Cautare

220 de rezultate pentru "tenis" (2.83 secunde)
Dupa consultarea stenogramelor au mai fost constatate cereri de motivare a absentelor justificate prin vizite la muntele Athos, a IV-a editie a Campionatului Mondial de Maraton si Semimaraton a Parlamentarilor sau a XIII-a editie a Turneului European Interparlamentar de Tenis.
In acel articol se arata si o masa de tenis intoarsa cu susul in jos. Va spun eu ca acum o saptamina acea masa nu era asa.
In acel articol se arata si o masa de tenis intoarsa cu susul in jos. Va spun eu ca acum o saptamina acea masa nu era asa.
inot, tenis de camp, judo si yachting. Elevul Victor Manea - In scoala, Victor Manea a fost ceea ce numim...
Parcul va cuprinde doua fantani arteziene, doua spatii de joaca, pista pentru role si biciclete, loc cu mese de sah pentru pensionari si un teren de tenis de masa.
"Nu am instrainat in timpul mandatului meu niciun metru patrat de teren si niciun obiect din patrimoniul sportului romanesc, dimpotriva prin deciziile pe care le-am luat am sporit acest patrimoniu, iar exemple in acest sens ar fi Sala Polivalenta si Tenis Club Bucuresti", a spus liberalul.
Serbarile Galatiului vor cuprinde concursuri de tenis si gimnastica aplicativa, o expozitie de masti si una de icoane la Colegiul National "Vasile Alecsandri", spectacole de teatru la Teatrul Dramatic "Fani Tardini", la care se adauga distribuirea de pachete pentru 50 de copii, beneficiari ai Centrului de Zi.
Voi da un exemplu, am facut-o deja, am jucat tenis cu Ilie Nastase cand am demarat campania "Romania in miscare".
Functia de primar i-a priit din plin lui Calapod, tinand cont ca timp de 4 ani si-a achitat ratele de leasing ale automobilului Seat Cordoba, si-a construit doua vile, un lant de magazine in locul fostului butic din zona Modern si un teren de tenis cu proiectoare, langa un bloc de nefamilisti.
"Am jucat mult sah si tenis de masa" s.a.m.d. Oglinda TV anunta, marti noaptea, ca presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, va desecretiza dosarele serviciilor secrete, live.
Un astfel de contract, in valoare de 72,8 de milioane de euro, a fost incheiat pentru reabilitarea sistemului de termoficare a municipiului Iasi.Un alt contract, cu o durata de 29 luni si o valoare totala de 11 milioane euro, a fost incheiat pentru amenajarea zonei de agrement Ciric, din Iasi, si dotarea acesteia cu plaje si piscine, fantani arteziene, teren minigolf, fotbal si tenis, debarcader si telescaun.Reprezentantii Guvernului si cei ai autoritatilor locale au mai semnat si un contract in valoare de 7,79 milioane euro, pentru reabilitarea, modernizarea si dotarea a cinci scoli speciale din judetul Iasi, destinate persoanelor cu dizabilitati.
Nu veti gasi asa ceva in textele mele despre cinema si tenis. In particular, repet, detest profund vulgaritatea. Printre preferintele mele feminine nu s-au numarat vreodata zeite ale vulgaritatii ca E.
Suntem ca la tenis. Va veni si randul PDL-ului sa intre "la serviciu". Pana acum am jucat "pe serviciul" USL.
Sora lui Kate Middleton a dezvaluit si faptul ca exercitiile au ajutat-o sa isi stapaneasca emotiile dinaintea nuntii regale. Pippa, care a fost intotdeauna o fana a sportului, alterneaza exercitiile Pilates cu inot, jogging, tenis si schi.
A fost inventata, si mingea de tenis sau de fotbal este tot rotunda", a spus omul de afaceri. El a mentionat ca nu este un partizan al fondurilor europene, doar temporare, pe care oricum Romania nu a stiut sa le atraga pana in prezent.
finala la tenis, meciuri importante de handbal, fotbal, etc - Decizia de evacuare a celor 5 posturi ale trustului INTACT va produce o intrerupere a emisiei acestora (daca va fi pusa in aplicare in termen restrictiv).
Altfel puteam banui pe nedrept ca i-a subtilizat antrenorul de tenis telefonul de serviciu cu abonament nelimitat si s-a apucat sa-i faca program nasului, numai sa-l vada odata plecat din miraculoasa fosta capitala europeana a sasilor de petutindeni.
Am crezut ca daca jucati tenis, fie si cu finul Vecerdea, veti fi un adept al fair-play-ului, insa mi-ati demonstrat ca pana si sportul nu este pentru dvs decat un fel de a va baga in seama.
Numai ca, intre timp, oamenii presedintelui i-ar fi contactat pe Stanescu si Sova convingandu-i sa nu demisioneze din functii, pentru a tine guvernul in sah - La sedinta convocata de Dragnea pentru lamurirea situatiei a fost invitat si Toader, cel aproape remaniat, pentru a lumina asistenta in chestiunile de ordin juridic - Fiind in mana, cum se spune la tenis, presedintele si-a completat galeria refuzurilor de la Guvern cu alte 5 de la Justitie, intre care si propunerea pentru sefia DNA, motivand ca nu este sigur ca acestia n-au fost cumva agenti sub acoperire.
Baza sportiva Samus are o suprafata de circa 4.500 mp si cuprinde terenuri de fotbal, de tenis si de handbal, o tribuna cu 100 de locuri si vestiare.
google-analytics.com