Cautare

1953 de rezultate pentru "tenoseanu bogdan" (2.87 secunde)
Inlocuitor la sefia Comisiei SRI Liberalul Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, a admis, intr-o declaratie pentru NewsIn, ca Radu Stroe nu se afla tocmai intr-o situatie clara privind functiile pe care le detine.
Deputatul Bogdan Ciuca a anuntat ca, desi Coalitia a stabilit citi secretari de stat vor ramine fara loc de munca, inca nu se stie in ce ministere se vor opera schimbarile.
Alaturi de jurnalisti au participat presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, insotit de sotia sa, Cristina, liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban, senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir, consilierul premierului, Marius Oprea, consilierul judetean Victor Manea si Adrian Stan de la Agentia Domeniilor Statului.
Dupa cocktailul organizat joi seara de presedintele Camerei, liberalul Bogdan Olteanu, Grupul de rugaciune al Parlamentului Romaniei a organizat ieri, din bani publici, primul "mic dejun cu rugaciune" cu invitati din strainatate.
Pe cale de consecinta, nu se mai poate face numirea lor de catre presedintele Romaniei, la propunerea prim-ministrului", a aratat Vacaroiu, explicand de ce potentialii ministri nu vor depune marti juramantul la Palatul Cotroceni Presedintele Senatului si cel al Camerei Deputatilor, Nicolae Vacaroiu si Bogdan Olteanu, au precizat, dupa intalnirea cu presedintele tarii, ca Parlamentul va vota doar propunerea de ministru al Economiei, urmand ca seful statului sa semneze nominalizarile pentru Ministerul Agriculturii si pentru functia de ministru de stat.
Purtatorul de cuvint al Partidului Conservator, deputatul Bogdan Ciuca, a declarat ieri ca formatiunea politica pe care o reprezinta nu are deocamdata o strategie a aliantelor.
Deputatul PC Bogdan Ciuca a afirmat ca disputele dintre liberali si democrati vor genera conflicte si in continuare.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, refuza sa beneficieze de asistenta medicala coordonata de Serviciul de Protectie si Paza (SPP). "Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a luat la cunostinta de hotararea CSAT privind asistenta medicala a presedintelui Romaniei, presedintelui Senatului si a presedintelui Camerei Deputatilor.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a trimis si el o declaratie de presa prin care ii reproseaza presedintelui Romaniei ca ar continua sa ignore interesul national si sa intarzie nepermis de mult adoptarea legilor privind siguranta nationala.
Astfel, facindu-se o retrospectiva a activitatii din sesiunea septembrie - decembrie 2006, s-a constatat ca, in ceea ce priveste gradul de vizibilitate al deputatilor galateni in presa scrisa, deputatul conservator Bogdan Ciuca ocupa primul loc intr-o ierarhie a alesilor galateni, cu 143 de referiri facute in presa scrisa si 101 aparitii, toate in context neutru.
"Nu vom participa la acest discurs pentru ca presedintele Traian Basescu a jignit in mod repetat Parlamentul", a tinut sa spuna, ieri, si Bogdan Ciuca, purtator de cuvant al PC.
Deputatul Bogdan Ciuca sustine ca din punctul de vedere al PC referendumul pe tema "suspendarii presedintelui Traian Basescu" trebuie sa fie organizat inaintea celui referitor la votul uninominal.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a evitat ieri sa supuna la vot, in plen, proiectul de lege care prevedea eliminarea incompatibilitatii intre functia de manager de spital si cea de cadru didactic, provocand astfel criticile deputatilor PD si PLD.
In acest sens deputatul Liviu Bogdan Ciuca ne-a spus ca seful statului ar fi trebuit sa demisioneze cu mult timp in urma.
Bogdan Olteanu, Adrian Nastase, Crin Antonescu, Victor Ponta, Olguta Vasilescu, Kelemen Hunor si Bogdan Ciuca.
Daca motiunea va fi depusa joi sau vineri, probabil ca la sedinta Biroului Politic de luni se va lua o decizie", a declarat ieri purtatorul de cuvint al PC, deputatul Bogdan Ciuca.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a declarat ieri ca PNL va face alianta doar cu PN„CD si cu AP. ... Cetatenii asteapta o oferta de dreapta si vrem sa le facem aceasta oferta, care sa nu alunece in demagogie si populism", a spus Bogdan Olteanu.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, ieri, la Craiova, ca intre PNL si PD "nu exista conflicte reale si de fond" si ca PD poate reveni la guvernare daca va fi solidar cu Guvernul.
Ideea majorarii pensiilor este sustinuta si de conservatori, care, prin vocea deputatului Bogdan Ciuca, sustin insa ca liberalii, democratii si reprezentantii UDMR au organizat un soi de complot pentru ca proiectul PC referitor la acea cota de solidaritate de 1% din profitul firmelor sa nu treaca de comisiile de specialitate din Parlament.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, vorbeste si el despre un interval al organizarii alegerilor europarlamentare. ... Bogdan Olteanu a adaugat ca data alegerilor va fi stabilita in luna septembrie.
google-analytics.com