Cautare

157 de rezultate pentru "tir" (3.98 secunde)
UDMR nu vrea alegeri anticipate Evident, toata aceasta situatie a declansat un tir de reactii, nu doar din partea PUR - care totusi a parut mult prea socat de declaratii si preocupat sa evalueze situatia -, ci si a UDMR, PSD si PRM.
Daca ati fost sanctionat pentru proxenetism, respectiv pentru ca ati plasat prostituate unor soferi de TIR in parcarea localului "Hanul de la Rascruce", situat la iesirea din Arad?
In fiecare zi pleaca un tir plin, cu destinatia Olanda sau Germania, Italia, Franta. Aici se lucreaza in trei schimburi.
A trimis in localitate un tir cu haine si altul cu mobilier pentru dispensarul medical. Pentru ca lucrurile sa se desfasoare asa cum trebuie, viceprimarul Marian Saracila, a primit misiunea de a se ocupa de distribuirea ajutoarelor.
Replica lui Ion Iliescu la aprecierile facute la adresa sa de catre presedintele suspendat, Traian Basescu, nu s-a lasat prea mult asteptata, fostul presedinte lansand un alt tir de acuzatii-raspuns.
Crin Antonescu, vicepresedinte al PNL, a solicitat sambata retragerea Mariei Petre, Monicai Ridzi si Robertei Anastase de pe lista candidatilor PD la Parlamentul European, din cauza ca au lipsit de la dezbaterea in PE a rezolutiei privind libera circulatie in UE.
In replica, reprezentantul DADL a declarat ca respectivele informatii vor fi puse la dispozitia celor din cadrul ISU, dupa care a cerut deblocarea portiunii de carosabil ce tine de la poarta 10 si pana la Eforie Nord, pentru ca au ramas TIR-uri inzapezite.
In replica, reprezentantul DADL a declarat ca respectivele informatii vor fi puse la dispozitia celor din cadrul ISU, dupa care a cerut deblocarea portiunii de carosabil ce tine de la poarta 10 si pana la Eforie Nord, pentru ca au ramas TIR-uri inzapezite.
Primaria orasului Eforie, sprijinita de Clubul Sportiv Aktiv Bucuresti si Clubul Sportiv Aikido Constanta, a organizat ieri, 4 mai a.c., prima competitie sportiva intitulata "Tir cu arcul".
Deputatul Claudiu Pop nu s-a sfiit sa le dea o mana de ajutor celor tineri care s-au asezat in sir indian pentru a incarca pachetele si sacii cu ajutoare in TIR.
"In ultima vreme cara cu tir-uri faina si tarate pe Valea Somesui, poate pacaleste lumea sa mai primeasca un mandat de deputat.
Ziua festiva a inceput cu un concurs de tir, la care s-au inscris 30 de reprezentanti ai mass-mediei locale, fiecare tragator avand la dipozitie 6 cartuse si un Glock pentru a-si demonstra maiestria.
Din motive inca neelucidate, spatele automobilului a inceput sa derapeze, a intrat pe contrasens, si a fost lovit in plin de un TIR marca Volvo, inmatriculat BH-9447, condus de catre Vasile Gaspar.
Conform martorilor, aproximativ 1.000 de persoane s-au adunat in Piata Haft-e Tir, ignorand avertismentul Garzii Revolutionare. Un trecator a declarat ca a vazut militari din cadrul Basij atacand un grup de protestatari, scotandu-i cu forta dintr-o casa in care se retrasesera.
Atunci cand un ministru este obiectul unui tir nesfarsit, de trei saptamani, si pare sa nu mai aiba nici energie sa mai raspunda, amana orice raspuns si orice decizie, in aceasta clipa, tu insuti, ca sef al Cabinetului, trebuie sa ramai lucid", a comentat europarlamentarul, la Realitatea TV.
Unde mai pui ca a dat drumul la traficul greu pe un drum cu o lungime de 14 kilometri, iar acum, din cauza TIR-urilor, cateva sute de case sunt in pericol sa se prabuseasca", a mai spus Moinescu.
In jurul orelor 12, 45, el a parasit piata sub o escorta puternica, fiind supus unui tir cu apa aruncata din sticle si cocoloase de hartie de catre manifestantii nervosi.
Nu trec decat TIR-urile comandate si controlate de oamenii lipiti la actuala putere. Crima organizata? Nu scapa nimeni dintre cei vizati de banditi.
Asa de rau imi pare de ei ca au ajuns carpiti si se rup hainele de pe ei cand vine un tir cu malai de la UE ca ajutor social.
O jumatate de an in plus la gestionarea fondurilor locale (si a "beneficiilor" colaterale ale licitatiilor publice) reprezinta cateva TIR-uri de ulei, faina si zahar in plus pe care le vor putea arunca "in razboi" in pragul iernii 2012/2013.
google-analytics.com