Cautare

63880 de rezultate pentru "toate grupele din liga a 3a romania" (5.04 secunde)
Luna martie este Luna Internationala de Lupta Impotriva Cancerului Intestinului Gros, ocazie cu care Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (FABC) si Liga Romana de Cancer continua, pentru al treilea an consecutiv, seria de actiuni menite sa atraga atentia opiniei publice cu privire la acest tip de cancer si la simptomele sale, modalitatile de prevenire si diagnosticare precoce.
Romania isi incepe drumul catre EURO 2020 la Ploiesti, contra Muntenegrului, iar Vlad Chiriches spune ca este vital pentru nationala sa inceapa campania cu o victorie. ... Nu am mai jucat un meci oficial de mult, dar ma simt bine din punct de vedere fizic.
Liderii de sindicat din orasul nostru se pregatesc sa scoata pe piata "Monolit", o liga a sindicatelor din judetul nostru, care va avea rolul de a pune presiune pe partidele politice in contextul alegerilor electorale din 2008. Sindicatele din Galati se pregatesc sa-si formeze propriul parlament.
membrilor CEx ca sa evolueze in Liga I Divizionara secunda Gaz Metan Severin se pregateste in tacere pentru meciul de sambata, de la ora 11.00, de pe "Municipal", cu Juventus Bucuresti, ultimul din acest an competitional, sezon in care ar putea sa scrie istorie.
Presedintele organizatiei judetene a Partidului Popular Romania Mare (PPRM) Giurgiu, deputatul Danut Liga, a dizolvat organizatia din cauza lipsei de eficienta. “Practic, la aceasta ora, PPRM Giurgiu nu exista, deoarece am dizolvat toate structurile teritoriale ale partidului“, a declarat Liga.
Ceremonia oficializarii cooperarii dintre Liga Navala Romana si Liga Navala a Statelor Unite ale Americii precum si infiintarea, la Constanta, a Consiliului Marii Negre, de catre Liga Navala a SUA, desfasurata ieri la Clubul Academiei Navale "Mircea cel Batran" a reprezentat pentru presedintele Traian Basescu (foto) un prilej de a aduce din nou elogii celor ce practica meseria de navigator.
LIGA CAMPIONILOR - SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ // Cu George Tucudean din primul minut! Toate sperantele in cel mai bun marcator al echipei in ultimele doua sezoane (Autor:
Echipa feminina de handbal SCM Craiova a aflat programul meciurilor de la turneul de baraj pentru Liga Nationala, care se va desfasura in perioada 22-26 mai, pe teren neutru, la Buzau, cu participarea a cinci formatii. Primele doua clasate vor juca sezonul viitor in Liga Nationala.
Divizionara secunda Gaz Metan Severin si-a fixat un prim joc amical dupa revenirea din cantonamentul din Antalya. ... din localitatea miniera. ... Sper sa si realizam acest lucru, pentru ca intampinam probleme mari din cauza starii terenurilor.
Chiar daca pina la alegerile universitare Liga Studentilor de la Universitatea "Dunarea de Jos" a reusit sa prosteasca o parte din public, imediat dupa alegeri totul s-a dat pe fata. ... Din pacate pentru liderii studentilor, ei sint reprezentantii unor tineri care sint mereu nemultumiti de conducerea Universitatii.
Clubul Pandurii Targu Jiu a ajuns la un acord cu FC Vaslui pentru transferul rebelilor Jaka Stromajer si Stojan Vranjes Pandurii ii trimite pe Vranjes si Stromajer "la pachet"
28 octombrie 1979, Timisoara, Romania) este un fost fotbalist roman, actualmente antrenor al formatiei FC Dunarea Calarasi.Ca jucator, a evoluat la mai multe cluburi de renume, cum ar fi: ... A fost un jucator important al echipei nationale de fotbal a Romaniei.
Editia trecuta de campionat a fost cea mai apriga din ultimii 20 de ani. Pentru prima data, granzii Bucurestiului au avut un adversar pe masura, CFR Cluj, in care omul de afaceri Arpad Paszkany a pompat milioane de dolari pentru a scoate capul in Europa.
Peste 800 de personalitati din mediile academic, cultural, public si privat, studenti si absolventi romani si membri LSRS din peste 50 de tari s-au reunit pe 8 ianuarie 2015, la Palatul Parlamentului, Sala C.A. Rosetti, pentru a cunoaste si recunoaste excelenta academica romaneasca din toate colturile lumii.
CHELSEA LONDRA A CASTIGAT LIGA CAMPIONILOR dupa loviturile de departajare Formatia Chelsea Londra a castigat Liga Campionilor pentru prima oara in istorie, in urma victoriei obtinuta, sambata, la Munchen, in fata echipei Bayern Munchen, scor 5-4 (0-0, 1-1), dupa executarea loviturilor de departajare.
Voluntari s-a salvat, Hermannstadt - Dunarea Calarasi e super-derby-ul pentru obtinerea locului de baraj Ultima etapa din play-out va aduce o lupta pe muchie de cutit pentru evitarea locului 7, care retrogradeaza direct in Liga a 2-a.
La startul lui 2019-2020, Liga 1 are sanse foarte mari sa contina 16 echipe! In ciuda extinderii, campionatul nu va renunta la play-off si play-out, numai ca sistemul s-ar complica un pic, din perspectiva play-out-ului.
"Am fost batut de valoarea lui Gino Iorgulescu si de valoarea politicului" Dumitru Dragomir a parasit functia de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal dupa 17 ani, "Corleone" fiind invins cu 11-7 (voturi) de Gino Iorgulescu.
Cum poate sa se joace fotbal din februarie pana in decembrie in Liga I Hopa Mitica!! ... Saptamana viitoare, Rapidul si Iasi-ul au sanse mari sa revina in prima liga. ... Rapidul si Iasiul au cerut in scris sa fie reprimite in prima liga.
Liga Alesilor Locali PNL, condusa de Ludovic Orban, cere Guvernului, printr-o rezolutie adoptata sambata, la Galati, elaborare unor masuri de relaxare fiscala. Rezolutia a fost prezentata de ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, in calitate de presedinte al Ligii Alesilor Locali PNL.
google-analytics.com