Cautare

323 de rezultate pentru "unirea" (2.68 secunde)
Bucurestenii pot beneficia de acces gratuit la internet in hipermarket-urile Carrefour Orhideea si Auchan Titan, in Magazinul Unirea, in zona FunLand de la etajul 4, in campusuri studentesti precum Universitatea Romano-Americana, in "Lounge", Facultatea de Automatica, Complexul Leu - Facultatea de Electronica si Telecomunicatii si Academia de Studii Economice, Lacul Tei, Strandul Moghioros, Aeroportul Henri Coanda si in zona Universitatii.
Un incendiu a izbucnit miercuri seara, la etajul 4 al magazinului Unirea din centrul Capitalei, in zona de fast-food, informeaza B1 TV.
Ca nu este doar un foc de paie, o dovedeste chiar premierul britanic, Gordon Brown, cel care a avertizat populatia de pericolul balcanizarii insulelor britanice, in situatia in care unirea Scotiei cu Anglia, veche de circa 3 secole, va continua sa se deterioreze.
Potrivit expunerii de motive, "vointa si curajul iesenilor de a realiza Unirea Moldovei cu Tara Romaneasca trebuie recunoscute de intreaga natiune romana dreptul un exemplu de solidaritate si sacrificiu, de afirmare a constiintei nationale". ... Romania marcheaza in fiecare an, pe data de 24 ianuarie, "Unirea cea mica".
Oare ce are de zis liberalul Marius Oprea, vanatorul de securisti, de unirea, comasarea, alianta liberalilor cu Partidul Conservator? ... Cum va putea totusi inghiti Alianta de Centru Dreapta un partid de stanga, PSD-ul cu Iliescu si Nastase cu tot, iar comasarea, unirea, alianta sa mai si dureze 10 ani?
Dupa-amiaza, timisorenii se vor putea prinde intr-o hora a unirii, in Piata Operei, unde-si va da concursul Fanfara Pro Amicitia. Unirea Principatelor Moldova si Tara Romaneasca, numita si Mica Unire, a avut loc la data de 24 ianuarie 1859.
• El a adaugat ca Unirea din 1859 a marcat un moment fundamental in istoria romanilor, care nu ar fi fost valorificat daca nu ar fi fost apoi razboiul de independenta si momentul inaltator de la 1918. • "Marea Unirea nu s-a realizat nici in birouri, nici intr-un oras.
Cateva zeci de organizatii neguvernamentale au constituit o asociatie numita Actiunea 2012, recent a fost constituit si un Consiliu al Unirii, format din organizatii si personalitati de pe ambele maluri ale Prutului, care pledeaza deschis pentru unirea Republicii Moldova cu Romania.
Alegerea zilei de 1 decembrie, desi neexplicit, a facut trimitere la unirea Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Romania in 1918, respectiv la Proclamatia de la Alba Iulia, care a avut loc la 1 decembrie 1918.
La 1 decembrie 2015 s-au implinit 97 de ani de la Unirea Basarabiei, Bucovinei si Transilvaniei cu Regatul Romaniei. ... unirea tuturor provinciilor istorice in acelasi stat.
RO 46 CRDZ 030A 1037 2056 9004 - Banca Romextera SA - Sucursala Unirea sau direct la casieria vanzatorului.
RO 46 CRDZ 030A 1037 2056 9004 - Banca Romexterra - Sucursala Unirea sau direct la casieria vanzatorului.
RO 46 CRDZ 030A 1037 2056 9004 - Banca Romexterra - Sucursala Unirea sau direct la casieria vanzatorului.
RO 46 CRDZ 030A 1037 2056 9004 - Banca Romexterra - Sucursala Unirea sau direct la casieria vanzatorului.
De partea cealalta, Daniel Mogosanu spera ca elevii sai sa repete evolutia din meciul cu Unirea Alba Iulia (2-1) si sa nu plece invinsi de pe malul Dunarii.
Au urmat 3 jocuri, toate incheiat cu victoria galben - albastrilor, acestora adaugandu-li-se si victoria prin neprezentarea celor de la Unirea Tarlungeni, echipa retrasa din competitie la jumatatea sezonului.
Unirea Ardealului cu Regatul Romaniei a fost proclamata pe 1 decembrie 1918 de Adunarea Nationala de la Alba Iulia.
Aceasta promotie este valabila doar in zilele de 11 si 12 aprilie si este disponibila la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), la magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, la Sala Palatului si la libraria Mihai Eminescu.
Instaurarea, de facto, a suveranitatii Romaniei in cadrul noilor frontiere maritime incununa un act national de cea mai mare importanta dupa Unirea Principatelor, in 1859 si anume restabilirea autoritatii statului roman asupra Dobrogei.
Asa cum spunea Iuliu Maniu, singura noastra forta care ne poate tine in viitor este aceea provenita din unirea tuturor romanilor”.
google-analytics.com