Cautare

220 de rezultate pentru "tenis" (2.86 secunde)
Caroline Wozniacki si-a indeplinit unul dintre visele sale, acela de a aparea intr-un numar Sports Illustrated Daneza Caroline Wozniacki si-a indeplinit unul dintre visele sale, acela de a aparea intr-un numar Sports Illustrated, acest lucru intamplandu-se in acest an, cand jucatoarea de tenis a realizat un pictorial incendiar in costum de baie.
TENIS DE MASA Fortus Calarasi - tenis de masa, Divizia B, masculin; CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL - CSM CALARASI sectii: Atletism, Box, Canotaj, Kaiac-canoe, Lupte libere.
Subinspectorul Lucian Calmuc de la Politia Rutiera a primit premiul cel mare in competitia de sah a politistilor, la tenis de masa a castigat, ca de multi ani incoace, agentul-sef principal Ion Badea de la Sectia 1 Craiova, iar cel mai bun la tenis de camp s-a dovedit comisarul Capraru, purtatorul de cuvant al IPJ.
Crin Antonescu sustine ca nu poate sa stie care au fost exact negocierile subterane, pentru ca nu a facut parte dintre liderii politici care ieseau la partide de tenis si chiar a evitat aceste momente.
Meciurile de fotbal, handbal, volei sau tenis de camp se vor putea juca atat ziua, cat si noaptea intrucat toate cele zece terenuri de sport vor fi prevazute cu nocturna.
Hochei, handbal, baschet, gimnastica, tenis de masa, box Sala de sport multifunctionala este conceputa pentru a putea gazdui activitati sportive, precum hochei, handbal, baschet, gimnastica, tenis de masa, box, etc.
Era doctor in handbal (jucase la Hunedoara si condusese un club) si in tenis. Analizele sale pe meciurile din marile turnee de tenis si din partidele pentru Cupa Davis erau referinte chiar si pentru unii jucatori.
la tenis de camp. Turneul inclus in calendarul Federatiei Romane de Tenis a adunat la start 50 de participanti din Craiova (Vointa, TC Olimp, TC Triumf 2000, CSM, Recon, TC Stanica, Atlas, CS Kofe), Bals, Caracal, Bucuresti, Pitesti, Petrosani, Valcea, Targu Jiu, Hunedoara si Deva.
Jucatoarea de tenis Alexandra Cadantu, locul 78 WTA, a ratat, astazi, calificarea in turul doi la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, fiind invinsa de rusoaica Maria Sarapova, a doua favorita a competitiei, cu scorul de 6-0, 6-0, informeaza Mediafax.
Liderul mondial la tenis, sarbul Novak Djokovic, si fostul star din NBA, Vlade Divac, sunt asteptati la inceputul acestei toamne la Targu Jiu. ... Horatiu Gorun sustine ca Djokovic si Divac vor sustine meciuri demonstrative si se vor intalni cu tinerii iubitori de tenis si baschet.
Jucatorul de tenis are 27 de ani si este numarul 11 in lume in clasamentul ATP la dublu. ... Tecau se va alatura unor nume mari din tenis care vor purta steagul tarii lor, precum Roger Federer (Elvetia), Novak Djokovici (Serbia), Rafael Nadal (Spania) sau Maria Sarapova (Rusia).
TVR asigura 14 ore de transmisiuni directe, pe parcursul a trei zile, pentru iubitorii de tenis. TVR 1 si TVR HD vor transmite in direct in 14, 15 si 16 septembrie confruntarea Romania - Finlanda, din cadrul turneului de tenis Cupa Davis.
In top se regasesc prezente feminine din natatie, atletism, tenis, gimnastica, modelling si televiziune. ... In clasament se mai afla Lena Gercke, iubita fotbalistului de la Real Madrid, Sami Khedira (locul 16), jucatoarea de tenis Maria Sarapova (locul 28) si gimnasta Shawn Johnson (locul 29).
A doua editie a trofeului YST, dotat cu premii in valoare de 5.000 de euro (net), care a debutat in data de 8 iunie, s-a incheiat cu victoria constanteanului Vasile Antonescu (26 - LPS CSS Constanta), care l-a invins in finala pe Luca Tatomir (pozitia 18 - AS Tenis Club Bucuresti), cu scorul de 6-2, 6-3.
Jucatoarea de tenis SIMONA HALEP se mentine pe locul 7 WTA, cu 4.435 de puncte, tot in mentinere fiind si Sorana Cirstea, pe locul 27, cu 1.980 de puncte, conform ierarhiei WTA, care a fost publicata luni, 3 martie.
Simona Halep a devenit prima jucatoare de tenis din Romania care ajunge in semifinalele turneului de tenis de la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe germanca Sabine Lisicki cu 6-4, 6-0, in doar 57 de minute de joc.
de tenis Simona Halep a castigat turneul WTA de la Bucuresti, BRD Bucharest Open, dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, duminica, la Arenele BNR, dupa ce a invins-o pe italianca Roberta Vinci, cu 6-1, 6-3, in finala.
Ruxandra Costov, jucatoare de tenis, cu turnee castigate in tara si in Spania, in prezent instructor de tenis. - Comparativ cu alte studiouri de masaj si spa, avem cel mai mare numar de instructori, toti cu certificate profesionale.
SURPRIZA Cine o urmeaza Nationalele de handbal feminin, fotbal si rugby masculin, jucatorii de tenis Horia Tecau si Simona Halep, jucatoare de tenis de masa Eliza Samara si Steaua Bucuresti au fost performerii anului 2015.
Roberta Vinci a devenit, la 33 de ani si patru zile, cea mai varstnica jucatoare de tenis care debuteaza in top 10 al clasamentului mondial WTA.
google-analytics.com