Cautare

6825 de rezultate pentru "titularizare 2009 galati rezultate" (2.72 secunde)
Marul discordiei de aceasta data il reprezinta impiedicarea inscrierii intr-un sindicat sau altul, liderii FSS Metarom Galati si cei ai Sindicatului Solidaritatea al Siderurgistilor criticandu-se reciproc pe aceasta tema.
Vestea bomba pentru galateni si pentru Universitatea a€œDunarea de Josa€, anuntata de Mircea Toader, secretar de stat in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, este ca soldatii americani dislocati in cele patru baze SUA de pe teritoriul Romaniei vor studia la Galati.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea Bursei de Valori in continuare, dupa un parcurs bun in 2009. ... Posibila reluare a creditarii, care a inghetat in 2009. ... Mentinerea investitiilor straine macar la acelasi nivel ca in 2009, ceea ce va crea locuri de munca si va aduce bani in economie.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
Suma totala ajunsa la intreprinzatorii din Galati se ridica doar la circa 1,5 milioane de lei, fata de aproximativ 2 milioane de lei cat cerusera initial oamenii de afaceri prin proiectele depuse.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... O regula de baza este ca o baterie descarcata uniform va avea rezultate slabe pana cand va fi incarcata corespunzator, in timp ce una incarcata complet va avea rezultate bune indiferent de capacitatea ei.
Acest lucru se va intampla pana pe data de 16 iulie 2009, care este data limita de inchidere a locatiei aflata in vecinatatea Combinatului si care a reprezentat in ultimii ani o mina de aur pentru hotii de fier vechi.
Incepand cu data de 1 mai 2009, au fost aduse o serie de modificari asupra Codului fiscal care vizeaza, in principal, introducerea impozitului pe profit minim, a declarat Bogdan Hutuca (foto), directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
are minimum 15% participare la capitalul social (procentajul va scadea la 10% incepand cu 1 ianuarie 2009) pentru o perioada neintrerupta de minimum doi ani;
Dupa profesorii prinsi copiind la titularizare, scenele cu bataia de la stadionul Otelul de vineri au umplut ecranele televiziunilor si paginile ziarelor centrale.
Imi doresc foarte tare sa aveti rezultate si, ulterior, cu rabdare si efort depus, veti observa ca lucrurile se confirma.
Astfel, in mai 2009, firma Dial-Ton a incheiat un contract de furnizare produse, respectiv cartele telefonice, cu SC OMV Petrom SA.
Liberalii si-au lansat vineri seara, cu surle si trambite, candidatului pentru Primaria Galati, cu ocazia celei de-a XV-a editie a Galelor PNL, in cadrul carora s-au acordat si premiile anuale.
"Am primit numeroase reclamatii de la cei care locuiesc in vecinatatea gropii si care s-au plins de faptul ca aerul devine irespirabil din cauza noxelor rezultate din autoaprinderea gunoiului care este adus si depozitat in groapa.
Premierul Emil Boc (foto) a anuntat ca Executivul a prelungit pana la 31 decembrie 2009 actele normative care reglementeaza salarizarea in sectorul bugetar, dar a precizat ca, in masura in care vor exista resurse financiare, nu este exclusa majorarea salariilor mici.
• Emil Boc, ianuarie 2009: ... • Traian Basescu, ianuarie 2009: ... • Emil Boc, mai 2009: ... • Emil Boc, iunie 2009: ... • Emil Boc, august 2009: ... • Traian Basescu, noiembrie 2009: ... • Traian Basescu, decembrie 2009:
Comisia Europeana prognozeaza pentru România o reducere drastica a cresterii economice în 2009, precum si un deficit bugetar record, de 7,5% din produsul intern brut.
Pretul gazelor naturale rusesti exportate catre consumatorii din Europa, care a atins 500 de dolari pentru 1.000 de metri cubi in trimestrul al patrulea din 2008, se va reduce incepand din 2009, a declarat, in urma cu o luna si jumatate, directorul general al Gazprom, Alexei Miller, citat de RIA Novosti.
google-analytics.com