Cautare

17261 de rezultate pentru "toate" (3.10 secunde)
Acest lucru este dovedit de faptul ca, in afara de primele cinci puncte de pe ordinea de zi, restul de pana la 18, cate au fost discutate ieri de consilieri, nu au scapat de replici acide, chiar daca intr-un final au trecut toate.
In momentul de fata, se asteapta decizia instantei si, cu toate acestea, consilierii locali au mai avut, chiar in cursul zilei de 21 februarie a.
"Cu toate ca am castigat procesul cu CJC pentru un plan urbanistic zonal, acum suntem la faza de recurs la Curtea de Apel Constanta si, conform dosarului nr.
Revenim cu noi informatii despre proiectul pilot care va functiona in judetul Constanta, incepand cu luna august, cand toate structurile apartinand Ministerului de Interne se vor reuni sub o comanda unica.
In sedinta Delegatiei Permanente, PNL a decis sa negocieze cu toate partidele si l-a propus pe Crin Antonescu prim-ministru. ... Antonescu, propunerea de prim-ministru a libe-ralilor La finalul sedintei conducerii largite, PNL a decis ca va negocia cu toate partidele formarea guvernului, excluzand ferm un guvern in jurul PD-L.
Vicepresedintele PSD Marian Sarbu este de parere ca lui Geoana nu i se pot pune imputa toate greselile deoarece in PSD au existat decizii colective la care au participat toti liderii, inclusiv Ion Iliescu.
Ion Iliescu a precizat, in cadrul unei emisiuni televizate, ca planul de inlaturare a lui Mircea Geoana de la sefia Senatului dezvaluie "tentatia totalitara" a PD-L, dorinta de a elimina opozitia si de a controla toate institutiile statului.
"Astazi (ieri - n.r.) am transmis SMS-uri catre toti primarii sa isi consulte intranetul si, totodata, am trimis pe net toate lamuririle necesare privind numarul maxim de posturi, cu precizarile din lege.
'Violenta in familie este o problema universala care afecteaza toate tarile lumii indiferent de gradul lor de dezvoltare. ... In acest context, au fost abrogate toate prevederile cu privire la rolul, obiectivele si atributiunile ANPF din legea 217/2003.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi seara, intr-o conferinta de presa la Reghin, ca presedintele Traian Basescu a vorbit frecvent despre reforma statului, dar gandeste in formula "statul sunt eu", acesta fiind primul "care incalca toate regulile", transmite corespondentul Mediafax.
Victor Ponta sustine ca USL ar putea avea candidati comuni in toate localitatile Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca in contextul votarii legii care vizeaza alegerea primarilor intr-un singur tur de scrutin, Uniunea Social Liberala se va gandi la o strategie pentru a desemna candidati comuni nu doar la presedintia consiliilor judetene sau la primariile resedinta de judet, ci in toate localitatile.
Plecam din toate functiile daca se adopta votul prin corespondenta Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni ca reprezentantii opozitiei vor pleca din toate functiile detinute daca puterea va adopta Legea votului prin corespondenta, apreciind ca nu are rost nici macar sa mai candideze la viitoarele alegeri.
Si-au pus oameni pe la toate deconcentratele si acestia au ordin sa amendeze tot ce este partizan al opozitiei politice), cu fel de fel de dosare, etc daca nu se inscriu si nu devin peste noapte pdl-isti sau nu "cotizeaza la partid";
Petrol, gaze de sist, aur, energie, autostrazi, exploatari miniere, concesiuni, privatizari - toate ar fi putut fi date, cu egala vigoare, de USL. ... Cu toate astea, Occidentul l-a preferat pe Basescu, cel lipsit de potential.
Toate acestea au facut ca Romania sa fie suspectata ca nu-si mai mentine valorile de drept. ... Nu, toate astea au fost facute pentru politicieni. ... De circa cinci luni toate institutiile statului sunt supuse unor atacuri continue, fie ca vorbim de ANI, CC, Parchetul General, structurile de securitate nationala.
Cred, si vor avea in continuare toate garantiile constitutionale legale de a-si face datoria. ... Pe perioada verii vor avea loc nu doar dezbateri, dar primim si acordul Comisiei de la Venetia ca sa avem o asigurare europeana foarte clara ca respectam toate standardele europene.
In sensul modificarii adoptate de noi, fumatul va fi interzis in toate spatiile publice inchise.
Lucian Avramescu) Sondajele de opinie, aproape toate, indica de la o luna la alta, de la o saptamana la alta si, acum, de la o zi de alta, o crestere a iubirii poporului roman pentru PSD. ... Cu toate pacatele lui, s-a amuzat.
Dintre variantele prezentate pana acum (doua existente, iar cel de la Ruse necesitand modernizare in primul rand) toate studiile de fezabilitate au generat interesul catre posibilitatea de trecere, peste Dunare, in zona Calarasi - Silistra.
Toate ajutoarele de stat acordate ilegal dupa septembrie 2004 si pana la aderare vor trebui returnate de catre companii dupa 2007, la cererea Comisiei Europene. Pentru a fi legale, toate ajutoarele de stat trebuie autorizate de catre Consiliul Concurentei, conform acquisului comunitar.
google-analytics.com