Cautare

504 de rezultate pentru "toma dorel" (2.87 secunde)
Printre acestea se afla si Silvian Toma, finantatorul echipei de fotbal FC Hunedoara, care este acuzat de spalare de bani si evaziune fiscala.
Actualul presedinte al PNL Zalau, Dorel Labo, care este si viceprimar, nu se poate ocupa de ambele functii". In aceeasi ordine de idei, Nistorescu il acuza pe Dorel Labo de lipsa de interes fata de problemele politice cu care s-a confruntat PNL Zalau:
Senatorul Dorel Onaca asteapta sa fie primit in Partidul Democrat. ... Surse din PD spun ca, cel mai probabil, senatorul Dorel Onaca va fi acceptat in partid in decursul acestei saptamani, asta daca nu intervine ceva intre timp, cum ar fi, de exemplu, reluarea discutiilor pe tema afacerilor fostului PRM-ist.
Dupa acest episod, conservatorii au mai dat de inteles ca ar fi gasit o alta persoana dispusa sa candideze pentru fotoliul de primar - omul de afaceri Dorel Vlad.
Sala mare a Casei de Cultura din Constanta a fost aseara neincapatoare pentru miile de oameni veniti pentru lansarea oficiala a candidatului PD-L la Primaria Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, precum si a candidatului la presedintia Consiliului Judetean, Ion Popescu.
Candidatul PD-L la Primaria Constantei, senatorul Dorel Constantin Onaca, este primul pretendent la sefia administratiei locale din istoria post-decembrista care se bucura de sprijinul declarat oficial al marii majoritati a sindicatelor constantene.
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, spune, intr-un comentariu postat pe blogul personal, ca Romania este condusa de un guvern care are "doua maini stangi", un "Dorel al economiei", care nu a inceput inca sa munceasca, pana cand PSD si PDL nu isi impart toate functiile.
Liderul senatorilor PSD, Ion Toma, a raspuns astazi acuzatiilor primarului din Caracal, Gheoghe Anghel, si a afirmat ca-si va da demisia daca va exista vreo dovada a implicarii sale in scandalul de la Caracal.
Este adevarat ca ai afirmat in cercul de apropiati ca intalnirea de saptamana viitoare cu Mircea Geoana si Ioan Toma va fi una pur formala si ca decizia de excludere a lor este deja luata in mintea ta?
Toma a practicat stilul masurilor extreme in partid. Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat vineri ca Ion Toma, ca lider al organizatiei Olt, a practicat "stilul masurilor extreme", iar acest mod de a "aborda lucrurile" s-a intors impotriva sa.
Octav Cozmanca, Tudor Mohora si Ion Sasu, fosti lideri ai PSD, aripa descendenta din PCR, alaturi de Ioan Toma, ultimul sef al Uniunii Tineretului Comunist, pun la cale un nou partid de stanga. ... Ion Toma va fi liderul formatiunii, iar lansarea va avea loc la inceputul lunii mai.
Este vorba despre actualul presedinte al organizatiei, Gheorghe Ciocan, si de Dorel Coica, fostul director al Directiei de Sanatate Publica Satu Mare. Primul care si-a anuntat oficial candidatura a fost Dorel Coica, fost candidat la alegerile interne pentru Primaria municipiului Satu Mare si pentru Senatul Romaniei.
Pina aseara era depusa oficial doar o singura candidatura, cea a doctorului Dorel Coica, care a fost validata in unanimitate marti seara de Biroul Executiv al organizatiei municipale a PSD Satu Mare, alaturi de candidatura lui Ioan tou pentru functia de prim-vicepresedinte.
Din nu se stie ce motive, cel care l-a convins pe Negoescu a fost insa Dorel Petrescu, zis Doru Magaru, caruia Mihai Negoescu i-a dat procura sa-l reprezinte in fata instantei pentru dovedirea calitatii sale de succesor.
Presedintele organizatiei judetene a PD-L Constanta, in acelasi timp candidatul democrat-liberal la functia de primar al municipiului Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, isi continua seria participarilor la intalnirile pe care candidatii PD-L la functiile de primari le au cu electoratul din toate localitatile din judetul Constanta.
Suntem cei care am muncit in campania electorala alaturi de Dorel Onaca si Ion Popescu si vrem sa fim luati in seama.
‘In cadrul sedintei Biroului Politic Judetean al PSD Arad, care a avut loc joi seara, s-a propus excluderea din partid a fostului presedinte Marius Lazar, propunerea fiind votata in unanimitate‘, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, Dorel Caprar, presedintele PSD Arad.
Irinel Popescu, Dorel Constantin Onaca, Kera Kalita, Prof. ... Paul Mitu (pilotul salvator), Mihaela Lulea (campioana la caiac-canoe sfasiata de urs), Tudorel Mihailescu (portarul de fotbal fara o mana), Toma Pradatu (fost Secretar General al F.R.
Fostul senator PSD de Buzau in mandatul 2000-2004, Constantin Toma, si-a dat demisia din partid dupa ce a aflat ca senatorul Ion Vasile a fost reales sef al Organizatiei judetene a PSD Buzau, alti primari din judet declarand ca vor lupta din interiorul partidului pentru ca Vasile sa fie inlaturat.
Alexandru Papadopol (Acasa la tata), Teodor Corban (Aferim!), Gheorghe Ifrim (Bucuresti Non-Stop), Cuzin Toma (Comoara) si Emilian Oprea (De ce eu?). ... Andi Vasluianu (Acasa la tata), Alexandru Dabija (Aferim!), Cuzin Toma (Bucuresti Non-Stop), Iulian Postelnicu (Un etaj mai jos), Adrian Purcarescu (Comoara).
google-analytics.com