Cautare

2455 de rezultate pentru "teodor alexandru" (5.47 secunde)
Textul scrisorii adresate poetului Mircea Dinescu, publicata de Ziarul Metropolis, este conceput de Lia Bugnar, actrita si dramaturg, insa este asumat de mai multi artisti, revoltati de pamfletul din "Catavencii", semnat de Radu Alexandru.
Cei prezenti au aflat mai multe despre proiectele editoriale de succes ale Editurii ALL dedicate catorva dintre cei mai indragiti actori, au luat acasa carti de valoare si s-au delectat cu confesiunile memorabile ale unor mari personalitati ale vietii culturale si artistice precum Horatiu Malaele, Marin Moraru, Radu Beligan, Vladimir Gaitan, Stela Popescu si Alexandru Arsinel.
Tugulea este un roman grafic de Alexandru Ciubotariu dupa o dramatizare de Grigore Bajenaru. ... Petre Ispirescu, Tugulea, este un roman grafic de Alexandru Ciubotariu dupa o dramatizare de Grigore Bajenaru.
Alexandru Gheorghe Ilinca din satul Orlesti, judetul Valcea a expus recent opincile create de el la Muzeul Satului, cu prilejul aniversarii a 80 de ani de la infiintare.
Vineri, 20 octombrie 2017, ora 18:00, la Libraria Carturesti-Verona (langa Cinema Patria), Editura Tracus Arte va invita la lansarea romanului Inscriptie despre Absurd, de Alexandru Calmacu.
Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO Nicolae Balcescu si Primaria Sector 4 prezinta spectacolul BucureESTI, un suflet de oras, cu MARIUS VERNESCU (pian), Alexandru Pribeagu (actor), Raluca Stoica (voce), Gabriel Stanescu (vioara) si invitatii lor.
Anghel Alexandru, Str. ... Alexandru Obregia. ... Alexandru Obregia", pe traseul: ... Anghel Alexandru, Sos. ... Alexandru Obregia". • Linia N125 va functiona intre ,,CFR Constanta" si ,,Granitul", pe traseul:
Impotriva familiei Cordos procurorii DNA au declansat un veritabil razboi cu scopul de a-l DISCREDITA POLITIC pe senatorul Alexandru Cordos. ... Alexandru, Mihaiela si fiica Andreea.
Alexandru Arsinel, Manuela Harabor cu Andrei, Catalin Botezatu, Vasile Calofir, Prof. ... Alexandru Enescu, Prof.
George Alexandru a decedat la Spitalul Fundeni, dupa ce a suferit complicatii severe ale unei infectii grave abdominale. ... George Alexandru avea numai 58 de ani. ... George Alexandru a jucat in zeci de piese de teatru si filme.
ANDREI ALEXANDRU, in care deplange moartea consilierului presedintelui Senatului. ... - A incetat din viata, dupa o suferinta prelungita, ANDREI ALEXANDRU, consilier al presedintelui Senatului Romaniei.
Teodor Melescanu, PNL, a trecut de la garsoniera si o casa de vacanta, in 2008, la un apartament de peste 100.000 de euro in Bucuresti si o casa, pe numele sotiei, de aproape 600 de metri patrati, in 2009.
Documentul a fost citit de Alexandru Vaida-Voievod in Parlamentul de la Budapesta, in sedinta din 5/18 octombrie 1918.
PORTARI - Ciprian Anton TATARUSANU, Costel Fane PANTILIMON, Silviu LUNG jr FUNDASI - Gabriel Sebastian TAMAS, Srgian LUCHIN, Vlad Iulian CHIRICHES, Nicolai Dorin GOIAN, Dragos GRIGORE, Florin GARDOS, Razvan RAT-DINCA, Stefan Daniel RADU MIJLOCASI - Gabriel Andrei TORJE, Adrian POPA, Alexandru Mihaita CHIPCIU, Doru Mihai PINTILII, Alexandru BOURCEANU, Costin LAZAR, Cristian TANASE, Alexandru Iulian MAXIM ATACANTI - Bogdan Sorin STANCU, Adrian MUTU, Claudiu Andrei KESERU, Raul Andrei RUSESCU, Gheorghe Teodor GROZAV
Demis pentru declaratii jignitoare la adresa manifestantilor Premierul Emil Boc a anuntat demiterea ministrului de Externe Teodor Baconschi. ... Am luat decizia revocarii ministrului de Externe, Teodor Baconschi", a declarat premierul Emil Boc. Teodor Baconschi se afla la Bruxelles unde participa la reuniunea Consiliului de Afaceri Externe.
La ceremonie au fost invitatii ministrii din sapte state, presedintele Traian Basescu, Teodor Atanasiu, ministrul MApN si alte personalitati locale, nationale si internationale.
Vicepresedintele PNL, Teodor Melescanu, l-a comparat pe Geoana cu "stimabilul Farfuridi". ... ßi vicepresedintele PNL, Teodor Melescanu, care a fost candva membru de marca al partidului al carui presedinte este acum Mircea Geoana, considera afirmatiile acestuia drept o ofensa adusa PNL.
Imediat dupa lucrarile Consiliului Judetean de Coordonare al PSD Constanta, senatorul Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al social-democratilor, a declarat sambata, in cadul unei conferinte de presa, ca, din punctul sau de vedere, ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, ar trebui sa-si dea demisia sau sa fie demis in urma scandalului scurgerii de informatii din MApN.
Insotit la prezidiu de cei doi secretari de sedinta, Teodor Melescanu s-a vazut nevoit sa ceara o prima citire a catalogului la ora 9.30. ... Va rog cat pot eu de frumos!", s-a adresat Teodor Melescanu catre colegii care nu isi pastrau locul in banci.
Ministrul Apararii Nationale, Teodor Atanasiu, a fost audiat in urma cu o zi de comisiile parlamentare de aparare in legatura cu propunerea liberalilor de retragere a trupelor romanesti din Irak.
google-analytics.com