Cautare

7094 de rezultate pentru "tenoseanu bogdan box club armata craiova" (3.45 secunde)
Impreuna cu Asociatia ProDemocratia, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, dar si cu reprezentanti ai PNL Constanta, a prezentat societatii civile cat de necesar este noul Cod Electoral, respectiv votul uninominal.
Primaria din Banie si finantatorul clubului de fotbal Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, jongleaza cu banii oamenilor. ... Adica a achitat cu banii contribuabililor datoriile unei firme private, asa cum este SC Fotbal Club U Craiova. ... Unul dintre argumentele favorabile era faptul ca fotbalul este la mare cautare in Craiova.
RARES BOGDAN, SUSPENDAT DE PE POST PRIN SMS: ... CRISTIAN BLANUTA) Rares Bogdan a fost suspendat de pe post, dupa ce marti seara a cerut, in emisiunea Jocuri de putere, demisia directorului Realitatea TV, Edward Pastia.
AmosNews informeaza:Peste 500 de ciclisti au avut parte de experiente frumoase la Maratonul Dunarii La ultima competitie Riders Club din acest an, participantii s-au bucurat de soare, trasee antrenante si o atmosfera grozava.
Avem cel putin doi reprezentanti ai castei militare care, in raport cu pensiile celor din Armata, si-au pierdut onoarea. ... Armata este indispensabila unui stat.
La 24.06.2011 MDRT a atribuit un contract in valoare de 10.175.168,44 lei, prin care SC Europlus Computers SRL, trebuia sa presteze servicii de promovare a Romaniei in cadrul evenimentelor desfasurate cu ocazia organizarii Galei Internationale de Box profesionist de catre Federatia Romana de Box.
Viata de aruncat - Bogdan O. Popescu - Volumul Viata de aruncat reprezinta debutul in proza al poetului Bogdan O. ... Cu Viata de aruncat, Bogdan O.
Putin peste 100 de pugiliste din tara s-au adunat, saptamana trecuta, la Buzau, pentru a-si disputa suprematia in cadrul Campionatului National de box (junioare, tineret, senioare). Ancuta Vlad, sportiva legitimata la CSM Craiova, a revenit acasa cu medalia de argint, la senioare.
Primaria Craiova a propus consilierilor locali retragerea din actionariatul clubului de fotbal Universitatea Craiova si al celor doua societati rezultate in urma divizarii.
O.Children (16 noiembrie - Gambrinus Pub, Cluj -Napoca // 17 noiembrie - Control Club, Bucuresti), We Have Band (23 noiembrie - Control Club, Bucuresti // 24 noiembrie - Gambrinus Pub, Cluj-Napoca) si Breton (7 decembrie - Control Club, Bucuresti // 8 decembrie - Gambrinus Pub, Cluj-Napoca).
De aceea, eu zic ca acesta a fost un avertisment dat de - nu stiu cine -, de armata, sa zicem. ... Credeti ca nu va putea islamiza, cu fideli de-ai lui, armata turca?
Trecerea la armata profesionista se va produce, teoretic, dupa 1 ianuarie 2007, insa in practica acest proces aproape s-a incheiat, iar tinerii ar trebui deja sa se regaseasca pe piata muncii din judet.
Daca mie cineva imi spune ca PNL are un candidat care este credibil si cu el se pot castiga alegerile la Craiova, pot sa le spun colegilor mei ca este o masura mai buna.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca aproximativ 18.000 de participanți din peste 75 de tari au participat la cea de-a opta editie a Volkswagen Semimaratonul Bucuresti. ... Cursa Stafeta Greenfield a fost castigata de echipa Maraton Club, cu timpul 01.08.50.
Razboiul dintre Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) si patronii din fotbal a ajuns si la Craiova.
Grupul ceh Aero Vodochody, viitor proprietar al Avioane Craiova, ar putea sa produca în Banie elicopterele comerciale Sikorsky si aeronave militare.
Sportivii de la clubul Power Gym Craiova (practicanti de K1) si cei de la Box Club Universitatea Craiova (practicanti de box) au disputat, la inceputul acestei saptamani, meciuri de antrenament. ... Am adoptat in acest sparring cu baietii antrenati de Constantin Cucu regulamentul de box.
O "viziune urbanistica" oficializata in 2000 a permis Primariei Craiova sa inghita hotarele istorice si administrative ale comunelor Malu Mare si Carcea.
O delegatie ce reprezinta municipiul Mangalia se va deplasa, in perioada 15 - 19 mai a.c., la Aywaille-Belgia pentru a participa la editia din acest an a Galei Internationale de Box Romania - Belgia.
Primaria Craiova a anuntat ieri, intr-un raspuns adresat GdS, ca va propune consiliului local peste cateva zile retragerea din societatile comerciale in care este partenera de afaceri cu finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu.
google-analytics.com