Cautare

2210 de rezultate pentru "viitorul" (4.00 secunde)
In ceea ce priveste viitorul USL dupa 2014, Fostul premier social-democrat Adrian Nastase a declarat joi seara, la Reghin, dupa lansarea volumelor din seria ‘Blog‘n roll‘ si ‘Exercitii de libertate‘, ca este sceptic ca Uniunea Social Liberala va continua dupa 2014 in formula actuala, scrie Agerpres.
VIITORUL PSD - ASCUNS INTR-UN SMS CATRE DANIEL CONSTANTIN (Autor:
Cum va arata viitorul parlament? Cum va arata si ce rol va avea in viata publica romaneasca viitorul parlament? ... Riscul, in caz contrar, este acela ca si noul parlament sa fie o masa de manevra pentru viitorul executiv.
Viitorul Constanta - Pandurii 2-0 Viitorul Constanta a invins pe Pandurii Tg. ... Viitorul a reusit abia a doua victorie pe teren propriu in acest sezon.
POSIBILA FUZIUNE STEAUA-VIITORUL! ... Steaua si Viitorul Constanta se pregatesc sa devina o singura echipa, ce ar urma sa aiba centrul de antrenament la Voluntari. ... Echipa va fi compusa din jucatorii de la Viitorul, cei mai tineri, si din cei ramasi la campioni, precum Keseru, Stanciu, Iancu.
Dorinta oamenilor de a sti cum arata viitorul sau macar de a intrezari cu cateva decenii inainte semne ale lumii viitoare in care traim este veche de milenii bune.
- Ei nu pot merge in viitorul lor? ... Daca nodul ar fi dezlegat prin tehnologii avansate, ce se intampla cu trecutul, prezentul si viitorul? ... Si daca oamenii au devenit constienti de eforturile de manipulare a timpului, schimba aceasta oare viitorul nostru...
Ce ne pregateste viitorul? ... Astazi, Kurzweil lucreaza pentru Google in rolul de "Director of Engineering", astfel ca el nu se mai limiteaza doar la a prezice viitorul, ci joaca un rol activ in modelarea sa. ... Acesta va fi viitorul cautarii", spune Kurzweil.
Nu, principala mor motivatie este ura, amestecata cu frustrari, fata de o situatie care-i impiedica sa-si mai imagineze viitorul. ... Sa ne gandim foarte serios la faptul ca o intreaga generatie nu-si mai imagineaza viitorul:
Dom deputat de la democrati s-a hlizit ca mita la calendar cind fu si el chestionat in privinta votulului dat in unanimitate de partidul sau pentru viitorul ministru al Invatamintului.
Viitorul OpenAI poate determina viitorul omenirii ChatGPT este cel mai avansat chatbout cu A.I. si are fondurile Microsoft Trei pericole apar in dezvoltarea A.I.
In Constanta, 14 candidati se bat pentru sefia legislativului judetean, fiecare cu sanse mai mari sau mai mici, dar este aproape axiomatic faptul ca viitorul presedinte al Consiliului Judetean va fi ales din randul principalelor patru partide parlamentare:
in conditiile in care se stie deja ca viitorul prim ministru al Romaniei va fi membru PD-L, iar aceasta formatiune va duce un razboi pe viata si pe moarte cu social-democratii, viitorul consiliu al PSD nu va avea deloc vremuri usoare.
Secretarul executiv al PDL, Elena Udrea, a declarat vineri ca nu se vede in viitorul Executiv. ... Udrea a evitat sa precizeze daca are vreo preferinta de guvernare, cu PNL sau cu PSD, sustinand doar ca viitorul guvern trebuie sa fie "puternic".
Viitorul presedinte va trebui sa fie capabil sa gestioneze o relatie intr-o alianta care sa o faca functionala in premiera pentru Romania postdecembrista.
In primul rand, in fata unei alegeri cruciale pentru viitorul lui. Trebuie sa aleaga daca ramane consecvent in opozitie pana la alegerile locale si legislative din 2012, si atunci se reorganizeaza ca atare, la viitorul Congres, sau lasa deschisa usa unei participari la guvernare, alaturi de PD-L.
Daca trecutul si prezentul acestor unitati sint niste capitole in cea mai mare parte cunoscute, in ceea ce priveste viitorul lor nu se poate spune acelasi lucru. ... Ce rezerva viitorul?
Viitorul presedinte, ales dintre Iliescu, Oprescu si Voicu Cel putin pentru moment, Geoana si Iliescu au anuntat ca au reusit sa stabilizeze situatia, nemultumitii declarand doar ca vor crea un grup de presiune in PSD si nu vor parasi partidul, dar jocurile sunt departe de a fi facute.
Descoperirile arheologice arata ca, in timpul dinastiei a X-a, de pilda, deci cu peste patru milenii in urma, egiptenii credeau ca visele pot prevesti viitorul si chiar isi facusera un indreptar tematic.
Clubul de la Roma este o denumire simbolica pentru o organizatie al carei scop este sa supuna atentiei intregii lumi diverse aspecte referitoare la viitorul planetei. ... - Pradatorii care au condus si conduc tara ignora viitorul si nu ne pregatesc pentru el;
google-analytics.com