Cautare

17262 de rezultate pentru "toate" (4.09 secunde)
In toate, prof.
Din cauza faptului ca SNLO (Societatea Nationala a Lignitului Oltenia - n.r.) a oprit livrarile de carbune catre toate CET-urile, printre care si Complexul Energetic Craiova.
USL ia toate colegiile din Capitala Liderul PNL Bucuresti Eugen Nicolaescu a declarat, duminica seara, pentru MEDIAFAX, ca din informatiile pe care le-a obtinut pana in acest moment toate cele 40 de colegii de senatori si deputati de la nivelul Capitalei sunt castigate de USL cu peste 50% din voturile exprimate.
Principalele banci comerciale nu vor rupe total legatura cu clientii lor, cu toate ca zilele de 30 iunie si 1 iulie au fost declarate nebancare, prin decizie a BNR, in contextul trecerii la leul nou. ... Toate acestea vor fi procesate cu data de 4 iulie", se precizeaza in comunicat.
Toate bancomatele elibereaza numai bani noi Cu mai putin de doua luni inainte ca leii vechi sa-si piarda puterea circulatorie, volumul de monede noi din piata este insa mult mai mare. Astfel, potrivit reprezentantilor bancilor contactate, toate bancomatele emit in prezent numai monede noi.
Autoritatile recunosc faptul ca evaziunea fiscala se gaseste peste tot, in aproape toate domeniile de activitate, dar ridica neputincioase din umeri. ... Statul incurajeaza, practic, evaziunea, intinsa, ca o caracatita, in toate domeniile de activitate.
Am sa te iubesc pana la sfarsitul lumii (incheiere) Am sa te iubesc pana la sfarsitul lumii Indiferent daca o sa se alinieze toate planetele, Nu ma sperie informatiile de ultima ora, Apocalipsa nici nu poate fi infirmata, dar nici confirmata, Hai sa nu disperam, nu ne-ar ajuta la nimic, Sa nu bagam toti disperatii lumii in seama, Dar, in acelasi timp, sa ne pregatim pentru orice Si, mai ales, pentru tot ce poate fi mai rau.
Expertii in religie au suficiente dovezi care sa ateste faptul ca ea a locuit in Efes, chiar daca nu se cunosc exact toate amanuntele. ... Cu toate acestea, e un loc sfant al lumii intregi!
Blaga, unul dintre cei mai de seama ganditori ai veacului trecut, observase la vremea lui ca "omul simplu il recunosti din aceea ca se mira de toate, dar simplitatea i-o recunosti si din aceea ca de unele lucruri nu se mira indeajuns." Insa, asa cum a facut-o totdeauna, spre a-si pastra acel echilibru sufletesc, cumpana vietii, care i-a permis sa treaca peste toate primejdiile si faradelegile, omul simplu stie sa-si ascunda necazul, prin glume si voie buna, fie ea si simulata cateodata.
S-a facut legea salarizarii, dar fara prea mari efecte, pentru ca s-au comasat toate sporurile acolo, nu s-a produs o reducere de cheltuieli bugetare.
asigura invatamant in limba materna la toate nivelurile de studiu si materialele specifice necesare, predarea tuturor disciplinelor in limba materna si conditiile materiale de invatare in alta localitate, in situatia in care localitatea de domiciliu nu permite studiul in limba materna.
Boc stie tot ce se intampla peste tot, in toate domeniile, bine si in profunzime.
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca, dupa reanalizarea bugetului, s-a urmarit reducerea cheltuielilor cu functionarea statului de la toate institutiile. - Pe noi ne-a interesat in primul rand sa reducem cheltuielile cu functionarea statului de la toate institutiile, incepand cu Camera Deputatilor.
Avem trei milioane de hectare de irigatii, curge apa peste noi din toate partile, in loc sa strangem apa si s-o folosim vara la irigatii.
afisarea de informatii cu forma de text, imagini si sunete, posta electronica e-mail, transferul de fisiere de date si informatii FTP, chat, aplicatii video si video on demand, servicii telefonie si telefonie cu imagine prin Internet de tip VoIP, posturi de radio si televiziune prin Internet, e-commerce, sondari de opinie, raspandirea stirilor prin metode RSS, toate genurile de grafica si muzica, lucrul pe un calculator de la distanta prin Internet, grupuri de discutii pe diverse teme, sisteme de jocuri interactive, distributie de software s.a.
Cu toate acestea, in zilele noastre, intrebarile pe care si le-a pus Kinsey - legate de felul in care incercam sa stabilim o legatura intima, dar mai ales care este motivul din spatele acestei actiuni - sunt la fel de controversate, de convingatoare si de relevante ca intotdeauna.
Bunica noastra avea un talent narativ exceptional, canta minunat si toate petrecerile din casuta noastra mica ori din curtea cu patru nuci batrani si-un tei parfumat durau uneori exact ca in basme, zile si nopti.
Trasatura pozitiva in aceasta perpetua lupta e aceea ca tinde din toate fortele sa corespunda acestui portret pe care cauta sa-l impuna celor din jur.
In plus - a adaugat Pope - la biroul nostru veneau toate semnalarile stranii care nu-si gaseau locul in alte compartimente ale guvernului si despre care se presupunea ca ar avea legatura cu fenomenul OZN:
Cu toate ca, in conformitate cu Ordonanta nr. ... Comandamente antiepizootice activate, cetateni dezinformati Cu toate ca aproximativ 90% din comandamentele locale antiepizootice au fost activate, cetatenii nu au fost informati in legatura cu modul in care trebuie sa actioneze atunci cand gasesc un cadavru de pasare.
google-analytics.com