Cautare

63880 de rezultate pentru "toate grupele din liga a 3a romania" (4.31 secunde)
Dunarea Calarasi s-a impus in fata celor de la Poli Iasi, scor 2-0, si urca pentru moment pe pozitia a 4-a in Liga 1. Partida de la Calarasi a inceput anost.
Portarul craiovean de la ALRO Slatina, Marian Mecea (foto), se bucura de pasul facut in vara, cand a ales sa evolueze pentru trupa lui Daniel Mogosanu, si spera sa-si treaca in cont cat mai multe realizari cu formatia de pe malul Oltului.
Atitudinea din Calarasi: ... Intrarea echipei locale in Liga I presupune realizarea de lucrari, pe care consilierii judeteni dar si locali le-au aprobat. Este de subliniat nu numai implicarea presedintelui Vasile iliuta ci si a primarului Daniel Dragulin, cele 2 Institutii fiind actionari / sponsori principali ai fotbalului calarasean.
Duelul falitilor din Liga 1, castigat de ilfoveni Liga 1, sezonul 2021-2022 Etapa a 29-a Au marcatS Holzmann 41, Alghoul 89 Clinceni:
Dinamo Bucuresti, retrogradata in premiera in Liga 2, nu are antrenor in acest moment si nici nu stie bugetul pe care se poate baza, mizand din nou pe sprijinul fanilor din Programul DDB.
Federatia Romana de Fotbal prelungeste suspansul in privinta ocuparii locului din Liga I ramas "vacant" in urma deciziei luate de oficialii clubului Poli Timisoara de a retrage dosarul de licentiere.
Sala Polivalenta Calarasi va gazdui in sezonul competitional 2014-2015 multe meciuri de LIGA NATIONALA ! Alaturi de echipa - Dunarea Calarasi - Futsal , CSM Calarasi a promovat in liga nationala de handbal masculin !!
Divizionara secunda FC Olt Slatina a pierdut amicalul sustinut ieri, pe "sinteticul" de la Bradu, in compania formatiei de Liga a IV-a, FCM Pitesti, scor 0-1, singurul gol venind in repriza a doua.
Handbalistele de la SCM Craiova au obtinut ieri a doua victorie la turneul de promovare-retrogradare in Liga Nationala desfasurat la Buzau.
HANDBAL Ahc Dunarea Calarasi - handbal masculin, Liga Zimbrilor; ... Danubius handbal feminin, Divizia A, seria A; FOTBAL Afc Dunarea Calarasi-fotbal, Liga a 1 Betano; FUTSAL Dunarea Calarasi -futsal masculin, Liga 1.
Americanii au inventat liga feminina de baschet sexy O noua competitie sportiva sta sa inceapa in SUA. ... Dovada ca, dupa liga feminina de fotbal in lenjerie intima, au pus la punct si o competitie similara de baschet, care va debuta cat de curand.
BAYERN MUNCHEN a invins BORUSSIA DORTMUND, SCOR 2-1, si a castigat LIGA CAMPIONILOR Formatia Bayern Munchen a castigat Liga Campionilor pentru a cincea oara in istorie, dupa ce a invins, sambata, pe arena Wembley, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Borussia Dortmund, in finala competitiei.
Mihai Stoica isi doreste ca marile rivale ale FCSB, Dinamo si Rapid, sa aiba un parcurs bun in acest sezon de Liga 1. "Vreau pe Dinamo in Liga 1 si pe Rapid in play-off"
Ianis Stoica a participat, alaturi de alti cativa colegi de la FCSB, la o actiune la o scoala si a vorbit si despre finalul incins de sezon in Liga 1, dupa ce echipa sa a venit la doar doua puncte de liderul CFR Cluj.
Adus cu mare fast pe banca Rapidului, portughezul a ajuns extrem de repede din "farmecul" vietii in vartejul din Giulesti. Adica a fost luat de valuri si se apropie vertiginos de cascada.
RAPID - DINAMO, AZI, ORA 21:00, IN DIRECT LA DIGISPORT SI LIVETEXT PE GSP.RO 3.000 de euro pentru victorie ' Copos le-a promis rapidistilor o primă
FCSB va juca pe Arena Nationala returul cu Silkeborg din grupele Conference League. ... Trebuie sa facem totul perfect pentru a scoate un rezultat pozitiv, ne asteapta un meci foarte greu. Am jucat in Danemarca cu multi jucatori tineri, care nu sunt obisnuiti cu meciurile din Europa.
Dupa victoria de la Praga, 1-0 cu Slavia, in grupele Conference League, CFR Cluj a inregistrat o remiza in compania celor de la UTA Arad, 1-1, in runda a 13-a din Liga 1.
Gigi Becali a recunoscut ca FCSB are sanse mici sa castige titlul, insa a transmis ca, daca echipa va lua campionatul, va merge si in grupele Champions League.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
google-analytics.com