Cautare

2210 de rezultate pentru "viitorul" (3.16 secunde)
Victor Ponta stie ca viitorul lui politic se anunta complicat; ... Ori asta incearca acum, sa-si salveze viitorul politic, sarutand cu osardie papucul. ... Ponta a fost lasat pe cont propriu, iar acum incearca sa isi rezolve viitorul in politica.
Alaturi de tine!" - si cred ca, daca ne continuam actiunile cu consecventa si cu o permanenta privire atintita spre nevoile oamenilor, viitorul ne va face sa fim mandri de alegerile noastre.
Obiectivul USL era obtinerea a 55-60% din voturi, astfel incat sa aiba doua treimi din mandate in viitorul Parlament.
Pentru Ponta este aproape obligatoriu ca la alegerea noilor ministri si secretari de stat sa se asigure ca va satisface pretentiile celor care ii pot aduce voturile linistii la viitorul congres. ... Adaugati la toate acestea si foarte probabilul implant al UDMR in viitorul guvern si aveti tabloul complet.
Nu fac parte din generatia lui, dar si pe mine ma intereseaza mai mult viitorul(desi nu cred ca ma voi bucura prea mult de el) decat trecutul.
Liberalul a mai spus ca viitorul sef de stat trebuie sa incerce sa uneasca, si nu sa practice dezbinarea romanilor. ... Tariceanu a adaugat ca viitorul presedinte trebuie sa dea incredere celorlalte tari, UE, partenerilor transatlantici in legatura cu faptul ca Romania este un stat democratic.
Acum se infrunta viziuni despre viitorul Europei. ... Dar cum spuneam, nu banii sunt acum miza, ci viitorul Europei. Care este viziunea Romaniei?
Tot anul acesta trebuie sa facem o noua alegere pentru viitorul nostru si al acestei tari: ... Urmeaza un moment decisiv pentru viitorul Romaniei. ... Pentru viitorul nostru si al Romaniei puternice trebuie ca in decembrie sa facem schimbarea pana la capat!
Baza sportiva Samus din Satu Mare, situata linga Gradina Romei, a fost achizitionata de Academia Comerciala, care intentioneaza sa-si construiasca aici viitorul sediu.
Cum Connex si Orange au achizitionat deja licente, cei de la Zapp nu si-au exprimat niciodata explicit interesul pentru o astfel de licenta si nici nu au participat la prima licitatie, iar viitorul Cosmorom nu este clar, multi s-au intrebat daca se vor mai gasi cumparatori pentru cele doua licente ramase fara stapin.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, presedinte al PSD, a declarat, luni, ca ar dori sa fie infiintat in viitorul Guvern un minister al energiei si resurselor care sa elaboreze o strategie nationala in acest domeniu si care sa fie reprezentat in Consiliul Suprem al Aparare a Tarii.
"Noua decapotabila va avea la baza arhitectura intalnita pe actualul Astra si viitorul OPC. ... Viitorul Opel Astra Cabrio va deveni astfel, principalul rival al lui Golf VI Cabriolet, modelul german urmand sa debuteze peste doar cateva zile in cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Reducerea fiscalitatii si a birocratiei reprezinta solutia pentru viitorul Romaniei!. ... Insa victoria PSD prin votarea acestei legi evidentiaza clar ca reducerea fiscalitatii si a birocratiei reprezinta solutia pentru viitorul Romaniei!Impreuna cu PSD, romanii pot crede in Romania si in viitorul lor!
Astra, Steaua, Dinamo, Pandurii si Viitorul sunt vazute drept echipele cu cele mai mari sanse de a castiga campionatul, fara ca una dintre ele sa fie favorita clara.
Microbistii vor putea urmari la Televiziunea Romana meciurile celor de la Viitorul, FCSB, Dinamo si Astra, pentru accederea in play-off Champions League, respectiv Europa League.
Craiova a pierdut locul 3, ultimul de cupa europeana, deoarece Viitorul a invins-o pe Astra Giurgiu cu 3-0. Echipa lui Gica Hagi a detronat-o pe Craiova si Viitorul urca pe podium.
Cu ocazia evenimentului World Wide Partner Conference, Microsoft a oferit cateva detalii interesante referitoare la modul de organizare a sistemelor de operare pe care le produce si chiar viitorul brandului Windows, un nume la care compania pare hotarata sa renunte in viitorul nu foarte indepartat, scrie go4it.ro Microsoft tinteste catre un ecosistem unificat, care sa includa deopotriva sisteme PC, telefoane mobile, tablete si chiar televizoare.
Cele 10 mituri spulberate in cadrul raportului variaza de la tipurile de dispozitive electronice folosite de catre consumatori pentru cumparaturi, pana la viitorul profil al consumatorului international. ... Analizate independent, platformele social media nu par sa devina canale importante de comert cu amanuntul in viitorul apropiat.
Reusesc doar natiunile care-si planifica viitorul, care gandesc in perspectiva timpului lung, care-si definesc clar obiectivele si care stiu sa treaca peste disputele inerente oricarei democratii, pentru a atinge acele obiective.
ANDREI NICOLAE) Romania este o lume a Rasaritului, iar viitorul nostru nu poate fi altul decat al locului unde ne aflam, in Europa Orientala, a declarat joi vicepresedintele Academiei Romane, Razvan Theodorescu, in cadrul unei dezbateri desfasurate la fundatia lui Adrian Nastase, informeaza Hotnews.
google-analytics.com