Cautare

1433 de rezultate pentru "vali stefan" (8.28 secunde)
Cu toate acestea, presedintele Partidului Alternativa Ecologista, Ion Stefan spune ca nici macar nu a fost intrebat daca ar vrea sa adere la polul creat de restul formatiunilor ecologiste, desi si-ar dori sa faca parte din acesta.
Stefan Galbau, propunerea PD-L pentru "scaunul" de viceprimar a fost invitat ieri de primarul orasului sa inaugureze cazile din Cresa nr.
, cand, urmare a acuzatiilor aduse de liderii sindicali si de angajatii societatii, fostul director, Cristian Bujicu, si-a dat demisia, interimatul fiind asigurat de Stefan Buzatu, directorul sucursalei SNIF Tulcea. ... Situatia ramane incerta si pentru mine", a precizat Stefan Buzatu.
Cornel Panait - presedinte, Sorin Didu si Stefan Marin - vicepresedinti, si membri: Bujor Iovanel, Marin Catrina, Stefan Croitoru, Marcu Georgoceanu, Constantin Diroescu, Ion Groza, Alexandru Nedelcu, Constantin Gheorghita, Ion Dinu, Gheorghe Popa si Oprea Bonescu.
Viorel Stefan (PSD), seful Comisiei de buget-finante din Camera, a sustinut ca Guvernul si-a asumat in cunostinta de cauza acest demers.
Gheorghe Stefan, Pinalti: ... O recunosc atat proaspatul deputat Adrian Radulescu, cat si Gheorghe Stefan, presedintele PDL Neamt. ... Gheorghe Stefan: ... Domnule Stefan, e adevarat ca s-ar putea sa coordonati campania PDL la viitoarele alegeri, pe tara?
Deputatul PDL Stefan Seremi pleaca din partid Dupa ce a renuntat la functia de presedinte al PDL Bihor, deputatul Stefan Seremi a anuntat ca va pleca din aceasta formatiune.
Acesta a tinut sa infirme zvonurile care ii dadeau pe Gheorghe Stefan sau Culita Tarata la USL daca PDL esueaza in alegeri.
UPDATE 17:31 Gheorghe Stefan a declarat ca urmeaza sa se supuna la vot varianta conducerii interimare, care va fi aleasa intr-o sedinta a Consiliului National de Coordonare.
Grupul Societatile Comerciale Romane (SCR), care este si actionar majoritar al societatii Chimcomplex Borzesti, controlat de un tanar om de afaceri, Stefan Vuza, si-a exprimat, la inceputul acestei saptamani, intentia ferma de a prelua contractele de privatizare a societatilor Rafo si Carom Onesti, relateaza “Ziarul de Bacau“.
Galatiul se "mindreste" cu cel mai vechi sistem de canalizare din Romania, care are o vechime de 113 ani, primele colectoare fiind construite inca din anul 1892 Potrivit directorului general al Apa-Canal, Ion Stefan, dintre cele 400 de strazi din Galati, in care sint incluse si aleile, 118 nu dispun la ora actuala, partial sau total, de canalizare.
Mi se pare normal sa migreze, sa se indrepte spre unitatile de unde obtin cele mai bune avantaje", a afirmat Sevastian Stefan, director Bancpost, Regiunea Sud - Est.
Au fost insa aprobate patru proiecte cu privire la drumurile forestiere din Valcea si Gorj", a declarat Stefan Vinereanu, directorul adjunct al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) - fosta Agentie SAPARD - Centrul Regional 4 S-V Oltenia.
In acest sens Ion Stefan, presedintele Asociatiei Judetene a .Pescarilor Sportivi, i-a transmis ministrului Agriculturii ca organizatia pe care o reprezinta se declara impotriva promovarii unui ordin emis de oficialul de la Bucuresti.
Cei trei au fost insotiti de presedintele local al CNSLR Fratia, Stefan Frunza. ... Ministrul a spus ca in principiu este de acord cu propunerea", ne-a declarat Stefan Frunza. ... Acum ramine de vazut ce decizie va lua ministrul dupa intilnirea cu pilotii din Galati", a completat Stefan Frunza.
Declaratia ii apartine presedintelui Federatiei Nationale a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe (Agrostar), Stefan Nicolae.
La dezbateri au participat Stefan D. ... Stefan D. ... Trofeul a fost inmanat de catre Stefan D.
Investitorii imobiliari autohtoni au primit o lovitura grea dupa ce instantele judecatoresti au scapat din mâini parculetul din curtea Colegiului National „Stefan Velovan“ din Craiova cerut în compensatie de o mostenitoare din Bucuresti.
In conditiile in care cel ce asigura interimatul, Stefan Buzatu, directorul sucursalei SNIF Tulcea, nu a asigurat continuitatea lucrarilor, muncitorii nici nu spera ca vor primi curand salariile.
Romania risca o criza in W Deputatul social-democrat Viorel Stefan, seful Departamentului de politici macroeconomice al PSD, a criticat, ieri, programul de convergenta trimis de Guvernul Boc Comisiei Europene, sustinand ca acesta nu contine nicio masura de redresare, incat Romania risca o noua criza "severa".
google-analytics.com