Cautare

1953 de rezultate pentru "tenoseanu bogdan" (2.94 secunde)
Declaratia lui Basescu despre Ponta, motiv de suspendare Analistul politic Bogdan Chirieac sustine ca declaratia lui Traian Basescu despre turneul asiatic al lui Victor Ponta reprezinta un motiv de suspendare din functie pentru seful statului.
Acum a venit randul arhitectului Oana-Maria Bogdan sa loveasca opinia publica cu o declaratie nefericita, spun unii, dar mai degraba ambitioasa si plina de zel. Oana Maria Bogdan este membru in conducerea partidului PLUS, un personaj destul de important, cu putere decizionala.
Mitica Dragomir este acuzat ca a primit spaga de la amicul sau, Gino Iorgulescu, un teren intravilan în Bucuresti, pentru a aproba cumpararea unei suprafete de catre LPF, la un pret triplu fata de cel al pietei. Procurorii DNA au dispus ieri trimiterea în judecata a presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a fiului sau, Bogdan Dumitru Dragomir, precum si a fostului presedintele al echipei FC National, Gino Iorgulescu, membru în Adunarea Generala a LPF, acuzati de fapte de coruptie legate de construirea noului sediu al Ligii Profesioniste de Fotbal.Potrivit DNA, Dumitru Dragomir este acuzat de luare de mita, în vreme ce Gino Iorgulescu a fost pus sub acuzare pentru dare de mita, spalare de bani si fals intelectual.
Aceasta si-a început activitatea în urma cu sase-sapte luni, prin asocierea a trei prieteni - Bogdan Buzatu, Marian Balica si Ionut Pârvu. ... Acolo a facut cursuri de peisagistica si a lucrat la o firma în domeniu", a declarat Bogdan Buzatu.
Aceasta si-a început activitatea în urma cu sase-sapte luni, prin asocierea a trei prieteni - Bogdan Buzatu, Marian Balica si Ionut Pârvu. ... Acolo a facut cursuri de peisagistica si a lucrat la o firma în domeniu", a declarat Bogdan Buzatu.
Insa, avand in vedere ca este pentru prima data cand aceste programe s-au derulat prin OTIMMC, procentul de absorbtie obtinut este acceptabil", a declarat Bogdan Costin, directorul OTIMMC Galati.
Andrei a folosit prilejul ca sa-i atace pe fostii colaboratori ai directorului Adevarului, Cristian Tudor Popescu, Adrian Ursu si Bogdan Chirieac.
Atacantul Bogdan Stancu vrea sa se desparta definitiv de Galatasaray si nu doreste sa continue nici cu Orduspor, avand oferta de la o echipa care va juca in Europa League din sezonul urmator.
Giroud a deschis scorul in minutul 58 (Tatarusanu a acuzat fault la portar), iar Bogdan Stancu a egalat, 7 minute mai tarziu, din penalty. ... Tatarusanu - Sapunaru, Chiriches, Dragos Grigore, Rat - Hoban, Pintilii - Adrian Popa, Stanciu, Bogdan Stancu - Florin Andone.
Oaspetii au condus cu 2-0, prin golurile marcate de Eduardo Vargas (8) si Leonardo Valencia (18), dar tricolorii au reusit sa intoarca scorul in repriza secunda, gratie golurilor marcate de Bogdan Stancu (31), Nicolae Stanciu (60) si Alexandru Baluta (83), profitand si de faptul ca sud-americanii au jucat circa o ora in inferioritate numerica.
Tricolorii s-au impus prin golul marcat de Alexandru Maxim (90+1), desi au avut aproape o repriza un om in plus si au ratat si un penalty, prin Bogdan Stancu (55). ... Andone (38), Maxim (81) - Bogdan Stancu a ratat un penalty (55 - a aparat Grigor Meliksetian).
Bogdan Trentea, director la Libraria Carte Spirituala, a fost prezent recent la targul de terapii complementare de la Sala Dalles. ... E o experienta interesanta atunci cand cunosti oameni cu care ai idei comune", ne-a spus Bogdan Trentea, director al Librariei Carte Spirituala.
BOGDAN TIBERIU IACOB) Fostul premier Dacian Ciolos are o veritabila colectie de enigme in jurul sau, de la indivizii conectati la fosta Securitate care i-au creat partidul pina la personaje care avanseaza teorii socante.
Biroul de Presa al Senatorului Darius Bogdan Valcov, Presedinte al Comisiei pentru Administratie Publica si Organizarea Teritoriului, ne-a transmis un comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare. ... 1, senatorul Darius Bogdan Valcov a initiat, in perioada 9-27 mai 2014, proiectul intitulat "Impreuna ii invatam sa zambeasca!".
Anul incepe rau, cu moartea colegului meu de National, Bogdan Musatescu, un om de o rara frumusete sufleteasca, om care a indurat cu o extraordinara demnitate povara celebritatii numelui sau si care a castigat batalia pe care a dus-o permanent cu sine.
Are rabdare si nu ma cicaleste atat, spune Bogdan Z., un barbat in varsta de 37 de ani care de 8 luni traieste o relatie extraconjugala. ... Acasa n-am mai facut asta de ani de zile, isi continua Bogdan marturia.
Bogdan Mitu e si el suspectat ca si-a ucis sotia. Cel mai bun prieten a lui Bogdan Mitu, sotul femeii inecate in Dunare, a recunoscut ca i-a ucis pe parintii acesteia, sotii Garoafa. ... Sotul acesteia, Bogdan Mitu, a disparut si el in apele Dunarii, insa nu a fost gasit.
Coordonatorul politic al campaniei electorale a PNL, Bogdan Olteanu, s-a referit marti la acuzatiile facut public de Sorin Oprescu, acuzatii potrivit carora Vasile Blaga si Miron Mitrea ar fi "impartit sectoarele Bucurestiului.
Sa fie si lopetile, dar eu cred ca e de bun simt sa fim de acord cu aceste precizari, care fac parte intrinseca din transparenta pe care o solicita ministrul relatiei cu Parlamentul, domnul Bogdan Olteanu.
Ca un raspuns la toate acuzatiile care i se aduc de catre inspectoarele Dorina Mihaela Bogdan si Elena Buhaev, fostul inspector general al ISJ Constanta, Petrica Miu, a reactionat dur:
google-analytics.com