Cautare

74 de rezultate pentru "vali morarescu" (2.52 secunde)
Moderatorul emisiunii Digi Sport Special, Vali Moraru, a discutat cu presedintele Razvan Burleanu, care i-a transmis ca noul selectioner va fi numit pana la reluarea Ligii 1, 21 ianuarie.
S-a trezit condusa cu 2-0, cu doua goluri primite in 6 minute. Ros-albastrii au revenit in repriza a doua, prin reusita lui Olaru si dubla lui Vali Gheorghe.
Ma intreb daca la categoria "Mari oameni de cultura" ar fi participat Eminescu, Vali Vijelie si Oana Zavoranu, cine ar fi fost votat pe primul loc?
Doar n-am avea pretentie ca Vali Vijelie sa cante lieduri de Schubert. Sau ca tinerii sa cante in baruri "Ciobanas la oi m-as duce!" Daca oile ar fi in Canada ar mai merge.
FRF a facut publice imaginile din camera VAR de la faza penalty-ului controversat acordat de Istvan Kovacs din partida dintre U Craiova 1948 si Universitatea Craiova, scor 1-2.
Emisiunea Sport Report de la finalul serii de Conference League, de la Orange Sport, i-a avut ca invitati pe Eduard Stancioiu si pe Vali Negru si a continut si toate reactiile dupa meciurile jucate de FCSB si de Universitatea Craiova.
Cit despre aventurile europene ale generatiei lui Vali Stefan, mai bine sa nu ne amintim, pentru ca, chiar daca galatenii faceau furori in campionatul intern, afara se prezentau ca niste mielusei si erau eliminati si de echipe mai slabe decit cea construita de Simionas si mult mai "neputincioase financiar" decit Trabzonspor.
Poate ar trebui sa luam realitatea asa cum e si sa nu mai le gasim scuze acolo unde nu e cazul. Vali TRUFASU
Elevii lui Nicolae Dica au cedat tot cu 0-5 in fata danezilor. Vali Moraru, moderatorul emisiunii Digi Sport Special, si invitatii sai au avut reactii dure dupa esecul ros-albastrilor.
La Cultura, Basescu avea de unde alege - ori pe micutul Adi ex-Minune, ori pe mult mai sobrul Nelu Ploiesteanu. Exista pana si o varianta de rezerva - Vali Vijelie.
Andreea Raicu, Oana Cuzino, Vali Barbulescu, Dragos Bucurenci, Mircea Solcanu si altii. Colectia Preciouss care graviteaza in jurul sexualitatii a fost lansata in 2009.
Ce ar trebui sa spuna Vali Gheorghe, rezerva meci de meci. Intra cu Pitesti, da golul victoriei, cu CFR intra la 1-2, da gol si pasa de gol,care s-ar putea sa insemne titlul.
La Boateng, a revenit corect si a dat cartonas galben, iar Vali Gheorghe se plimba in carca, il tinea pe adversar, era o tinere prelungita, dar nu a mai revenit sa dea cartonas galben.
Gigi Becali (64 de ani) a fost un pachet de nervi dupa meciul pierdut de FCSB pe terenul Rapidului, scor 0-1, in etapa a cincea din play-off-ul Ligii 1.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
google-analytics.com