Cautare

220 de rezultate pentru "tenis" (7.46 secunde)
Echipa feminina de spada a cucerit aurul, jucatorii de tenis Florin Mergea si Horia Tecau au luat argintul la dublu, halterofilul Gabriel Sancraian si barca de 8+1 au cucerit bronzul.
Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, a anunttat, miercuri, ca are un ligament rupt la glezna si sunt 50% sanse sa joace la turneul de la Roland Garros, care va incepe luni.
Lupta a fost crancena, iar finala de la Wimbledon 1980 a ramas in istorie, fiind si acum considerat unul dintre cele mai palpitante si mai spectaculoase meciuri de tenis din toate timpurile.
Romania a retrogradat din Grupa I a zonei Europa-Africa a Cupei Davis, sambata, dupa ce perechea Dudi Sela/Jonathan Erlich a dispus de cuplul Vasile Antonescu/Bogdan Borza, cu 6-3, 6-4, 7-6 (4), iar echipa de tenis a Israelului conduce formatia Romaniei cu scorul de 3-0, la Ramat Hasharon, in meci de baraj.
jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a invins-o in trei seturi, 4-6, 6-1, 6-4, pe rusoaica Maria Sharapova, intr-o partida disputata sambata la Foro Italico.
- Fac tenis in spatele Hotelului Parc din Bucuresti, de doua ori pe saptamana. Alergarea insa ramane un mod accesibil de miscare.
Nu-i de mirare ca in ultima vreme, Bouchard pare mai interesata de aparitiile din mediul online, decat de cele de pe terenul de tenis.
Simona Halep a fost ovationata de peste 20.000 de spectatori pe Arena Nationala, unde jucatoarea de tenis si-a prezentat replica trofeului castigat la Wimbledon.
Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 3-6, 7-6 (6), 6-3, pe jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, numarul 4 mondial, in prima etapa a Grupei Violet a Turneului Campioanelor, care are loc la Shenzhen (China).
Schiavone s-a retras in septembrie 2018 din tenis, dupa o cariera de 20 de ani. A castigat 8 trofee, cel mai important fiind la Roland Garros.
Simona Halep si Elena Rybakina au oferit un tenis de mare calitate si numai tie-breakul a putut sa le desparta.
O alta imbunatatire se refera la crearea de spatii de antrenament la nivelul parterului (tir, box, lupte, tenis de masa, bowling) si a peste 1400 mp de spatii administrative.
De exemplu, in cadrul unui joc de tenis, controller-ul Wii-mote trebuie miscat in aer ca o racheta, iar intr-un meci de box, Wii-mote va fi tinut in pumn in timp ce jucatorul "boxeaza" cu adversarul imaginar.
•1 milion de articole de sport vor fi necesare pentru aceste jocuri, intre care 26.400 de mingi de tenis, 600 de mingi de baschet si 6.000 de tinte pentru tir cu arcul.
Astfel, in Googleplex, domeniu care se intinde pe 10,5 hectare, angajatii cunoscutei companii pot facesport in aer liber - tenis, volei, fotbal, fitness -, se pot plimba cu bicicletele puse la dispozitie in mod gratuit, se pot relaxa in gradinile cu plante organice sau la cafenea si chiar pot opta pentru un masaj in pauzele de lucru.
GHEORGHE - Credeam ca,in judecatile mele ,gresesc cand pur si simplu evitam sa vad pancardele cu je suis.Sunt, pentru prima data de acord cu CTP, in cele ce a scris.De obicei ii evitam lpgoreea aparuta cu diferitele ocazii,chiar si comentariile pertinente in tenis.
Clipul face trimitere la sporturi precum BMX, polo pe apa, atletism, tenis si nu numai. Desi ceremonia este programata pentru vineri, primele competitii au inceput inca de miercuri, cu meciurile de fotbal feminin.
Turneul de la Wimbledon este una dintre cele mai prestigioase competitii de tenis de pe mapamond si una dintre cele mai vechi.
Delia Antal a planuit ca vara aceasta s-o petreaca la Londra din prisma evenimentelor importante care se vor desfasura acolo, cum ar fi Royal Ascot 2013, Turneul de tenis de la Wimbledon, Polo si multe altele.
In adolescenta, cantareata a facut tenis de performanta, asa ca se mandreste acum cu un corp de invidiat si o silueta pe masura.
google-analytics.com