Cautare

74 de rezultate pentru "vali morarescu" (3.44 secunde)
Avem panlinca de pere, de gutui, lichior de zmeura.de visine, ce facem la noi in ferma, ne-a spus Vali Hagiu din Valenii de Munte, care a luat un premiu in 2018 aurul si o excursie in Barcelona.
Cantaretul de manele Vali Vijelie a fost reclamat la Sectia 26 de Politie pentru ca si-ar fi rapit amanta. Rudele fetei spun ca manelistul nu a suportat ideea ca Ionela vroia sa-l paraseasa.
"Vali Gheorghe e arma noastra secreta".
Vali Cretu (33 de ani), de la FCSB, s-a declarat deranjat de reprosurile pe care le-a primit, la finalul meciului cu FC Arges.
Andi Vasluianu si Diana Roman sunt actorii care au reusit sa transforme acest videoclip intr-un adevarat film cu un final fericit, potrivit unei povesti romantice. Vali Ionescu, cunoscut prietenilor sub numele de Prunus, basistul formatiei Voltaj, ne-a acordat un interviu in exclusivitate.
Vali Moraru, moderatorul emisiunii Digi Sport Special, a ironizat discursul presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu.
Vali Vijelie a platit 55000 de dolari pentru a avea o stea pe Aleea Celebritatilor de la Hollywood, insa nu este primul artist roman care a facut acest lucru.
Din partea autoritatilor locale prahovene au participat primarii Samson Constantin - Azuga, Balasescu Razvan - Breaza, Botoaca Dorin Comarnic, Nanu Cornel - Cornu, Iulian Badescu - Ploiesti, Morarescu Costel - Filipestii de Padure, Iarca Gheorghe - Magureni, Neagoe Cristian - Talea, Ilie Gheorghe - Telega, Daniel Alexandru - Cocorastii Misli, Neacsu Mihai - Scorteni, Dumitrescu Mihai - Provita de Jos, Davidescu Bogdan - Sotrile, Stoica Gheorghe - Banesti, dar si consilierii judeteni USL Ludmila Sfarloaga, Rares Enescu, Gheorghe Neaga si Ion Ionica.
Evenimentul a fost marcat si de prezenta altor oficialitati locale, precum si de reprezentarea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, prin prezenta domnilor Achim Irimescu, secretar de stat si, respectiv, Viorel Morarescu, director general.
In anul 2012, aflandu-ma la Muzeul Dunarii de Jos, unde fusesem invitat sa expun toate machetele executate de mine (in treacat spus, pentru multi fiind un paradox, eu fiind ing.Aviator, toate machetele mele reprezentand nave militare celebre, aceasta datoradu-se unuia din putinele visuri ale mele nerealizat), fiind cu directorul de atunci al muzeului dr.Marian Negu, dar si cu actualul direcor dr.Vali Parnic, am intalnit doi domni - d-nii Meleaca si Florin Radulescu, directorul Muzeului Municipal.
In anul 2012, aflandu-ma la Muzeul Dunarii de Jos, unde fusesem invitat sa expun toate machetele executate de mine (in treacat spus, pentru multi fiind un paradox, eu fiind ing.Aviator, toate machetele mele reprezentand nave militare celebre, aceasta datoradu-se unuia din putinele visuri ale mele nerealizat), fiind cu directorul de atunci al muzeului dr.Marian Negu, dar si cu actualul direcor dr.Vali Parnic, am intalnit doi domni - d-nii Meleaca si Florin Radulescu, directorul Muzeului Municipal.
Nu inteleg totusi graba asta de a indatora pe atatia ani institutia, cu doar cateva luni inainte de alegeri", ne-a declarat presedintele Partidului Democrat Liberal Galati, Mircea Nicu Toader. Vali TRUFASU,
Congresul TSD, reunit sambata, in Bucuresti, pentru alegerea viitorului presedinte, a debutat pe melodia Bug Mafia, "Unde-s pistoalele, unde-s pumnalele?", un remix facut dupa melodia "Amintire cu haiduci", compusa de Vali Sterian si lansata de Mircea Baniciu.
‘‘Alaturi de Gabriel Oprea, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, Vali Steriu, Anghel Iordanescu, oamenii care au contribuit decisiv la iesirea Romaniei din recesiune, voi face in continuare o politica de stanga si voi pune umarul la obtinerea unor rezultate bune pentru UNPR in 2012.
Si el nici nu e Vali Stan ca sa faca one man show, desi se vede foarte ca l-a plagiat.
Vali Mustata "Traian Distrugatorul ! "Tatomirescu Nelly "Depinde de urmasi!" Kaitar Istvan Janos" Traian Sparticatorul."Ioan Mihalcea "Nu stiu care-i marca preferata de whisky a presedintelui validat, asa ca nu-i pot pune eticheta.ST@Johnny Walker.
"Din informatiile pe care le am de la producator, in cazul produselor atestate ca fiind traditional oltenesti din carne, de exemplu, acestea sunt cu aproximativ 2% mai scumpe decat celelalte", a declarat Vali Gorgoteanu, director executiv adjunct, coordonator al Departamentului Inspectii din cadrul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj.
Doctorul Vasile Silian, ajutat de asistentii Sorin Giubelan si Vali Fotescu, toti cu o vechime de peste 17 ani în aceasta sectie, fac minuni cu ajutorul aparatelor de tratament din dotare.
Cu toate acestea, Vali Bosna, agent imobiliar a CasaBia, este de parere ca, pe viitor, din contra, preturile vor continua sa creasca.
"Preturile cele mai mici din oras le gasim in Tiglina 1, unde desi este o zona centrala, blocurile se vand cu sume cuprinse intre 47.000 - 48.000 de euro deoarece blocurile au un grad ridicat de tasare", a declarat Vali Bosna, agent imobiliar la CasaBia.
google-analytics.com