Cautare

294 de rezultate pentru "toma" (3.37 secunde)
PSD l-a exclus pe Ion Toma pentru ca la un sprit cu Mircea Geoana planuia un puci anti-Ponta. Ion Toma impreuna cu Mircea Geoana pregateau ruperea PSD si crearea unei noi formatiuni. ... Astfel, conducerea PSD a decis excluderea lui Toma. ... La intalnire a participat si senatorul Toma.
Vicepresedintele PSD Ion Toma a fost sanctionat de conducerea organizatiei Olt pentru ca ar fi incercat sa il convinga pe senatorul PDL Mihai Nita sa nu se inscrie in PSD, au declarat, marti, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate.
Senatorul Ion Toma suspendat din partid pentru un an si propus pentru excludere.
Ion Toma a fost exclus din PSD Slatina. Vicepresedintele PSD senatorul Ion Toma a fost exclus din organizatia social-democrata Slatina, presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, sustinand ca motivele deciziei sunt "interne".
Intalnire la varful social-democratilor pentru a vedea daca Geoana si Toma mai "continua" in PSD Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat miercuri, dupa BPN, ca, impreuna cu Adrian Nastase si cu Ion Iliescu, se va intalni saptamana viitoare cu Mircea Geoana si cu Ion Toma pentru a vedea daca acestia mai "continua" in PSD, potrivit Mediafax.
Ponta, despre excluderea lui Toma din PSD Olt: Discut cu ambele parti inainte de a ma pronunta Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, duminica, intr-o conferinta, ca se va pronunta asupra exluderii lui Ion Toma din PSD Slatina dupa ce va purta discutii cu ambele parti.
Senatorul Ion Toma, suspendat din PSD. Biroul Permanent Judetean al PSD Olt a decis vineri suspendarea senatorului Ion Toma (foto dreapta) din partid, hotararea urmand sa fie inaintata conducerii centrale a partidului impreuna cu propunerea de excludere a acestuia din partid.
Senatorul Ion Toma, a carui excludere din PSD a fost propusa de organizatia Olt, si-a inaintat, vineri, demisia din partid.
Andi Manciu publica pe blog articolul "Cum e cu scandalul excluderii lui Toma", pe care il puteti citi in continuare. Doi lideri ai PSD mi-au zis ca scandalul privind excluderea lui Ion Toma ar fi pornit de la o negociere pentru atragerea senatorului PDL, Mihai Nita, alaturi de social-democrati.
Liviu Dragnea - Nu exista niciun primar care sa-l sustina pe Ion Toma.
O impresionanta desfasurare de forte a avut loc si ieri, la Slatina, unde social-democratii olteni au avut de ales intre "clasicul" Ion Toma (sustinator declarat al lui Mircea Geoana la ultimul congres), Florin Iordache "curtean" al lui Nastase sau Ponta (depinde ce grup pesedist asculti) si Paul Stanescu - cunoscut pana acum doar ca sef al CJ Olt, dar beneficiind fara indoiala si el de suportul vreunei bisericute din partid.
Senatorul Ion Toma s-a inscris in UNPR Senatorul Ion Toma s-a inscris luni in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei si va activa in cadrul grupului UNPR din Senat.
Crinu Popescu, administratorul Rovimet, impreuna cu Florin Toma, director executiv al societatii, au povestit ieri, intr-o conferinta de presa, cum au incercat sa obtina autorizatia de urbanism si cum au ajuns sa ii denunte pe cei doi edili la DNA Bucuresti.
"Ponta se rafuieste cu Toma", pe care il puteti citi in continuare. ... Liderul PSD, Victor Ponta se va rafui cu fostii sustinatori ai lui Mircea Geoana, precum Viorel Hrebenciuc si Ion Toma.
Fostul presedinte este acuzat de liderii social-democrati ca ar fi incercat sa puna bazele unui pol social-democrat din care urmau sa faca parte inclusiv Ion Toma si Florentin Gust-Balosin. Conducerea PSD a decis miercuri suspendarea lui Ion Toma.
Printre acestea se afla si Silvian Toma, finantatorul echipei de fotbal FC Hunedoara, care este acuzat de spalare de bani si evaziune fiscala.
Liderul senatorilor PSD, Ion Toma, a raspuns astazi acuzatiilor primarului din Caracal, Gheoghe Anghel, si a afirmat ca-si va da demisia daca va exista vreo dovada a implicarii sale in scandalul de la Caracal.
Este adevarat ca ai afirmat in cercul de apropiati ca intalnirea de saptamana viitoare cu Mircea Geoana si Ioan Toma va fi una pur formala si ca decizia de excludere a lor este deja luata in mintea ta?
Toma a practicat stilul masurilor extreme in partid. Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat vineri ca Ion Toma, ca lider al organizatiei Olt, a practicat "stilul masurilor extreme", iar acest mod de a "aborda lucrurile" s-a intors impotriva sa.
Octav Cozmanca, Tudor Mohora si Ion Sasu, fosti lideri ai PSD, aripa descendenta din PCR, alaturi de Ioan Toma, ultimul sef al Uniunii Tineretului Comunist, pun la cale un nou partid de stanga. ... Ion Toma va fi liderul formatiunii, iar lansarea va avea loc la inceputul lunii mai.
google-analytics.com