Cautare

1951 de rezultate pentru "tenoseanu bogdan" (3.40 secunde)
Bogdan Ciuca, purtatorul de cuvant al PC, a anuntat marti ca toti conservatorii il sustin pe Mircea Geoana pentru functia de premier din partea Aliantei PSD+PC, mentionand ca din discutiile avute cu social-democratii nu se prefigureaza un alt candidat.
Coodonatorul politic al campaniei electorale a PNL, Bogdan Olteanu, a declarat marti, pentru Mediafax, ca democrat-liberalii dau semne de disperare politica. ... Le doresc mult succes in viitoarea fuziune cu PNG si PRM", a declarat Bogdan Olteanu.
Purtatorul de cuvant al Partidului Conservator, deputatul Bogdan Ciuca, sustine ca legea caselor nationalizate adoptata de Camera Deputatilor vine atat in avantajul chiriasilor, cat si in cel al fostilor proprietari.
Coordonatorul politic al campaniei electorale a PNL, Bogdan Olteanu, a declarat, marti, la sediul PNL, ca PNL sustine in continuare varianta uui guevrn cu Tariceanu premier, aratand ca daca se va forma o alta majoritate, in jurul altui program, liberalii nu vor ezita sa treaca in Opozitie.
Coordonatorul campaniei electorale a PNL, Bogdan Olteanu, a declarat, miercuri, la sediul PNL, ca social-democratii si democratii inclina spre apropierea dintre cele doua partide din 1990, si ca prin aceasta apropiere "s-ar reface vechiul FSN". ... Ramane de vazut", a spus Bogdan Olteanu.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat, luni, la finalul sedintei Biroului Permanernt National, ca Bogdan Niculescu Duvaz a fost insarcinat de conducerea partidului sa preia postul de purtator de cuvant al PSD, inlocuindu-l, astfel, pe Cristian Diaconescu, numit ministru de Externe.
Ieri, de 1 aprilie, Eugen Voineagu (foto), seful Inspectoratului Regional pentru Protectia Consumatorului Constanta, a fost anuntat ca trebuie sa-si faca bagajele, in cursul zilei de azi prefectul Liviu Brailoiu urmand sa primeasca documentul de numire pe postul amintit a lui Bogdan Dima.
Nici somatiile de plata nu au intarziat sa apara de la Regia de Apa", a declarat, pentru "Replica" de Constanta, Ion Bogdan (foto), directorul Directiei Silvice Constanta. ... Mai asteptam sa vedem daca vechii nostri contractanti vor mai putea achizitiona masa lemnoasa", a mai explicat Bogdan.
"Proaspatul" sef al Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorului (CRPC) Constanta, Bogdan Dima (foto), este hotarat sa-si personalizeze biroul. ... Pur si simplu vreau sa-i inapoiez omului ce este al lui", a declarat, pentru "Replica" de Constanta, Bogdan Dima.
Secretarul de stat din MAE Bogdan Aurescu (foto), aflat in Cehia la o conferinta privind problematica despagubirii victimelor nazismului, a declarat ca in Romania exista angajament politic pentru restituirea bunurilor comunitatii evreiesti si pentru abordarea responsabila a temei Holocaustului.
Primarul Liviu Negoita, nominalizat de presedintele Traian Basescu drept potential premier, este un personaj de mana a doua din PD-L, "un specialist in borduri" si o propunere cu mult mai slaba decat Lucian Croitoru, a sustinut analistul politic Bogdan Teodorescu.
Traian Basescu ii sperie pe parlamentari cu spectrul alegerilor anticipate ca sa reuseasca sa isi impuna un Guvern supus, condus de Liviu Negoita, un Guvern care poate sa puna mana pe fonduri considerabile, intr-o "maniera legala", declara analistul politic Bogdan Teodorescu.
Bogdan Teodorescu nu spune concret care sunt greselile principalilor candidati la prezidentiale. Cele mai multe din greselile descrise de Bogdan Teodorescu se regasesc in campania lui Traian Basescu, ceea ce explica inceputul prabusirii acestuia.
Presedintele Traian Basescu incearca sa provoace o atitudine de insurgenta revolutionara ignorand faptul ca se afla la putere, iar revolutiile se declanseaza, de regula, impotriva puterii, sustine analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Dezvaluirile facute ieri de miliardarul Sorin Ovidiu Vantu, care a sustinut ca s-a intalnit la Tancabesti cu Traian Basescu, ar putea facilita prezenta la urne a acelor votanti, care s-au alaturat electoratului traditional al PNL, pe care Crin Antonescu a reusit sa-i aduca la urne la primul tur de scrutin, sustine analistul politic Bogdan Teodorescu.
Presedintele Traian Basescu isi cauta tovarasi de drum - politicieni, partide si cercuri de interese - in dorinta de a face un Guvern pentru ca apoi, peste un an, sa ii tradeze si sa ii dea afara de la guvernare, sustine analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Bogdan Tiberiu Iacob arunca o stire bomba: ... Bogdan Tiberiu Iacob arunca la plesneala si numele mai multor europarlamentari, intre care, Ioan Mircea Pascu si Adrian Severin, ceea ce este o tampenie.
Traian Basescu va gira creionarea unui Guvern PD-L-UDMR, cu un plus de sustinere de la parlamentarii furati de la PSD si PNL, in timp ce social-democratii si liberalii vor fi condamnati la opozitie, preconizeaza analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Ideea de reformare a PSD, care a fost pusa in practica acum cinci ani si care l-a propulsat la sefia partidului pe Mircea Geoana, nu este sustinuta de prietenii partidului, ci de dusmanii lui, explica analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Inpolitics publica un articol intitulat 'Bogdan Teodorescu: ... 'Alegerile anticipate ar fi "ucigatoare" pentru PD-L, partid care ar putea ajunge, intr-o astfel de confruntare, la doar 12-13% din sufragiile electoratului, avertizeaza analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics. ... Anticipatele sunt ucigatoare pentru PD-L", a explicat Bogdan Teodorescu.'
google-analytics.com