Cautare

5226 de rezultate pentru "vice campion bobaru ion box olt" (2.78 secunde)
Formatia FC Olt Slatina a inceput prost seria partidelor amicale, pierzand sambata cu 3-0 (Pavel ’8, Chelu ’17, Velianu ’29), in deplasare, cu Atletic Bradu, ultima clasata in Liga a III-a, seria 4.
O impresionanta desfasurare de forte a avut loc si ieri, la Slatina, unde social-democratii olteni au avut de ales intre "clasicul" Ion Toma (sustinator declarat al lui Mircea Geoana la ultimul congres), Florin Iordache "curtean" al lui Nastase sau Ponta (depinde ce grup pesedist asculti) si Paul Stanescu - cunoscut pana acum doar ca sef al CJ Olt, dar beneficiind fara indoiala si el de suportul vreunei bisericute din partid.
Senatorul Ion Toma, suspendat din PSD. Biroul Permanent Judetean al PSD Olt a decis vineri suspendarea senatorului Ion Toma (foto dreapta) din partid, hotararea urmand sa fie inaintata conducerii centrale a partidului impreuna cu propunerea de excludere a acestuia din partid.
In conditiile scaderii in popularitate si in conditiile incercarii evidente de a frauda alegerile, primul ministru a propus azi in coalitie revocarea vice-primului ministru PSD, domnului Dan Nica, si ministrului de interne si inlocuirea ca interimar a acestuia cu domnul Vasile Blaga, exact cu cel care coordoneaza campania de la PD-L si a domnului Basescu.
candidatul Partidului Democrat- Liberal, in persoana avocatului Ion Popescu, decan al Baroului de Avocati Constanta si vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al formatiunii sale, fata in fata cu fostul senator Nicolae Rahau, presedintele organizatiei judetene si candidat al Partidului Romania Mare. ... Ion Popescu: ... Ion Popescu: ... Ion Popescu: ... Ion Popescu:
Fostul presedinte Ion Iliescu a acordat un interviu postului "Radio France Internationale", pe tema proiectului de lege privind revizuirea Constitutiei, elaborat de Guvernul Boc in regim de "maxima urgenta", si pe care presedintele Basescu ar urma sa-l trimita Parlamentului, spre aprobare. ... fostul presedinte Ion Iliescu Reporter:
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a anuntat luni ca Biroul Permanent National a decis sa il numeasca pe primarul orasului Slatina, Darius Valcov, in functia de presedinte interimar al PD Olt, iar senatorul Marin Bobes va fi presedinte executiv interimar al filialei.
Presedintele PNL Olt, Ioan Ciugulea, a anuntat ieri ca a decis sa candideze pentru un nou mandat la presedintia organizatiei judetene de partid. ... „M-am hotarat sa candidez pentru presedintia PNL Olt.
Organizatia judeteana PSD a contestat luni alegerile organizate in localitatea Colonesti din Olt, invocand frauda electorala. ... Contestatia depusa luni de PSD Olt a fost respinsa ieri de Biroul Electoral Judetean (BEJ). ... "Luni, la ora 10.15, a fost inregistrata contestatia depusa de PSD Olt.
Fostul director al Casei de Asigurari de Sanatate Olt este pe cale sa revina la sefia acesteia. ... Recent ales consilier judetean, Tiberiu Mateescu (foto) a castigat concursul pentru ocuparea postului de director al Casei de Asigurari de Sanatate Olt organizat in perioada 18-20 martie la Bucuresti.
Oltul, imbujorat Alianta PSD+PC a obtinut, la nivelul judetului Olt, potrivit presedintelui BEJ Olt, Gheorghe Biolan, 47,04% dintre voturile valabil exprimate, clasandu-se pe primul loc, informeaza corespondentul NewsIn.
Doi functionari ai fiscului din Olt au fost deferiti justitiei de procurorii DNA pentru ca, prin fals si abuz in serviciu, au contribuit la o evaziune fiscala de peste doua milioane de euro, produsa de trei afaceristi bacauani. ... trei afaceristi din Bacau si doi finantisti din Olt.
Contractul de finantare "Reabilitarea si modernizarea drumului judetean 648, limita judetului Valcea - Vitomiresti" va fi semnat astazi de Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest (ADRSV) Oltenia si Consiliul Judetean Olt.
La cat folosim noi 'motoarele', nu cred ca era nevoie de impunerea unei astfel de taxe", au spus nemultumiti mai multi motociclisti din Olt. Opinia acestora este impartasita si de vicepresedintele clubului de motociclism din Olt.
"Dizolvarea survine ca urmare a unei hotarari judecatoresti pronuntate pe 10 noiembrie 2009 de Tribunalul Olt, ramasa definitiva si irevocabila ca urmare a faptului ca in trei luni nu a fost adoptata nici o hotarare si, de asemenea, consiliul local nu s-a intrunit doua luni consecutiv.
Directia Generala a Finantelor Publice Olt a incasat in iulie cu 8,57 procente mai putin fata de aceeasi perioada a anului 2009.
Divizionara secunda FC Olt a inceput de ieri-dimineata pregatirile pentru returul campionatului, sub comanda lui Dan Oprescu, la primul antrenament, desfasurat de dimineata la stadionul din Piatra Olt, aparand cateva nume noi fata de prima parte a campionatului. ... Lotul lui FC Olt a fost compus din:
inregistrata sambata, la Piatra Olt, cu FC Olt Slatina, nu a fost deloc pe placul celor de la Gaz Metan Severin.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Olt, deocamdata cei doi nu au fost incarcerati.
google-analytics.com