Cautare

4022 de rezultate pentru "tudor constantin arestat" (3.16 secunde)
22, Mihai Tudor a ajuns la 46 de ani directorul general al IBM Romania dupa ani de studii aprofundate si munca pe branci.
Tot in martie au fost atestate si sase produse din carne ("Carnati trandafir Tudor", "Carnati oltenesti Tudor", "Caltabos Tudor", "Drob Tudor", "Toba Tudor" si "Bucati la garnita").
Deputatul independent Daniela Buruiana a anuntat vineri ca l-a dat in judecata pe presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, pentru insulta, calomnie si defaimare.
COTIDIANUL - Radu Tudor: 13 intrebari esentiale dupa tragedie Jurnalistul Radu Tudor a facut publice 13 intrebari pe care le considera "esentiale" dupa accidentul de avion care a avut loc luni si in urma caruia doua persoane au decedat. Iata intrebarile postate marti de Radu Tudor pe blogul personal:
Maestrul Tudor Gheorghe, romanul care reuseste sa ridice sala in picioare la fiecare recital, isi continua neobosit actiunile de promovare si pastrare ale valorilor culturii nationale, prin intermediul unui numar impresionant de spectacole oferite publicului de toate varstele, de la tinerii aflati inca pe bancile scolii si pana la cei trecuti de varsta intelepciunii.
Daca iti place Iuliana Tudor si esti fan fidel al emisiunii pe care vedeta o prezinta la TVR, "O data-n viata", atunci a venit momentul s-o cunosti mai bine! Iuliana Tudor vrea sa te intalneasca!
Prezentatoarea emisiunii "O data-n viata", Iuliana Tudor, a mai bifat cu succes un nou capitol din cariera sa. ... Astfel, Iuliana Tudor a devenit nu doar unul dintre profesorii scolii, ci este si promotorul principal al proiectului. ... Eu sunt aici pentru voi!", a declarat Iuliana Tudor.
Iuliana Tudor este intr-o forma de zile mari. ... Daca pana acum a adoptat tinute cuminti, Iuliana Tudor si-a uimit aseara telespectatorii. ... In ultima aperioada, imaginea Iulianei Tudor s-a schimbat vizibil, prezentatoarea tv aparand din ce in ce mai des la rubricile de vedete bine imbracate.
Radu Tudor, sesizare penala impotriva unor jurnalisti ai RTV Jurnalistul Antena 3, Radu Tudor, a anuntat ca va face o sesizare penala impotriva Romania Tv si a unor colegi din acest grup de presa.
Salariul lui Tudor Chirila facut public Salariul lui Tudor Chirila, facut public de acesta, intr-o declaratie despre situatia actorilor din Romania. ... Salariul lui Tudor Chirila ca actor de teatru nu mai este un secret.
Tudor nu mai e de mult o noutate pentru oricine mai are atatea sinapse pe creier incat sa poata deosebi vrabia de curca. ... Tudor incepe sa fie privit, in ultima vreme, de tot mai multi, cu tot mai putina ingaduinta.
Cozmin Gusa a anuntat intr-o conferinta de presa ca il va da in judecata pe Corneliu Vadim Tudor pentru calomnie, avandu-l ca avocat pe Victor Ponta.
Fostul deputat Raj Tunaru a fost arestat din nou in Statele Unite ale Americii, la nici o luna de cand sotia sa i-a platit cautiunea de 500.000 de dolari. ... Din 2001 a ramas independent dupa ce s-a certat cu presedintele Corneliu Vadim Tudor.
Constantin Miu a publicat un splendid eseu pe site-ul monitorcultural.wordpress.com, intitulat SCRIITORUL DIN PROVINCIE, pe care il puteti citi in continuare. Constantin Miu (n.
La nivel judetean, acesta ocupa, ca si anul trecut, pozitia fruntasa, cu o avere de 120 - 130 de milioane de euro, în crestere cu peste 20-30% fata de anul trecut.Pozitia a doua este ocupata, pentru al doilea an consecutiv, de Constantin si Calin Popeci (activitatea de baza este de industrie auto, dar desfasoara activitati si în constructii, si în imobiliare), care estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 200 de milioane de lei.
Tudor si-a depus listele de candidati la Biroul Electoral Central (BEC) in ultima clipa, lucru care a confirmat ca in PRM s-au dus lupte aprige pentru locurile pe liste.
• 4 iun 2007 - MAE saluta eliberarea lui Tudor Petrov Popa din detentia ilegala si isi reitereaza pozitia conform careia "gestul este tardiv si constituie o sfidare" la adresa eforturilor depuse de comunitatea internationala privind executarea unei decizii a CEDO, veche de trei ani.
In locul unui complex sportiv de toata frumusetea, care ar fi trebuit construit pe bani americani, liceul din comuna Tudor Vladimirescu s-a ales cu un maidan peste care se ridica un nor de praf dupa un meci de fotbal.
Pe 31 august portile Gradinii de Vara HERASTRAU a Teatrului de Revista Constantin Tanase se deschid din nou marelui public pentru o calatorie fascinanta prin lumea musical-ului, a operei si operetei, dar si cea a slagarului.
Contestatia a fost formulata de Cojocaru Constantin, care isi aroga paternitatea Partidului Poporului si semnaturile stranse in perioada in care activa sub acelasi stindard cu Dan Diaconescu.
google-analytics.com