Cautare

4787 de rezultate pentru "vice campion bobaru ion box" (3.84 secunde)
Urmeaza scumpiri si la ulei cu cel putin 15 procente, asta dupa ce acest produs detine deja titlul de campion al scumpirilor de la inceputul acestui an.
Acum, Lucian mai are doua variante, Andre Ward (campion WBA, WBC, 25 de victorii, 13 prin KO), cel care detine centurile WBC si WBA la supermijlocie, si Bernard Hopkins (47 de ani, 52 de victorii, 5 esecuri, 2 egaluri, campion WBC la categoria usoara).
Pentru prima data in Romania, alaturi de Evgeni Plushenko si Stephane Lambiel, va evolua multiplul campion Brian Joubert, sirul campionilor fiind completat cu numeroase alte nume de referinta ale celui mai rafinat sport al ghetii.
CS Universitatea a luat aur la echipe, masculin si feminin, al treilea campion fiind Lucian Ciovica (LPS "Petrache Triscu") Asa cum se astepta toata lumea, spadasinii din Craiova au fost printre protagonistii Campionatului National de tineret, incheiat duminica, la Electroputere Parc.
Cunoscutul campion de automobilism Titi Aur a postat pe Facebook o fotografie, cu un text de sustinere a lui Victor Ponta. ... A castigat 49 de raliuri si a obtinut 8 titluri de campion al Romaniei in anii 1995, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2006.
Tot un campion, insa un campion al vietii sanatoase si al miscarii, el neavand in palmares competitii castigate sau un renume in domeniu, este si cel mai in varsta competitor la Bucharest Bike Break.
Este victoria lor, istoria lor, a completat selectionerul Frantei, campion mondial in 1998 si campion european in 2000. Antoine Griezmann are cele mai mari sanse sa devina golgheterului EURO 2016.
Dincolo de imagine de final, nu trebuie uitat insa ca ramane romanul care a detinut cel mai mult o centura de campion mondial (5 ani). ... Romanul Lucian Bute a a detinut timp de aproape 5 ani (2007-2012) centura de campion IBF la categoria supermijlocie.
A fost un campion al fair-play-ului, in arena si in afara ei. A fost mai mult si decat un ziarist obisnuit, pentru ca Topescu nu doar scria, ci si traia evenimentele pe care le comenta.
O sa aduc eu jucatori, o sa fie Dica campion, asta va promit. Nu-l dau afara si o sa fie si campion, a declarat Becali, la DigiSport.
Presa din Germania anunta ca doctorii au oprit procesul de trezire a septuplului campion mondial de Formula 1 din cauza unor complicatii aparute in ultimele zile, scrie publicatia Focus.
Adrian Artene - redactor-sef cancan.ro, Anda Ghita - participant Master Chef, Daniel Onoriu - pilot, campion national si Mihnea Popescu - reprezentant Casino Life & Business Magazine. ... Campion national la viteza in coasta, Daniel a simtit lipsa masinii sale de curse:
Miercuri, 12 martie, la ora 12.00, autorul cartii, Mihai Dragomir, alaturi de Cristian Topescu si Editura Eikon au fost prezenti in incinta Ministerului Tineretului si Sporturilor la Sala Hagi etaj 8 (str Vasile Conta nr 16) la evenimentul de lansare a cartii "Visul de a deveni Campion".
Dupa divortul cu sportul de performanta (si puteti gasi povestea in cartea mea, Visul de a deveni Campion, lansata la Ministerul Tineretului si Sportului) am hotarat ca nimic si nimeni nu va infrange dorinta mea arzatoare si visul de a-mi cladi propriul concept de fitness si propriile exercitii fizice.
Un actor de origine ucraineana, triplu campion la striptease, a devenit celebru dupa ce a infruntat bombele si mitralierele rusilor pentru a salva animalele abandonate din orasul Irpin
David Popovici, campion mondial la inot, la doar 17 ani | Prima medalie de aur pentru inotul masculin romanesc
Momentul in care David Popovici a devenit campion mondial la inot, la doar 17 ani.e
David Popovici e dublu campion mondial! David a luat aurul la 100 m cu 47,58 secunde. Este o performanta incredibila si o mandrie pentru Romania!
David Popovici, 17 ani, a devenit dublu campion mondial de seniori la competitia gazduita de Budapesta. La plecarea spre Ungaria, sportivul roman deborda de optimism si avertiza ca este doar inceputul.
Messi a devenit campion mondial la turneul final unde a marcat 7 goluri. Argentina - Franta s-a decis la loviturile de departajare.
google-analytics.com