembrista va continua sa fie cel mai influent om politic al tarii. ... In viitorul apropiat, va avea un rol decisiv in constituirea unei majoritati parlamentare stabile, pe armatura partidului sau.
Luand prea in serios dezbaterile romantice si, practic, inutile in care ne clamam parerile, nu ne trecea prin cap ca, in acest timp, viitorul se decidea in alta parte, unde se punea la cale "privatizarea" comunismului in favoarea viitoarei oligarhii.
Asta este valabil pentru cei care nu pot gindi pe termen lung, pentru cei care, chiar daca au copii, rezuma viitorul la ziua de azi sau la viitorul apropiat.
Marele perdant al acestor alegeri ramane totusi Adrian Nastase, care nu a pierdut atat presedintia, cat si partidul, iar viitorul sau politic este acum la bunul plac al lui Ion Iliescu.
Iliescu, singurul care a "colorat” campania Deocamdata, este sigur ca cele doua formatiuni principale angajate in alegeri, PSD+PUR si PNL-PD, vor obtine scoruri foarte apropiate si vor domina viitorul legislativ.
Indiferent de cine va castiga viitorul Guvern, va actiona sub constrangerile severe impuse de obiectivul national de aderare la UE in 2007, astfel ca diferentele ideologice dintre partide vor avea, probabil, o influenta mica asupra politicilor la guvernare.
“Adrian Nastase se insala daca isi inchipuie ca PSD va alcatui viitorul Guvern impreuna cu actualii sai parteneri. ... Viitorul guvern poate fi format cu sprijinul PUR si al altor parlamentari“, sustine Tariceanu.
Se poate spune ca lacomia strica nu numai omenia, ci si intelegerile politice, mai ales ca situatia poate evolua in asa fel incat cele 5-6 pretioase procente ale PUR sa nu mai valoreze nici macar cat o ceapa degerata in viitorul apropiat, mai ales daca Traian Basescu si Alianta "D.A.” vor fi fortati sa aleaga solutia alegerilor anticipate.
Obligatiile pe care si le-a asumat Nastase cad in carca lui Tariceanu Indiferent de cat sprijin va obtine Tariceanu, se stie de pe acum ca viitorul guvern va fi prezentat Parlamentului imediat dupa Craciun, pe 27 sau 28 decembrie, chiar daca validarea lui este pusa inca sub semnul indoielii.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat miercuri ca vicepresedintele Cristian Diaconescu va avea un loc sigur in viitorul guvern format de social-democrati pentru ca acesta si-a castigat galoanele "in lupta".
Fostul vicepremier coordonator al domeniilor economice, Adriean Videanu, anuntase din timp ca PD este preocupat de gasirea unei solutii pentru asigurarea continuitatii la acest nivel al Executivului, urmand sa-l desemneze pe viitorul vicepremier dintr-o lista de patru nume, toti membri ai PD si personalitati care corespund atat criteriului profesional, cat si celui politic.
El apreciaza ca viitorul european al acestui stat trebuie asumat ca o obligatie morala a intregii societati romanesti. ... Suntem doua state legate de aceeasi istorie, de care nu ne este rusine niciunuia si cred ca trebuie sa ne lege viitorul comun in Uniunea Europeana", a afirmat Traian Basescu.
Credeti ca, in viitorul apropiat, social-democratii ar putea ajunge sa organizeze o manifestare in Piata Operei din Timisoara fara sa mai aiba parte de contra-manifestatii?
Nu va pot da vesti bune despre viitorul apropiat al economiei romanesti, care va trebui sa faca fata unei contractii brutale a consumului, dupa o reducere cu circa 4% din PIB a veniturilor din salarii pentru bugetari si din pensii, pentru pensionari, si din reducerea unor cheltuieli publice, cu investitiile si protectia sociala.
google-analytics.com