Cautare

1295 de rezultate pentru "victoria" (5.70 secunde)
OLGUTA L-A CALCAT IN PICIOARE PE MARLAN Ma bucur nu doar politic pentru victoria Olgutei asupra grobianului de Solomon.
Apostu la Cluj, Videanu la Bucuresti, Falca ever la Arad, Boc la Victoria, Pinalti la Piatra-Neamt. ... Falca la Arad, Pinalti la Piatra-Neamt, Videanu la Capitala, MRU la SIE, Boc la Victoria, Cel care nu i se spune numele la Cotroceni.
As vrea sa-i felicit pe toti cei care au luptat sub flamura USL si ne-au adus victoria. ... Ai aratat ca se poate si-ti meriti din plin victoria!
Paradoxal, victoria la Curtea Constitutionala s-ar putea sa il afecteze mai greu decat o infrangere.
Traind intr-o severa penurie de principii, ovationam victoria impotriva monstruozitatii deja ingenuncheate, fara a baga de seama ca in cimitirul principiilor e pamant roditor pentru multe si felurite buruieni ale raului.
Intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Victoria, seful Guvernului a explicat situatia resurselor bugetare si, dupa cum a spus Victor Ponta, "ceea ce orice cetatean civilizat, dintr-o tara civilizata, dintr-o tara cu o democratie spre care ne uitam de fiecare data, trebuie sa cunoasca, despre modul in care se strang la bugetul public banii din taxele, impozitele, veniturile lor personale si modul in care acesti bani sunt cheltuiti de catre cei care in mod vremelnic, prin vointa exprimata democratic la alegeri, sunt in conducerea Executivului".
"V-am promis victoria si m-am tinut de cuvant, deci, merit un nou mandat, merit increderea Dumneavoastra". Victoria USL in alegeri este departe de a fi meritul Dumneavoastra.
Boc i-a amintit de vremea cand actualul senator "lingea usile si clantele" de la Palatul Victoria pentru a ajunge secretar de stat in primul guvern pe care Boc l-a condus. ... "Nu pot sa va tolerez nesimtirea (...) Lingeai usile si clantele de la Palatul Victoria ca sa intri in guvern.
Primul popas a fost la Palatul Victoria, unde premierul Victor Ponta si directorul CIA au discutat, conform datelor oficiale furnizate de Executiv, despre cooperarea dintre cele doua state, in cadrul parteneriatului strategic dintre Romania si SUA.
victoria Antantei ne va da Bucovina, Transilvania si Banatul, victoria Puterilor Centrale ne va da Basarabia; o biruinta o excludea pe cealalta, astfel ca nimeni nu vedea cum ar fi cu putinta ca toate aceste provincii sa intre aproape simultan in frontierele Vechiului Regat.
Lazaroiu arata ce vrea tabara Basescu in schimbul sustinerii lui Antonescu Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu crede ca presedintele Traian Basescu s-ar putea muta la Palatul Victoria din 2016.
• Presedintele Basescu a facut niste afirmatii de asemenea gravitatea incat in calitatea mea doresc sa ma adresez concetatenilor Asemenea afirmatii sunt in stare sa sperie si sa induca in eroare • Privitor la statul de drept si la mesajul inaltului emisar al guvenrului american • Doamna Nuland a transmis un mesaj public clar in Romania, un mesaj in care ceea ce guvernul american avea de spus a fost spus • In mesajul sau, dna Nuland s-a referit la preocuparea SUA pentru institutiile statului de drept • Este o preocupare fireasca si normala pentru toti cei care traim in democratii • Presedintele Romaniei are nu numai dreptul, dar si obligatia de a face pledoarie pentru garantarea valorilor democratice • Numai ca, in aceasta seara, domnul Traian Basescu s-a erijat intr-un supraemisar al guvernului SUA spunand cu totul altceva dcat ne-a spus doamna Victoria Nuland • Nimeni dintre parteneri nu a vorbit, nu a sugerat, ca Romania este cu un picior in prapastie sau ca este pe marginea prapastiei • Nimeni dintre parteneri nu a invocat starea de izolare sau iminenta unei asemenea posibilitati • Traian Basescu nu este singurul care are relatii cu inalti demnitari • Romania nu poate fi intr-o stare de izolare, pentru ca este parte integranta a unor structuri care garanteaza iesirea din izolare • Victoria Nuland a vorbit despre interesul poporului de a apara statul de drept • Ce se intampla in Romania de suntem pe marginea prapastiei?
Deocamdata, victoria de etapa a Aliantei PSD-UNPR-PC este incontestabila. ... Victoria noastra, mai mare decat rezultata din analiza procentelor, arata si o polarizare a electoratului, evidenta acum pe partea dreapta, din cauza miscarilor spectaculoase din ultima saptamana.
Acum se legitimeaza doar prin functia de la Palatul Victoria. ... Acum se legitimeaza doar prin functia de la Palatul Victoria.
A fost mai intai stirea ca directorul SRI, Eduard Hellvig, a fost la Palatul Victoria, la premierul Gabriel Oprea. Habar n-am de ce s-a deplasat pana la Victoria artizanul aducerii la Cotroceni a lui Klaus Iohannis.
Imediat dupa victoria lui Iohannis a inceput curtarea insistenta a generalului Oprea. ... Vom refuza sa ne asezam la masa cu un partid sau cu o Coalitie care nu da semne ca a inteles pericolul de a-l tine pe Victor Ponta in continuare la Palatul Victoria.
Ubi concordia, ibi victoria. ... Va invit, dragi camarazi, sa muncim si sa luptam impreuna pentru victoria noastra si a romanilor!
Victoria noastra a fost rezultatul seriozitatii si al indeplinirii unor promisiuni, atat locale, cat si guvernamentale. Am primit un vot pozitiv, pentru care suntem recunoscatori.
In declaratia mea politica de astazi as dori sa salut victoria incontestabila a PSD in alegerile locale desfasurate pe data de 5 iunie. ... Din punctul mei de vedere, victoria din alegerile locale confirma cateva lucruri importante pentru configuratia politica actuala si viitoare.
Una dintre probleme, posibila federalizare in urmatorii doi ani, va fi creata de victoria categorica pe care o intrevede peste Ocean pentru Donald Trump.
google-analytics.com