Cautare

17261 de rezultate pentru "toate" (3.14 secunde)
"Trustul Intact isi poate respecta toate angajamentele" Camelia Voiculescu, actionar al Intact Media Group (IMG), a acordat in exclusivitate un interviu Agentiei Nationale de Presa Agerpres, in care a vorbit despre evenimentele din viata sa, precum condamnarea tatalui sau, Dan Voiculescu, rechizitionarea cladirilor in care se afla sediile celor cinci televiziuni, confiscarea a milioane de lei din conturi, dar si despre business si masurile pentru viitorul apropiat.
Si de cate ori nu te-am rugat sa n-o mai certi pe mama Iti aduci aminte, toate promisiunile ca n-o s-o mai faci, Iar tu, ca si cand nu te-as fi rugat niciodata, Nu ma ascultai si o luai de la capat, stiind foarte bine Ca nu iubeam pe nimeni mai mult pe lumea asta Iar motivul era mereu acelasi, aceeasi cheie de yala Pusa sub presul de la usa ca sa pot intra in casa cand veneam dimineata de la bairam.
Toate nativele sunt foarte sensibile intregul interval si gata sa raspunda imediat oricarui afront al colegilor prin cuvinte prea dure.
Fire sociabila, Ciontu, a precizat ca desi nu are vreo simpatie deosebita pentru nici o formatiuni de pe scena politica interna, are prieteni in toate partidele.
Cu toate ca cei mai multi dintre ei nu se asteptau sa gaseasca plaje la fel de bine intretinute ca in tarile vecine, situatia litoralului romanesc i-a ingrozit pe cei cativa turisti care au indraznit sa vina la plaja.
Pe langa toate aceste aspecte, domnule consilier, suntem acuzati ca e mizerie la noi.
Tot in 2005, Basescu ii avertiza pe ministri sa fie atenti ce vorbesc si cu cine vorbesc la telefon, precizand ca avea semnale de la serviciile de informatii despre discutii care nu erau in regula intre ministri Basescu a cerut Guvernului, pe 12 ianuarie 2006, sa isi coreleze eforturile cu toate institutiile pentru aderarea Romaniei la UE, atragandu-le insa atentia ministrilor ca acest obiectiv, care nu poate fi ratat in nici un caz, nu trebuie sa constituie singura preocupare a Cabinetului.
Avem pregatite toate metodele pe care opozitia le poate folosi. ... Nu ma apuc sa le spun celor de la PDL toate mijloacele noastre de lupta, chiar daca sunt mijloace de lupta politica legale, democratice, chiar daca ei nu folosesc aceleasi instrumente democratice, ei folosesc statul si banii publici.
Cu toate acestea, bancile vizate dezmint ca ar fi încalcat legea si anunta ca vor colabora cu Consiliul, furnizând toate datele necesare.
Sub un nume sau altul, aceste fapturi mitice exista in folclorul tuturor popoarelor, nu numai in Europa, ci pe toate continentele. ... Incinsi cu brauri din pelin, oamenii se rotesc in jurul focului, apoi arunca in foc aceste brauri ca sa arda odata cu toate posibilele necazuri viitoare.
Cu toate acestea, atunci cand s-a ajuns la punerea in valoare a personalitatii complexe a lui Kinsey, atat excentrica cat si carismatica sau impulsiva, Neeson spune ca in cele din urma a trebuit sa-si puna imaginatia la treaba.
Fetele din oras erau imbracate in rochii scurte si albe de tenis si-n rochiile astea se plimbau toate la ora pranzului, impanzind strazile, si ochii te dureau de atata alb scurt.
Documentul, semnat de aproape 30 de vorbitori, din peste o duzina de tari, ca si de circa 600 de persoane care au asistat la lucrari, cerea sa se desecretizeze toate arhivele secrete OZN ale Ministerului Apararii din Brazilia si sa se creeze, sub egida Fortelor Aeriene Braziliene, o comisie oficiala pentru investigatii OZN.
Acum, o multime de romani ar putea asculta toate acestea si ar putea spune: ... In toate directiile in jurul Romaniei, ordinea Euro-Atlantica este in retragere. ... Cu toate acestea, ea reflecta, de asemenea, realitatile strategice de dupa Razboiul Rece:
Peste toate, in zona pandeste si ursul rusesc. ... Toate erau moderne si bine dotate, cu studenti si elevi performanti pe plan national si international. ... In schimb, curand au venit ei in Romania, cu toate formele de invatamant.
Am dezvoltat o intreaga filosofie in jurul acestui principiu, am gasit si propus fel si fel de solutii care ajuta pe om sa reuseasca sa manance zilnic la aceleasi ore fixe si am scris toate aceste lucruri intr-o carte pe care am ales sa o public la liber, pe Internet, tocmai pentru ca acest mesaj sa ajunga cat mai departe, mai spune Anca.
Nu uitati sa stabiliti o intalnire pentru seara, pentru a discuta toate aceste aspecte. ... Vor fi tensionati si stresati si vor avea impresia ca nimic nu le iese si ca au uitat toate informatiile.
Privesti cu un dram de inocenta si naivitate ce se petrece in jurul tau si esti convins ca toate vor evolua intr-o directie foarte buna, oricare ar fi sensul pe care ai merge.
insa toate religiile sunt impotriva sexului.
Am mers prin mai multe spitale - pentru ca in Anglia este foarte important sa vezi cum lucreaza fiecare spital pe o anumita patologie, cum trateaza un anumit caz si este foarte important sa vezi cum se intampla toate aceste lucruri, mai spune neurochirurgul.
google-analytics.com