Cautare

70 de rezultate pentru "tenoseanu romulus" (2.65 secunde)
Laurentiu Mironescu, Mircea Banias, Romulus Minca si Mihai Petre.
Aflu, cu amaraciune, ca a murit Romulus Rusan (Autor: Lucian Avramescu) Scriitorul Romulus Rusan, pe care l-am cunoscut bine inca din tineretea mea jurnalistica la Valcea, a incetat sa mai respire noaptea trecuta.
Romulus Minca. ... "Surpriza" Romulus Minca nu este tocmai o surpriza, avand in vedere faptul ca acesta isi dorea, inca din 2002-2003 sa candideze pentru Primaria Constanta.
Democratul Romulus Minca, inscris de ceva vreme in cursa interna de partid pentru desemnarea candidatului la Primaria Constanta, s-a aratat nemultumit de modul in care a fost redactat studiul sociologic platit de PD in acest sens.
Fostul democrat Romulus Minca si-a anuntat ieri intentia de a candida ca independent la Primaria Constanta. ... Desi nu a strans inca semnaturile de validare a candidaturii, Romulus Minca se dovedeste extrem de optimist, sustinand ca are sanse reale de a castiga primaria, intrucat oamenii doresc o schimbare.
Cu toate ca PD-L Constanta il sustine la sefia AJOFM pe Romulus Minca, Emilia Murineanu intentioneaza sa depuna si ea proiectul de management, pentru a ramane la conducerea institutiei.
Noul sef al Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca din Constanta, Romulus Florin Minca (foto), si-a serbat ieri, 9 iunie a. ... Totusi, dupa modelul "una calda, alta rece", Romulus Minca a avut parte, ieri, si de 10 minute oarecum jenante.
Romulus Eram vrea daune moraleAproape in fiecare zi apar elemente care intaresc faptul ca adresele in baza carora au fost retrasi banii din garantie au fost "fabricate". ... Fostul viceprimar Romulus Eram, cel a carei semnatura se afla pe adrese, sustine ca va solicita daune, intrucat i-a fost afectata imaginea.
Etnologul Romulus Vulcanescu sustine ca Dochia, fiica regelui Decebal, a inaintat in fruntea unei ostiri spre Sarmizegetusa, in ajutorul tatalui ei asediat in cetate.
Este vorba despre Romulus Minca, acesta tinand sa ne declare ca: ... Mai mult, Minca sustine ca "daca faci un profil al contracandidatului ideal al lui Mazare, vei da peste Romulus Minca".
Primarul localitatii Techirghiol, Dumitru Romulus Bratu, a fost manat spre fotoliul de primar de…nevoie.
In acest demers, el a fost ajutat de Andra-Luminita Rasnoveanu si de Romulus-Benone Dragomir, cel din urma intocmind trei rapoarte de expertiza extrajudiciara false, desi nu avea calitatea de expert tehnic autorizat judiciar.
Si asta pentru ca numele lui Romulus Minca si Viorel Pana au fost pomenite in contextul alegerilor pentru primaria Constanta, prilej de (re)nasteri pentru unii.
In schimb, democratul Romulus Minca este "dezlegat" sa-si organizeze actiuni de promovare. ... Imi doresc sa fie o competitie corecta pentru desemnarea candidatului democrat pentru primarie si, indiferent de pozitia fiecaruia in structura de conducere a PD, trebuie sa existe egalitate de sanse", a apreciat, in acest context, Romulus Minca.
Gurile rele spun insa ca Emilia Murineanu, actuala sefa a AJOFM Constanta, este nemultumita de hotararea colegilor sai de partid (sa nu uitam si acest mic aspect), iar pentru a-i ura “bun venit” lui Romulus Minca la sefia institutiei, ea isi pregateste un concediu medical.
Fata de aceste reglementari, Romulus Dascalu (foto), presedintele patronatului din industria alcoolului si a bauturilor alcoolice, Garant, este de parere ca introducerea unei noi taxe pentru alcool ar determina o majorare a nivelului de impunere peste nivelul european si ar creste somajul in industrie ca urmare a inchiderii fabricilor.
Patronatul din industria alcoolului si a bauturilor alcoolice, Garant, reprezentat de presedintele Romulus Dascalu in cadrul conferintei UGIR-1903, atrage atentia ca va ataca legea care prevede o astfel de taxa la Curtea Constitutionala.
Lipsa de competitivitate, utilizarea de forta de munca extrem de slab platita si lipsa investitiilor de amploare crescuta reprezinta principalele carente majore ale exportatorilor romani, aspecte ce vor conduce la disparitia multora dintre ei incepand cu data de 1 ianuarie 2007, cand se va produce aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, a declarat Nicolae Romulus Buzdun, subsecretar de stat in cadrul Ministerului Economiei si Comertului, cu ocazia seminarului "Export 2006-judetul Constanta", organizat la sediul Camerei de Comert Industrie, Navigatie si Agricultura de CCINA si MEC.
A cunoscut inca din liceu aprecierea si indrumarile lui George Bacovia, Tudor Arghezi, Camil Petrescu, Romulus Vulcanescu, iar in timpul studentiei, pretuirea si increderea profesorilor George Calinescu, Tudor Vianu si Ovidiu Papadima. ... Romulus Vulcanescu, Editura Eolia, Bucuresti, 1997;
Edilul orasului Techirghiol, Dumitru Romulus Bratu, a demonstrat in cele cateva luni de cand se afla in aceasta functie, ca stie sa administreze eficient localitatea de care raspunde.
google-analytics.com