Cautare

505 de rezultate pentru "toma dorel" (3.34 secunde)
Sa privim episodul cu mazilirea senatorului de Olt Ion Toma, suspendat din partid pentru ca a pactizat cu dusmanii portocalii.
"Si mie, ce mult imi displace gustul amar si sefia asta a lui Ponta" ar fi raspuns pe rand, Toma, Lazar, Gust etc, pana cand au inceput sa sune telefoanele la Ponta, iar liderul le-a transmis sec:
Origen Staicu, care detinea functia de director adjunct interimar, a fost promovat pe postul de director executiv, iar Marius Toma, inspector superior in cadrul institutiei, a fost avansat pe postul de director executiv adjunct, post pe care l-a mai ocupat in urma cu cativa ani.
Am pus bazele unei astfel de afaceri din dorinta de a avea un oras mai curat (o sticla PET se dezintegreaza în 700-800 de ani)", a declarat Georgeta Toma, administratorul afacerii si unul dintre cei doi asociati ai firmei.
Ion Toma, Ilie Sarbu, Mircea Geoana, Lia Olguta Vasilescu, Ecaterina Andronescu. ... Senator Ion Toma:
Antrenorii Andelko Mandic si Marius Toma au trecut pe foaia de meci zece jucatori, dar au trimis in teren doar sase, romanul Iulian Orbeanu si cinci straini, Steve Ross, Aleksandar Belanovic, LeVar Seals, Donte Gennie si Leroy Dawson.
Meciul conteaza pentru etapa a 26-a din Divizia A, iar antrenorul secund al craiovenilor, Marius Toma, a spus ca ora de disputare a fost aleasa pentru a permite cat mai multor craioveni sa ajunga la meci, tinand cont ca partida se disputa intr-o zi lucratoare. ... Toma:
Dupa colaborarile de succes alaturi de diferiti artisti si mai multe single-uri care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube, Robert Toma lanseaza piesa si videoclipul Fara sfarsit.
Aceasta zi este dedicata Sfantului Apostol Toma si pomenirii celor morti si incheie Saptamana Luminata. Duminica Tomii este dedicata apostolului Toma cel necredincios. Spre deosebire de ceilalti apostoli, Toma nu a crezut in invierea lui Iisus Hristos.
- Un actor pe care l-am iubit foarte tare a fost Toma Caragiu si am devenit prieteni. Daca veneam la Bucuresti in 1977, poate ca Toma Caragiu nu ar fi murit la cutremur si ar fi iesit cu noi la Continental! Toma Caragiu era fabulos, era titanic!
sase fosti vicepresedinti au renuntat sa mai candideze, iar parlamentarii au ramas pe dinafara Comisia de propuneri a propus pentru functia de prim-vicepresedinte pe Dorel Coica, marele perdant si unicul contracandidat al lui Gheorghe Ciocan la alegerile pentru functia de presedinte al organizatiei judetene, vicepresedinti pe Mircea Ardelean, Eugenia Sabau, Gheorghe Lungu, Alin Rusu, Voicu Rusu, Ioan Viman, Gavril Tautu, Nicolae Bura, Vasile Mitrasca, Rodica Maxi si Dumitru Pop, secretar executiv pe Vasile Fernea si trezorier pe Gabriel Mihali.
Recursul procurorilor se judeca astazi Senatorul Dorel Jurcan, presedintele Partidului Democrat Valcea, spune ca Mircia Gutau a fost asteptat sambata in oras de foarte multi tineri si colegi de partid care l-au aplaudat si felicitat.
Senatorul Dorel Jurcan, presedintele Organizatiei Judetene a PD, a sustinut ca oamenii s-au adunat in parcarea de langa Casa Stiintei pentru sustinerea presedintelui Traian Basescu si pentru a opri atacul virulent al celor cinci:
Unul dintre acesti politiceni atipici este fara doar si poate senatorul democrat Dorel Onaca. Dorel Onaca a inceput un adevarat tur umanitar al litoralului, donand cateva mii de litri de apa minerala centrelor de plasament pentru copii si persoane cu handicap din judetul Constanta.
Senatorul Dorel Constantin Onaca a fost desemnat aseara, in mod oficial, candidatul Partidului Democrat Liberal pentru Primaria Constanta.
Sondajul prezentat de candidatul PDL pentru Primaria Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, a starnit reactii adverse din partea contracandidatilor.
Exista speranta, pe de o parte, ca Ion Popescu nu este totusi candidatul PDL pentru Consiliul Judetean Constanta si ca se va repeta sondajul pentru desemnarea candidatului, in timp ce, pe de alta parte, surse democrat-liberale de la Bucuresti sustin ca lui Stelian Dutu i se pregateste "surpriza" Constantin Dorel Onaca.
Aproape 200 de cadre militare in rezerva s-au intalnit in week-end-ul trecut cu senatorul PDL Dorel Constantin Onaca, candidatul democrat-liberalilor facandu-le supriza de a o aduce in fata lor si pe Elena Udrea, secretar executiv in Biroul Permanent National al partidului.
Presedintele PD-L Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, reuseste un tur de forta impresionant, participand la aproape toate lansarile colegilor sai de partid, luandu-si astfel in serios si functia de sef al democrat-liberalilor constanteni, nu numai de candidat la Primaria Constanta.
Candidatul PD-L la fotoliul de primar al municipiului Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, impreuna cu decanul baroului de avocati Ion Popescu au continuat dialogul cu cetatenii Constantei, deplasandu-se din nou in cartierul Poarta 6. ... Ce spuneti, dragi concetateni ?", i-a intrebat senatorul Dorel Constantin Onaca pe cei prezenti la adunare.
google-analytics.com