Cautare

220 de rezultate pentru "tenis" (2.71 secunde)
Tenis: Angelique Kerber a castigat US Open Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber a castigat al doilea titlu de Mare Slem din cariera impunandu-se sambata in finala US Open in 3 seturi, 6-3, 4-6, 6-4, in 2 ore si 7 minute, in fața cehoaicei Karolina Pliskova.
Increderea Simonei e la cote maxime Halep si-a redescoperit pofta de tenis dupa un sezon pe zgura magnific, in care a castigat turneul de la Madrid si a atins finalele de la Roma si Roland Garros!
1 mondial in tenis. ... Halep devine prima romanca lider mondial in tenis, al doilea roman, dupa Ilie Nastase, care a fost numarul 1 ATP 40 de saptamani, intre 23 august 1973 ssi 2 iunie 1974.
Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a castigat turneul WTA de la Shenzhen (China), sambata, dupa ce a invins-o in finala pe Katerina Siniakova (Cehia), cu 6-1, 2-6, 6-0.
Marele handicap al Mariei Sharapova, in semifinala cu Simona Halep, de la Roma Tenis, semifinale Roma:
Este o buna ocazie de a juca cel mai bun tenis si de a ma simti bine pe teren, a declarat Halep, care a castigat doar una dintre cele 9 confruntari anterioare cu Serena.
Mai mult, Tiriac a avut probleme anul trecut cu organizarea turneului de tenis de la Madrid (Mutua Madrileña Madrid Open), acolo unde primarul Manuela Carmena nu pare la fel de darnica precum predecesorii sai pentru a ajuta financiar si logistic competitia miliardarului roman.
Intr-o tara in care ai ceva traditii, e adevarat, dar nu ai baza, adica nu ai cei 500 de mii de jucatori de tenis, nu avem de unde sa selectionam, iar un fenomen care se numeste Halep a devenit de departe un fenomen pe mapamond.
Mi-ar placea sa am un club de tenis, a spus Mihaela Buzarnescu la Antena Stars. ... Jucatoarea de tenis Mihaela Buzarnescu s-a alaturat campaniei Voci netacute si a avut parte de o transformare spectaculoasa de look, realizata de hairstylist-ul Adrian Perjovschi.
Ruxandra Dragomir (una din cele mai mari jucatoare de tenis din Romania si presedinte al Federatiei Romane de Tenis intre 2009-2013) - pentru initiativa de a fonda fundatia "Inimi pentru sport", prin care se implica activ in ajutorarea tinerilor si promovarea sportului de performanta.
Exista si o sala de sport moderna, dotata cu aparatura specifica - bicicleta, pista de alergat, aparat de forta, o masa pentru tenis de masa, aparate multifunctionale, dar si terenuri de fotbal, tenis de camp si baschet.
Jucatorul de tenis Novak Djokovic a cumparat 80% din firma daneza de biotehnologie QuantBioRes, cu scopul de a dezvolta un tratament medical impotriva COVID-19. ... Vestea vine dupa ce jucatorul de tenis a fost expulzat din Australia pentru nereguli in procesarea vizei sale, care fusese acordata cu o scutire medicala.
Grindina de marimea unei mingi de tenis a facut prapad in sud-vestul tarii. Bucatile de gheata au provocat pagube importante in agicultura, fie ca au cazut direct pe camp sau au distrus serele cultivatorilor.
Serena va juca pentru ultima data la US Open, turneu pe care l-a castigat de 6 ori. Serena Williams si-a anuntat retragerea din tenis intr-un interviu pentru Vogue.
Numai privind locul de desfasurare al partidei, Sala Transilvania din Sibiu, ne gandim cu groaza ca in Romania nu se poate juca tenis cand afara este rece. ... Asa ca trebuie sa ne imprietenim cu televizoarele si posturile de televiziune care transmit tenis pentru a-i vedea pe altii.
- Sunteti pasionat de tenis. ... - De 16 ani merg la tenis si joc doua ore pe zi! - Este un rol la care tineti foarte mult?
Agentia de Integritate in Tenis este reprezentata, la acest proces, de o armata de oameni, pentru ca fostului numar 1 mondial in tenis sa nu ii fie redusa suspendarea de patru ani.
Mai mult, daca tot a aflat ca si Martin este pasionat de tenis, Culetu a afirmat, amuzat, ca poate il invita pe acesta la o partida.
Trecand peste acest aspect, ministrul Ionut Popescu a dat citire Hotararii de Guvern, referitoare la numirea lui Dan Culetu, Hotarare semnata de premier, Calin Popescu Tariceanu si contrasemnata de ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, iar noul prefect a precizat, in discursul sau, printre altele, ca la nivelul judetului a existat prea multa politizare a institutiilor si autoritatilor, iar acest lucru trebuie sa dispara, dar si ca il cunoaste pe Gheorghe Martin de ani de zile, dar ca, din pacate, nu a stiut ca joaca tenis, ca poate jucau impreuna (!).
- Nu joc fotbal foarte des, joc mai mult tenis de picior. Din pacate, pana in ianuarie nu mai pot sa practic niciun joc pentru ca trebuie sa ma refac cu genunchiul.
google-analytics.com