Cautare

23515 de rezultate pentru "tenis club campionantena 1 pitesti batut pana a murit" (5.22 secunde)
Organizarea unui Consiliu de Coordonare Local al Organizatiei Municipale a PD Constanta nu a picat tocmai bine pentru anumite stomace democrate.
Saledin Agiacai, Andrei Trandafir, Aurel Butnaru si Dumitru Becsenescu au doar cateva zile la dispozitie pentru a incropi un plan de bataie, pe care intentioneaza sa-l prezinte presedintelui Traian Basescu, inainte ca acesta sa promulge legea adoptata zilele trecute de Camera Deputatilor.
Povestea dateaza de la inceputul anului 2006, de prin luna mai, cand firma Vermont si-a adus aminte de o decizie a unei instante de judecata si a prezentat-o opiniei publice, aratand astfel ca locatia botezata de Copos "Yachting Club Europa" ii apartine.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca peste 14.000 de participanti din peste 65 de tari vor lua startul la cea de-a 6-a editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, care are loc sambata, 13 mai, incepand de la ora 9:30 si duminica, 14 mai de la 08.15, in Piata Constitutiei.
Nu poti sa fi mers intr-un club din Bucuresti sau din tara si sa nu fi auzit la bar sau la intrare de acest site-fenomen. ... Site-ul Nights.ro a plecat acum mai bine de patru ani dintr-o joaca.
Prima editie a Whisky Fest va avea loc la Casa Presei, Sala de Marmura, in perioada 10 - 12 noimebrie 2016, fiind primul eveniment dedicat in intregime uneia dintre cele mai apreciate bauturi ale tuturor timpurilor - whisky-ul.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Tragedia din clubul Colectiv din data de 30 octombrie 2015 ne-a pus in fata unei situatii cumplite. ... Durerea si cutremurarea, dar si revolta ca o asemenea tragedie s-a produs in tara noastra.
Lucian Negrea) Fostul copresedinte al USL, Crin Antonescu, reactioneaza la dezvaluirile lui Victor Ponta, conform carora Liviu Dragnea ar fi fost cel care a negociat pactul de coabitare.
"Reprezinta si o trimitere la forma vegetala a unei paduri desfrunzite" Sala de sport multifunctionala care va fi construita in Bucuresti, pe locul patinoarului "Mihai Flamaropol", va avea 16.000 de locuri si va costa aproximativ 60 de milioane de euro, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern postat pe site-ul Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT).
Capitala Angliei va gazdui astazi ceremonia de deschidere a celui mai mare eveniment sportiv al anului. ... A 30-a editie a Jocurilor Olimpice de vara va lua startul astazi la Londra si se va incheia pe 12 august.
Simona Halep a devenit prima jucatoare de tenis din Romania care ajunge in semifinalele turneului de tenis de la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe germanca Sabine Lisicki cu 6-4, 6-0, in doar 57 de minute de joc.
Simona Halep nu s-a mai aflat in afara podiumului din 16 februarie 2015, cand stat o saptamana pe locul 4, revenind in data de 23 februarie pe poziyia a treia. ... Halep este la aproape 1.000 de puncte de Kerber si la circa 500 de Radwanska.
1. Increderea Simonei e la cote maxime Halep si-a redescoperit pofta de tenis dupa un sezon pe zgura magnific, in care a castigat turneul de la Madrid si a atins finalele de la Roma si Roland Garros!
1 mondial! Ea a casstigat semifinala cu Jelena Ostapenko cu 6-2, 6-4, in turneul de la Beijing Simona Halep a devenit prima romanca nr. 1 mondial in tenis.
Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a castigat turneul WTA de la Shenzhen (China), sambata, dupa ce a invins-o in finala pe Katerina Siniakova (Cehia), cu 6-1, 2-6, 6-0.
Decizia primului-ministru privind eliberarea lui Emilian Cutean din functia de secretar de stat la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie a fost publicata, aseara, in Monitorul Oficial.
ASPOL a organizat vineri seara, la Old School Club din Bucuresti, o petrecere in cinstea tuturor femeilor membre ASPOL.
Situatia financiara a cluburilor de fotbal locale, respectiv datoriile acestora catre bugetele statului, se afla in atentia speciala a Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Minivacanta de 1 Mai a dat de lucru serios Garzii Financiare si Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Constanta.
Clubul "Tan-Tan Summer Club" din statiunea Mamaia a fost amendat de inspectorii OPC in urma unui control efectuat sambata seara.
google-analytics.com