Cautare

4022 de rezultate pentru "tudor constantin arestat" (3.96 secunde)
Corneliu Vadim Tudor va cere electoratului PRM sa nu se prezinte la vot in turul doi al alegerilor prezidentiale daca nu va fi anulat primul tur, din cauza numeroaselor fraude electorale inregistrate duminica.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ieri ca l-ar prefera invingator pe Traian Basescu, desi recomanda electoratului PRM sa boicoteze turul doi.
Presedintele a fost nevoit sa accepte noul Cabinet, format din PNL si UDMR, printre altii cu Adrian Cioroianu la Externe, Cristian David la Interne, Tudor Chiuariu la Justitie, Adrian Iorgulescu la Cultura.
Tudor fiind singurul sef fondator de partid care se mai afla inca in functie.
Ca dovada a fost adus un raport intocmit de seful directiei intai a Securitatii, generalul maior Bordea Aron, in martie 1981, in care este relatata o intalnire intre Vadim Tudor si un pictor din acea perioada, Mihai Bandac.
Becali (48,2%) ii devanseazaa astfel in clasamentul general pe Ion Tiriac (37,3%) si pe Traian Baasescu (34,3%), aflati pe locurile doi si trei, acestia fiind urmati de Dinu Patriciu (21,8%), Theodor Stolojan (15,1%), Caalin Popescu-Taariceanu (13,9%), Ion Iliescu (12,8%), Adrian Naastase (10,9%), George Copos (10,5%) si pe locul 10 de Corneliu Vadim Tudor (9,6%).
Un nou razboi s-a declansat pe scena politica din Romania, principalii actori fiind liderul PRM Corneliu Vadim Tudor si liderul PIN Cozmin Gusa, caruia i s-a alaturat prietenul social-democrat Victor Ponta, dar in calitate de avocat.
Curtea de Apel Bucuresti a dispus suspendarea decretului prin care Presedintia a decis retragerea Ordinului National "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler liderului PRM, senatorul Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, senatorul PRM Virginia Vedinas.
Corneliu Vadim Tudor nu crede ca ideea lui Geoana potrivit careia majoritatea guvernamentala din 2004, PSD-UDMR-PC, ar putea fi reinviata, ar reprezenta o solutie viabila.
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a anuntat, duminica seara, dupa ce exit-poll-urile au indicat un scor sub pragul electoral pentru partidul sau la europarlamentare, ca demisioneaza din Parlament, pentru ca formatiunea sa a fost "furata".
Scrisoarea privind votul uninominal pe care seful statului i-a adresat-o marti presedintelui PRM i-a fost trimisa acestuia intr-un plic cu inscriptia "Domnului Corneliu Vadim Tudor, presedintele UDMR", fapt pe care liderul PRM il considera "fie o greseala inadmisibila, fie o gluma proasta".
Primul primar "suspectat" ca ar avea ganduri de migrare catre un alt partid politic a fost Tudor Nadrag, edilul PDL al orasului Harsova.
Deputatii Daniela Buruiana Aprodu, Miron Mitrea si Ioan Turc si senatorii Corneliu Vadim Tudor, Vasile Blaga si Dorel Onaca sunt in topul parlamentarilor cu cea mai scazuta prezenta la sedintele de vot ale Parlamentului, potrivit unui studiu dat publicitatii, marti, de IPP.
ANI il acuza pe liderul TSD Dolj, Florentin Tudor, ca ar fi tinut sa ramana vreme de noua luni si in functia de membru al Consiliului de Administratie al RAT Craiova, desi era consilier local Agentia Nationala de Integritate (ANI) a anuntat miercuri printr-un comunicat de presa ca Florentin Tudor (foto), consilier local PSD in cadrul Consiliului Local Municipal Craiova, a incalcat legislatia privind regimul juridic al incompatibilitatilor.
Traian Basescu si-a exprimat, miercuri, in cadrul emisiunii "Nasul" de la B1Tv, dezamagirea fata de presa romaneasca actuala, ca si regretul ca jurnalisti foarte cunoscuti, precum Mircea Dinescu sau Cristian Tudor Popescu, s-ar fi schimbat foarte mult in ultima vreme, jignindu-l in mod repetat.
Oprescu a venit insotit de Corneliu Vadim Tudor Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a venit, sambata seara, la Arena Nationala insotit de presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, edilul declarand ca este o mandrie ca a putut oferi bucurestenilor acest stadion, care este al lor si pe banii lor.
O postare a lui Tudor Chirila, pe facebook, prin care artistul indeamna la proteste in STRADA, dupa OUG privind gratierea, a starnit reactii vehemente Iata postarea, asa cum a fost reluata de site-ul stiripesurse.ro:
Tudor Gheorghe a facut spectacol la Sala Palatului A fost o seara de poveste aseara, la Sala Palatului. Pe scena a urcat maestrul Tudor Gheorghe, care a oferit miilor de spectatori un regal liric si melodic.
Iuliana Tudor a prezentat in weekend-ul ce tocmai a trecut cel mai mare festival international de folclor din Romania, Muzici si Traditii in Cismigiu”, la TVR 1.
Din Q Magazine aflam ca Tudor Gheorghe anunta o toamna muzicala bogata. ... Tudor Gheorghe este acompaniat de corul si membrii Orchestrei Banatului la un spectacol unic, cu nimic mai prejos decat cele ale lui Andre Rieu:
google-analytics.com