Cautare

7094 de rezultate pentru "tenoseanu bogdan box club armata craiova" (3.34 secunde)
Au sprijinit armata in momentele grele, preaderarii la NATO, au impartasit cu noi si emotiile, si suferintele pierderilor din teatrele de operatii, au impartasit cu noi totusi gandul ca Romania, la granita de Est a Aliantei, are si responsabilitati alaturi de aliati in spiritul apararii unor valori universale comune", a declarat Corneliu Dobritoiu.
Ramane constanta increderea in armata si biserica, cu o usoara inversare fata de anii trecuti, cand biserica era prima la capitolul incredere. Acum, pe primul loc este armata, desi diferentele sunt foarte mici.
Armata, marea absenta Azi e ziua Armatei. ... Armata si-a facut datoria, si in 1877, si in 1916-1918, si in cel de-al Doilea Razboi Mondial. ... Am serioase indoieli ca acum Armata este mai pregatita sa faca fata unui conflict decat a fost in 1939, sau in 1916, sau in 1877.
Armata, Jandarmeria si Biserica raman in topul increderii romanilor Institutiile interne in care romanii au cea mai mare incredere raman Armata, Jandarmeria si Biserica, iar in privinta institutiilor internationale topul este condus de NATO, urmat de ONU si UE, releva un sondaj INSCOP realizat in perioada 10 - 15 septembrie.
De acum armata isi va pierde definitiv capacitatea de a influenta lucrurile in tara si, de ce nu, se va islamiza, la randul ei, urmand modelul politic.
Armata turca controleaza Marea Neagra, Marea Egee, Marea Marmara si Marea Mediterana. Armata acestui stat este, ca putere, a doua armata NATO si, desi oficial Turcia nu este o putere atomica, ea a primit armament nuclear si are posibilitatea de a-l utiliza.
FARCAS) In articolul de saptamana trecuta am prezentat un surprinzator contract, incheiat in octombrie 2019, intre armata americana si organizatia TTSA, pentru examinarea unor obiecte presupuse a fi recuperate din OZN-uri prabusite.
Foarte multi dintre cei care au facut armata, mai ales inainte de evenimentele din decembrie 1989, nu au cum sa-si aminteasca cu prea mare drag de perioada, mai lunga sau mai scurta, pe care au petrecut-o pentru a-si "satisface" stagiul militar obligatoriu.
O veste buna, nu atat pentru bietii tineri buni de incorporare (ca majoritatea deja regreta ca nu mai sunt obligati sa faca armata), cat pentru imaginea armatei romane.
Nicolae Badea, Stefan Vuza, Gruia Stoica si Cristian Burci sunt doar câtiva dintre afaceristii români care se înghesuie sa preia Avioane Craiova.
Nicolae Badea, Stefan Vuza, Gruia Stoica si Cristian Burci sunt doar câtiva dintre afaceristii români care se înghesuie sa preia Avioane Craiova.
Conduce un club abonat la medalii, CS Gladiator Craiova, si sala sa este ceva mai libera doar dimineata, dar parca nu-i de-ajuns.
Brandul, originar din comuna Podari, de lânga Craiova, a ajuns în primele trei pe tara, dupa cum afirma directoarea de vânzari si marketing a Cargill Oil România, Angela Dinu.
Organizatia studenteasca AIESEC Craiova a sarbatorit ieri 15 ani de la infiintare. "Infiintata in 1991, AIESEC Craiova este cea de-a doua organizatie din tara, dupa cea din Bucuresti", a declarat Alisa Logofatu, presedinte AIESEC Craiova.
Desi este obligata prin lege sa contribuie cu bani pentru copiii institutionalizati care provin din Craiova, municipalitatea nu a mai dat un leu de trei ani pentru orfanii sai.
"De ce trebuie sa-mi spuna mie cei de la presa ce trebuie sa fac in Craiova asta cu carutele?", i-a intrebat retoric primarul Antonie Solomon pe consilierii locali, iritat ca i s-a atras atentia asupra ilegalitatii circulatiei atelajelor prin municipiu.
Situatia nu este valabila si pentru Regionala Craiova. ... La Craiova, din cele sapte sectii de cale ferata, doar una a fost inchiriata, cea de pe ruta Costesti - Rosiori, pe care firma Servtransinvest din Timisoara efectueaza transport de calatori de doi ani.
Termocentralele Turceni, Rovinari si Craiova trebuie sa faca in urmatorii ani investitii de mediu de aproape 1,7 miliarde de euro pentru a se ridica la standardele UE. ... Spre exemplu, pe 14 martie vom organiza o licitatie pentru desulfurare", a declarat Constantin Balasoiu, directorul CE Craiova.
Reprezentantii mediului de afaceri din judetele Dolj si Olt sunt invitati joi, 7 iunie, începând cu ora 9.30, la Craiova, la cea de-a 19-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
Reprezentantii mediului de afaceri din judetele Dolj si Olt sunt invitati joi, 7 iunie, începând cu ora 9.30, la Craiova, la cea de-a 19-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
google-analytics.com