Cautare

1432 de rezultate pentru "vali stefan" (3.74 secunde)
Stefan Banica Jr. ... Stefan Banica Junior, care recent a dezvaluit ca va fi tata pentru a treia oara, a avut un frate vitreg, Alexandru, care a pierit in anul 2011. ... Stefan Banica jr si Alexandru Silviu Banica erau frati de tata.
Stefan Mandachi, celebrul antreprenor roman din Suceava care a construit 1 m dintr-o autostrada, s-a nascut in aceeasi zi in care s-a nascut Thomas Edison - celebrul inventator care a creat becul cu filament, telefonia, sistemul de transmisie multipla a telegramelor, inregistrarea mecanica a sunetului (fonograful) si cinematografia.
Joi a fost “impuscat” directorul societatii Apa Canal, Ion Stefan. La ultima sedinta a Consiliului Local, conservatorii si pesedistii au pus mina de la mina pentru a stringe voturile necesare demiterii lui Ion Stefan.
Un coleg din redactie glumea spunind ca cele doua victorii ale "otelarilor" in fata echipei din Trabzon au facut ca "zestrea" moldovenilor sa ajunga la 50 de victorii (numarindu-le si pe cele 48 ale lui Stefan cel Mare).
Din colegiul 5, situat in zona Topoloveni, fac parte Topoloveni, Beleti-Negresti, Bogati, Botesti, Calinesti, Cateasa, Dobresti, Leordeni, Priboieni, Ratesti, Teiu, Mozaceni, Negrasi, Slobozia, Stefan cel Mare, Rociu si Suseni, cu un total de 56.941 votanti.
Conferinta de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Constanta a PSD l-a reconfirmat ieri in functia de presedinte, de aceasta data prin votul tuturor delegatilor organizatiilor locale, pe Radu stefan Mazare.
Ne puteti face un scurt istoric?!Stefan:Nu este una spectaculoasa.
Este vorba, evident, despre fostul parlamentar social-democrat Stefan Giuglea, o figura tare simpatica, in felul ei, si care a suferit tare mult cand s-a vazut data la o parte de conducerea partidului de la Constanta.
Primarul municipiului Piatra-Neamt, Gheorghe ßtefan (Pinalti), suspendat din functia de presedinte al PNL Neamt, dupa ce si-a declarat sustinerea pentru PLD, a anuntat ca va candida la sefia organizatiei judetene PNL.
Presedintele PNL Suceava, Ion Lungu, a declarat ca Gheorghe Stefan, fost presedinte al liberalilor locali, ulterior sustinator al PLD, "s-a reactivat in PNL" si va continua sa fie alaturi de partid.
Presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Verde, Ion Stefan, estre nemultumit de ceea ce a realizat pana acum Eugen Durbaca in postul de presedinte al Consiliului Judetului si ii cere acestuia demisia.
Desi acesta a trecut in tabara PNL ca sa se antreneze pentru alegerile locale, presedintele organizatiei galatene a PAE, Ion Stefan, bate din picior ca Marius Stan inca le apartine si ca la mijloc e vorba doar de o curtare a candidatului lor:
Desi Partidul Alternativa Ecologista nu s-a numarat printre formatiunile politice cu cele mai multe femei care candideaza pe listele pentru Consiliul Judetului sau pentru Consiliul Local, presedintele acestui partid, Ion Stefan, a tinut sa accentueze ca nu aceeasi este situatia la nivelul intregului judet.
Primarul PD-L al municipiului Piatra Neamt si totodata liderul formatiunii in judetul Neamt, Gheorghe Stefan, s-a aratat ieri de parere ca lucrurile se vor schimba la Constanta, sub conducerea lui Ion Popescu.
Dupa cum stiti, am decis ca la presedintia Consiliului Judetean Dolj sa candideze Stefan Stoica, iar la Primaria municipiului Craiova sa candideze Marinica Dinca. ... Echipa portocalie Prezentandu-l pe Stefan Stoica, Marian Jean Marinescu a vorbit despre experienta acestuia in administratie.
„Luna Media este o agentie de publicitate al carei principal produs este Luna TV Mercur, un serviciu de publicitate ce consta în difuzarea de materiale publicitare video prin intermediul a 14 display-uri LCD de înalta definitie, cu diagonala mare (107 cm), montate în locatii strategic alese din centrul comercial Mercur“, a declarat Stefan Coveianu, directorul Luna Media.
„Luna Media este o agentie de publicitate al carei principal produs este Luna TV Mercur, un serviciu de publicitate ce consta în difuzarea de materiale publicitare video prin intermediul a 14 display-uri LCD de înalta definitie, cu diagonala mare (107 cm), montate în locatii strategic alese din centrul comercial Mercur“, a declarat Stefan Coveianu, directorul Luna Media.
Cristina Macuc) Sub sloganul "STOP ridicarilor abuzive a autoturismelor parcate in Sectorul 6!", Fundatia "Stefan Florescu - Din suflet pentru suflet" incearca sa stranga 100.000 de semnaturi pentru initierea unui proiect legislativ pe care sa il depuna in Parlament impotriva "hingherilor" de masini.
Sansa a fost de partea ei, asa ca vedeta a castigat procesul de paternitate pe care il avea cu tatal primei sale fetite, Mayra, fiul fostului primar din Giurgiu, Stefan Adrian Iliescu.
Cele mai bune voci masculine rezista in timp Pentru ca premierea excelentei din industria muzicala romaneasca inseamna si aprecierea celor mai bune voci masculine, categoria respectiva ii are ca nominalizati pe Dan Bittman (Holograf), Stefan Banica, Calin Goia (Voltaj), Smiley si Connect-R.
google-analytics.com