Cautare

1259 de rezultate pentru "tractorul brasov" (2.69 secunde)
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a criticat, luni, in Biroul Permanent National, reuniunea informala a unor lideri ai partidului, care a avut loc vineri si sambata la Poiana Brasov, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PSD.
TiriacAuto, divizia de vanzari de masini a TiriacHolding, a investit 3 milioane de euro intr-un nou showroom la Brasov, pentru marcile Hyundai, Mitsubishi si Land Rover. Marcile amintite aveau si inainte showroom-uri la Brasov, dar ele nu mai respectau standardele TiriacAuto.
Elicopterele de transport Puma, apartinand Royal Air Force, vor fi modernizate la Brasov. Elicopterele Puma apartinand armatei britanice vor fi modernizate la Brasov de Eurocopter Romania, a anuntat firma Eurocopter.
Grupul belgian Vlerick a inaugurat un centru de afaceri la Brasov, investitie de peste 30 de milioane de euro Grupul belgian Vlerick a inaugurat un centru de afaceri la Brasov care include spatii de birouri cu o suprafata de 24.000 de metri patrati, in urma unei investitii de peste 30 de milioane de euro.
A fost stabilit traseul autostrazii Comarnic-Brasov Compania de drumuri a stabilit traseul viitoarei autostrazi Comarnic-Brasov care va fi realizata in parteneriat public privat. ... Aceasta va incepe la Comarnic, trece pe langa Busteni, Sinaia, Poiana Ţapului, Predeal si Rasnov si iese dupa Brasov, la Cristian.
runda a doua a Ligii I, urmand sa intalneasca astazi, in deplasare, de la ora 19.00 (Digi Sport 1), pe FC Brasov. ... Baietii s-au pregatit bine si sunt hotarati sa nu piarda la Brasov.
Astfel, in perioada 22-30 Aprilie 2015, biletele pentru spectacolele de la Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj si Timisoara sunt mai ieftine cu 40 de procente!
Momentele au continuat cu colectia Le Voyage de la Meli Melo impreuna cu ciorapii Diamond by Adesgo, urmata de invitatele speciale Roxana Minzat, expert in accesare de fonduri europene si Adela Diaconu, personalitate publica in Brasov, jurnalist, designer si politician, care au vorbit despre business-uri start up in domeniul frumusetii pe fonduri europene si despre bucuria de a realiza ceea ce iti place in viata.
Va dorim un sejur cat mai placut si amintiri de neuitat", ne-a spus Dan Tanase, administrator al Hotelului Turnul din Moeciu de Jos, Brasov.
Siamezele din Brasov s-au nascut a doua oara Interventia chirurgicala de separare a surorilor a fost realizata de medicii de la Spitalul "M.S. ... Siamezele au venit pe lume vinerea trecuta in jurul orei 9:00, la Maternitatea Brasov.
Astfel, manifestarea expozitionala a reunit 27 de firme producatoare si distribuitoare de masini, utilaje si echipamente agricole, produse agricole, material semincer si produse chimice pentru agricultura din Arad, Arges, Brasov, Bucuresti, Cluj, Satu Mare si Dolj.
Agricultorii ar putea cumpara din nou tractoare produse de Tractorul Brasov. Si asta pentru ca firma Flavus Investitii, care a cumparat activele uzinei de la Brasov, promite sa reorganizeze productia.
Reamintim ca saptamana trecuta, ministrul Finantelor, Ionut Popescu, a fost singurul membru al Executivului care s-a opus emiterii actului normativ, pe motiv ca „acest act normativ reprezinta o subventionare indirecta a uzinei Tractorul”.
Dar nu se vor duce cu tractorul in strainatate. ... Subventii la motorina si fonduri europene poti primi numai daca ai tractorul inmatriculat.
Mai multi reprezentanti ai PSD Brasov au trimis o scrisoare deschisa lui Ion Iliescu si lui Adrian Nastase, cerandu-le liderilor PSD sa se implice in rezolvarea unei probleme interne ale organizatiei brasovene a partidului si solicitand demisia presedintelui PSD Brasov, Constantin Nita.
Inteleg ca vine la Brasov, vine in Romania sa semneze... ... Atunci va intreb despre Brasov: olimpiada se va disputa - despre care vorbeati la inceput - in 2013 in zona Brasov, Predeal.
Societatile detinute de acestia, SANSCRIS SRL, ALEXANDER SRL si SFINX TRADING, toate din Brasov, au virat in contul PSD Gorj 500 de milioane de lei.
Dupa ani, acum lucrand in Ministerul Turismului nou infiintat si ocupandu-ma de crearea de noi programe pentru Turistii Straini pe ca ii aduceam in tara si fiind in Brasov, stiind de ea, m-am dus sa vizitez Macheta orasului medieval Khronstatd - Brasovul de azi.
Dupa ani, acum lucrand in Ministerul Turismului nou infiintat si ocupandu-ma de crearea de noi programe pentru Turistii Straini pe ca ii aduceam in tara si fiind in Brasov, stiind de ea, m-am dus sa vizitez Macheta orasului medieval Khronstatd - Brasovul de azi.
Titus Corlatean a participat la o dezbatere despre viitorul european al Republicii Moldova Presedintele Comisiei pentru politica externa, senatorul Titus Corlatean, impreuna cu Ambasadorul Republicii Moldova, Iurie Renita, au participat miercuri, 19 ianuarie a.c., la Brasov, la o dezbatere cu studentii vizand viitorul european al Republicii Moldova si relatiile cu Romania.
google-analytics.com