Cautare

87 de rezultate pentru "thea botezatu" (3.42 secunde)
Linia de bijuterii Thea are ca semn distinctiv semnele ebraice elad, uniune de litere din testamentul Kabbalah, a caror semnificatie si insiruire reprezinta protejarea si respingerea energiilor si fortelor negative.
Doamna Thea O. Haimovitz va invita la o noua intalnire, in laboratoarele Thea Med, din strada Theodor Aman nr.
"Am avut ciroza, mai aveam 6 luni si muream, daca nu ma tratam in Italia!" Cu o astfel de declaratie, designerul Catalin Botezatu i-a bulversat pe telespectatorii emisiunii "Serviti va rog" de la Pro Tv.
Catalin Botezatu, despre problemele de sanatate: Am respectat chestiile stricte, nu am dus totul la extrem In urma cu un an, Catalin Botezatu a trecut prin momente dramatice, dupa ce a fost operat pentru a-i fi extirpata o tumora.
Catalin Botezatu s-a internat la o clinica din Turcia cu dureri puternice de cap. ... Catalin Botezatu a fost diagnosticat cu anevrism cerebral. ... Sunt niste vase de sange la nivelul creierului care sunt sparte sau care se infunda", a explicat Botezatu.
Catalin Botezatu, Oana Turcu (Ardes Cosmetici) si sotul ei, Cristi Brancu (amfitrionul evenimentului), stilista Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia. ... Alaturarea Exotique - Botezatu este un parcurs firesc al colaborarii dintre cele doua branduri, designerul fiind imaginea Exotique inca din 2006.
Adrian Iordache, tanarul care a devenit celebru dupa ce designerul Catalin Botezatu a dat de inteles ca este fiul sau s-a transformat in lumbersexual.
Serin si desinerul Catalin Botezatu, care s-a operat cu succes la Liv Hospital. ... Experienta lui Catalin Botezatu la Liv Hospital din Turcia Dupa prezentarile celor doi Profesori, a urmat o discutie libera intre jurnalistii prezenti la conferinta si medicii oncologi ai spitalului Liv din Istanbul.
Imaginea brandului Exotique in Romania este creatorul de moda Catalin Botezatu, care si-a achizitionat recent de aici un soldat chinez. ... Unul l-a luat Catalin Botezatu;
Suntem de abia la ora pranzului, dar am tinut neaparat sa multumesc!, a scris astazi Thea Haimovitz, pe contul ei de Facebook. Fondatoarea Laboratoareloe Thea va sarbatori ziua de nastere astazi, in acelasi timp cu inaugurarea restaurantului cu specific israelian, Humusia & Fusion, din incinta Unirea Shopping Center din Capitala.
Thea Haimovitz a postat recent o fotografie cu o bijuterie Kabbalah vanduta la licitatie in scop caritabil, ls Hotel Marriott, pentru evenimentul Concordia. ... Bijuteria a fost purtata de catre Thea Haimovitz si Mirela Vescan, care este si imaginea bijuteriilor.
- Esti imaginea Laboratoarelor Thea Med. ... Am descoperit multumirea reala a pacientilor si am avut incredere sa colaborez cu Thea, pentru ca stiinta pielii este aplicata cu serizitate si profunzime. - Cum ai ajuns sa colaborezi cu Thea Haimovitz?
Catalin Botezatu s-a temut sa nu moara de ziua lui! Catalin Botezatu (46 de ani) si-a serbat, sambata, ziua de nastere, chiar daca medicii il sfatuisera ca dupa cel de-al patrulea preinfarct suferit in urma cu 10 zile sa o lase mai moale cu distractiile.
In ciuda faptului ca, de ochii lumii, Catalin Botezatu si Bogdan Vladau, "Burlacul" celui de-al patrulea sezon din show-ul cu acelasi nume, se ridica in slavi, in spatele camerelor de filmat lucrurile au scapat de sub control, iar cei doi barbati nu se mai inghit nici cu lamaie.
Catalin Botezatu a postat pe contul personal de Facebook un mesaj in care a marturisit ca, desi este tot timpul inconjurat de oameni, in cele mai importante momente din viata a fost singur. Catalin Botezatu a postat un mesaj misterios pe Facebook.
Implicat suta la suta in proiectul "Supermodels by Catalin Botezatu" de la Kanal D, celebrul designer a fost nevoit sa puna pauza filmarilor pentru ca de cateva zile se simte foarte rau. Botezatu a contactat un virus care l-a pus la pamant.
Invitatul de onoare al evenimentului a fost cunoscutul designer Catalin Botezatu, o personalitate emblematica a Romaniei: ... Tocmai din aceste motive l-am invitat pe Catalin Botezatu sa ne fie oaspete de onoare la celebrarea unei seri cu dubla insemnatate:
Cu toate acestea, Alexandru Botezatu, in varsta de 23 de ani, nu se da in laturi de la nimic atunci cand vrea sa realizeze o fotografie ca la carte.
Printre acestia, s-a aflat si creatorul de moda Catalin Botezatu, un admirator si un sustinator declarat al lui Sorin Oprescu, la presedintia Romaniei. ... A avut grija ca lucrarile sa iasa la termen", a spus creatorul de moda Catalin Botezatu.
La evenimentul organizat de Pusa Hack, detinatoarea brand-ului Exotique in Romania, au participat foarte multe vedete, printre care Catalin Botezatu, care este imaginea brand-ului Exotique, Cristi Brancu, Oana Turcu, reprezentantii Casei Regale, stilistul Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia, si lista ar putea continua.
google-analytics.com