Cautare

1259 de rezultate pentru "tractorul brasov" (4.59 secunde)
Oferte last minute sunt in Poiana Brasov si Predeal - 440 de euro 4 nopti de cazare la pensiune • Multe din hotelurile, pensiunile si vilele din statiunile Predeal si Poiana Brasov sunt aproape pline, insa exista si unitati de cazare care nu au reusit sa-si ocupe toate locurile si vin cu oferte last minute pentru Revelion, facand reduceri de cateva zeci de euro.
O divizie a marelui concern german Daimler, producatorul autoturismelor Mercedes, pe numele sau Preiss - Daimler Group Gmbh, vrea sa cumpere Tractorul Brasov.
Investitorul interesat sa preia uzina „Tractorul“ Brasov ar trebui sa prezinte un plan de afaceri de 200 de milioane de dolari, corespunzator valorii ajutoarelor de stat acordate companiei romanesti de-a lungul timpului, a afirmat premierul Calin Popescu-Tariceanu, intr-o emisiune televizata.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a primit pana la termenul-li-mita de marti opt oferte din partea unor firme din Romania la licitatia organizata pentru desemnarea lichidatorului uzinei Tractorul Brasov. Potrivit surselor din cadrul companiei, citate de Mediafax, opt firme concureaza pentru contractul de lichidare a uzinei Tractorul Brasov.
Compania Centerra Capital Partners, care administreaza Flavus Investitii, firma care si-a adjudecat, prin licitatie, platforma Tractorul Brasov, intentioneaza sa investeasca anual in Romania 200 de milioane de euro, inclusiv in proiecte imobiliare, au anuntat reprezentantii firmei.
Consortiul Vinci-Aktor nu a reusit sa obtina finantare din partea bancilor pentru demararea constructiilor Astfel, constructia tronsonului Comarnic-Brasov este amanata cu cel putin un an.
FMI insista pentru privatizarea “Tractorul“ si “Electroputere“ FMI exercita “o presiune uriasa“ asupra autoritatilor pentru privatizarea societatilor Tractorul Brasov si Electroputere Craiova pana in iunie 2005, a mai spus presedintele AVAS.
Firma indiana Mahindra&Mahindra care de saptamina trecuta a inceput negocierile cu Autoritatea pentru Valorificarea Arhivelor Statului (AVAS) pentru preluarea Uzinei de tractoare de la Brasov vrea sa disponibilizeze o parte dintre cei 3.300 de angajati.
Platforma industriala a societatii Tractorul Brasov a fost vanduta. ... "Intrucat a fost prima inscrisa la licitatia, firma din Bucuresti a adjudecat platforma", a declarat Andrei Cionca, reprezentant al Casei de Insolventa Transilvania, lichidatorul Tractorul.
Compania Flavus Investitii, cea care detine in proprietate platforma Tractorul, a incheiat un joint-venture cu firma austriaca Krammer&Wagner pentru realizarea primei faze a proiectului cartierului Coresi, acesta urmand sa cuprinda un parc de retail si un mall cu 100.000 de metri patrati inchiriabili.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a primit o noua oferta pentru preluarea Tractorul Brasov, despre care se spune deja ca este cea castigatoare. Este vorba despre o oferta depusa de un consortiu format de Uniunea Sindicala Tractorul.
Compania indiana Mahindra& Mahindra conditioneaza preluarea societatii Tractorul Brasov de obtinerea unor garantii prin care statul sa se angajeze ca o parte din pretul de vanzare al masinilor agricole va fi acoperit prin finantare guvernamentala, au declarat surse apropiate discutiilor, citate de Mediafax.
Comisia Europeana (CE) a solicitat Romaniei sa trimita in 30 de zile informatiile necesare evaluarii ajutorului de stat pentru Tractorul Brasov.
Comisia Europeana a avizat vanzarea platformei industriale Tractorul Brasov, considerand ca AVAS a obtinut cel mai mare pret posibil pentru active, nu a descurajat investitorii interesati si a actionat ca un agent economic, in conditiile economiei de piata.
Comarnic-Brasov (58 kilometri) In 19 decembrie anul trecut autoritatile au anuntat ca autostrada Comarnic-Brasov (58 kilometri), care va fi prima autostrada cu plata din Romania, va fi construita de Consortiul Vinci-Strabag-Aktor. ... Comarnic-Brasov este estimata sa fie gata la inceputul anului 2017, potrivit datelor CNADNR remise gandul.
Ceremonia de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European a avut loc, duminica seara, pe arena Liceului cu Program Sportiv "Ion Tiriac" din Brasov.
Dupa ce au luat majoritatea combinatelor metalurgice din Romania, indienii de la Tata sint considerati o oferta buna si pentru Tractorul. ... Liderul sindicalistilor din societatea Tractorul, Gheorghe Apostu, nu stie cine sint indienii de la Tata.
Negocierile purtate de statul roman cu corporatia indiana Mahindra&Mahindra pentru privatizarea Uzinei Tractorul Brasov sunt pe cale sa aduca un avantaj substantial si fermierilor romani.
Doua vehicule de investitii controlate de Cheyne Capital, fondul britanic care a preluat Tractorul Brasov, au intrat in incetare de plati, iar agentia de evaluare financiara Standard & Poor's (S&P) a revizuit ratingul acestora la "D", treapta cea mai de jos a calificativelor.
PNL, PSD, PC si PRM Brasov au lansat luni un protest comun fata de PD=L, sustinand ca democrat-liberalii "acapareaza" cea mai mare parte a spatiilor publicitare, intrucat membrii acestui partid ar avea control asupra principalelor firme de publicitate din Brasov.
google-analytics.com