Cautare

7094 de rezultate pentru "tenoseanu bogdan box club armata craiova" (3.84 secunde)
În septembrie 2006 a aparut Doodee Club, un loc unde se organizeaza si petreceri private pentru cei mici, costul lor fiind de 35 de lei (includ invitatiile pentru copii, meniul, tort pentru sarbatorit si o sampanie).
astfel, Asociatia Fotbal Club Rapid Bucuresti are de dat la stat 3. ... 410 lei, in timp ce Fotbal Club Rapid trebuie sa inapoieze 8.
Transsylvania Off-Road Club este al doilea club de off-road din tara, format in 2001, cu 70 de membri in Cluj-Napoca si nu numai.
Ilie Dumitrescu, expert Digi Sport, a dezvaluit, prezent in cadrul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, ca Stanciu este dorit de un club din Anglia, dar ca nu este vorba despre Southampton. - Nu este vorba despre niciun fond de investitii, este vorba despre un club din Anglia.
Mai sunt doar cateva zile pana ce trupa legenda a rock-ului romanesc se va intoarce din nou pe scenele de club din mari orase ale tarii. ... Concertul din Arad va avea loc in Club Flex, iar interesul publicului este deja unul ridicat.
Joi, 24 octombrie, incepand cu orele 23:00, la Bound Club&Bar din Centrul Vechi, vor face o demonstratie live de concert ca la carte. ... "Mi-am promis in primul rand ca daca se-ntampla sa intru intr-un club si sa aud playback, o sa ma ridic si o sa plec!
28 februarie - Falticeni, Club Ebony 1 martie - Barlad, Restaurant Alona 7 martie - Sf. Gheorghe, Club Energy 15 martie - Alba Iulia, Club Stage 28 martie - Timisoara, Club 30 Lista concertelor va continua, iar noi va vom tine la curent cu informatiile.
Evenimentul este dedicat aniversarii a 15 ani de existenta a Fire Club, un loc emblematic, sinonim cu generatia anilor 2000. ... Stilurile muzicale abordate trec prin tot spectrul si acopera toata perioada de 15 ani a Fire Club:
In perioada iulie - octombrie 2010, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au documentat activitatea infractionala a unei grupari de proxeneti, despre care se detineau informatii ca prin intermediul unul club de noapte situat pe Calea Dorobantilor, sector 1, folosit ca paravan, coordoneaza o retea de prostituate de lux angajate ca danasatoare.
Chiar daca la echipa campioana nu au evoluat patru dintre jucatoarele importante, handbalistele de la SCM Craiova nu au putut face minuni si au fost invinse la 15 goluri diferenta la Valcea.
din Craiova, care a gazduit Memorialul "Marin Bistriceanu", editia a 6-a, competitie care s-a adresat elevilor de clasa a V-a si a VI-a. ... din Craiova, care s-a impus in finala, scor 2-1, chiar in fata echipei scolii organizatoare. ... Craiova - Sc. ... Craiova - Sc.
Dupa ce a facut eforturi sa initieze concesionarea Serviciului Public de Salubritate Craiova, primaria s-a razgandit si ar vrea sa il administreze in continuare.
"50 de ore vom ramane in oras si vom fi alaturi de publicul din Craiova, care va putea pune intrebari despre ce inseamna munca in televiziune", a declarat Elena Stirbescu, unul dintre autorii si realizatorii proiectului Caravana TVR 50.
Peste 30.000 de oameni au înfruntat sâmbata canicula pentru a participa la mitingul de sustinere a presedintelui Traian Basescu, organizat în Piata Prefecturii din Craiova.
Dupa cum am mentionat in mai multe randuri in paginile cotidianului nostru, circulatia carutelor in municipiul Craiova a devenit, chipurile, legala in baza Hotararii Consiliului Local Craiova nr.
Vicepremierul George Copos a declarat la Craiova ca fabrica de automobile Daewoo va fi preluata in scurt timp de „un investitor strategic“, nominalizand Ford si General Motors (GM) printre companiile care s-au aratat interesate de firma craioveana, informeaza Mediafax.
Fabrica de automobile Daewoo Craiova va fi scoasa la privatizare in a doua jumatate a lui septembrie, toate documentele necesare declansarii acestui proces fiind "aproape finalizate", a declarat pentru NewsIn ministrul Economiei, Codrut ßeres.
Craiova a devenit incet, incet centru de interes pentru marii jucatori din piata de retail care urmaresc extinderea retelelor de comert modern (supermarketuri sau magazine de tip cash&carry). ... In ultimii ani, in Craiova si-au facut aparitia o serie de supermarketuri si magazine de tip cash&carry.
Statul a prelungit din nou termenul de depunere a ofertelor pentru preluarea pachetului majoritar de 80,9% din actiunile AVIOANE Craiova, care urma sa expire pe 10 ianuarie.
Cursa regulata Craiova - Bucuresti, inaugurata de Tarom în urma cu peste trei luni, zace în moarte clinica.
google-analytics.com