Cautare

5226 de rezultate pentru "vice campion bobaru ion box olt" (2.98 secunde)
Traficul feroviar pe Valea Oltului intre statiile Caineni (judetul Valcea) si Podu Olt (judetul Sibiu) este intrerupt din cauza alunecarilor de teren produse aseara in urma unei viituri, informeaza NewsIn.
Din primele cercetari, politistii sustin ca tanara a zburat pur si simplu cu masina in Olt pentru ca a condus cu viteza.
Puternice surse de lumina Cercetand presa romaneasca veche, la Biblioteca Academiei Romane, Ion Hobana a descoperit faptul ca, in ianuarie 1913, in spatiul aerian al tarii noastre au evoluat obiecte zburatoare inzestrate cu puternice surse de lumina.
Liderul PD-L Dolj, mi-nistrul transporturilor Radu Berceanu, si cel al PSD Olt, senatorul Ion Toma, au fost desemnati de Biroul Politic Central de Coordonare a Coalitiei sa scoata din impas negocierile PSD - PD-L din judetele Olteniei.A mai trecut o saptamana, insa negocierile intre PSD si PD-L continua sa ramana blocate in judetul Dolj.
Procurorul din dosarul Ridzi redeschide cercetarile in Gala Bute Mariana Alexandru a reluat, practic, de la zero dosarul galei profesioniste de box finanțate din bani europeni. ... Ministrul Ion Ariton a aflat ca va fi urmarit penal, iar functionarii ministerului Elenei Udrea au intrat si ei in vizor.
Intalnire la varful social-democratilor pentru a vedea daca Geoana si Toma mai "continua" in PSD Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat miercuri, dupa BPN, ca, impreuna cu Adrian Nastase si cu Ion Iliescu, se va intalni saptamana viitoare cu Mircea Geoana si cu Ion Toma pentru a vedea daca acestia mai "continua" in PSD, potrivit Mediafax.
Stelica, Bobocea, fost sef Departament Cultura si Sport pe platforma ArcelorMittal, Ion Crivat, care a fost vice-lider la UPDS, Adrian Sutu, care lucreaza la sindicatul Electrocentrale, Popa Octavian, fost vice - lider pe platforma la UPDS, Gigi Bercea, maistru, Culita Rusu, fost lider de sindicat, si, nu in ultimul rand, Toader Tebrian, liderul de sindicat de la ICMRSG, care s-a aratat extrem de multumit de alegerea facuta.
Dupa o serie de tururi de forta prin toate judetele tarii, Adrian Nastase si Ion Iliescu au urcat impreuna la prezidiul Congresului, de unde au adresat mesaje de unitate si sustinere a ideilor PSD. ... In Internationala Socialista acest cuvint este inca folosit”, a precizat Ion Iliescu.
Dupa ce si-a sarbatorit ziua de nastere in avans, la sediul PSD din Strada Atena, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, a organizat o petrecere asta seara, la implinirea a 80 de ani.
Ultimul bagat in colimator la emisiunea "In gura presei" a lui Mircea Badea este jurnalistul Ion Cristoiu, care pare a fi trecut cu arme si bagaje in tabara femininelor din anturajul lui Traian Basescu.
Condusi de secretarul general, Liviu Dragnea si de liderul PSD Iasi, Gheorghe Nichita, o parte din liderii moldoveni de filiale au incercat sa profite de anuntul lui Ion Iliescu de retragere din functii pentru a flutura pericolul pierderii voturilor delegatilor la Congres in cazul in care nu se va gasi o formula mai normala ca alternativa la propunerea votului inchis pe liste.
Cea de-a doua conferinta va avea loc pe 14 iunie in Caracal, judetul Olt, locul de desfasurare urmand sa fie anuntat ulterior.
La sediul primariei a aparut si Ion Baluta, care a declarat ca pamantul pe care aparuse cariera apartinea socrului sau. ... Primarul l-a bruscat pe Ion Baluta si cei doi au trecut la injurii.
Trei zile mai tarziu, atasatul britanic din Spania a raportat descoperirea cadavrului, acesta fiind predat vice-consulului britanic pentru a fi inmormantat. Vice-consulul a cerut si o autopsie, iar medicul legist a stabilit ca omul era inca viu cand a ajuns in apa si a murit inecat.
VICE: ... vice.com
VICE: ... vice.com
Cu toate ca nu s-a ferit sa-i atace direct pe premierul Tariceanu si pe oamenii din jurul lui (in special pe Bogdan Olteanu), Antonescu va deveni vice pe un post-cheie, care presupune relatia cu partidele din Romania, dar si cu seful statului.
"Matei prefera sa il tina pe functie pe liberalul Florin Chelaru pentru ca zice el prefera un vice care sa ii linga si talpile" a declarat Tudorel Calapod (foto) presedintele PD-L Navodari.
Oricum, eu raman vice-lider al grupului parlamentar. ... Stiti deja ca sunteti vice-lider al grupului parlamentar? V.H.: Stiu, stiu deja.
Compania Nokia a inaugurat ieri, la Jucu, judetul Cluj, prima linie de asamblare a telefoanelor mobile în prezenta lui Juha Putkiranta, senior vice-president Nokia, a lui John Guerry, director Nokia România, si a autoritatilor locale si judetene.Deocamdata, au fost angajati 350 de muncitori, dar vor fi 500 în prima etapa a demararii productiei.
google-analytics.com