Cautare

23515 de rezultate pentru "tenis club campionantena 1 pitesti batut pana a murit" (3.05 secunde)
Seful executivului din Ramnic a declarat zilele trecute ca nu se considera personal raspunzator de esecul primariei in procesul cu societatea Rosal. Potrivit primarului, nici functionarii publici direct raspunzatori de activitatea juridica a executivului nu sunt de invinovatit.
Unii si-au deschis mici divizii in incinta Ford Craiova, altii testeaza piata terenurilor din Slatina si Bals, pentru a se pozitiona avantajos atat fata de Ford Craiova, cat si fata de Dacia Pitesti.
Pe langa Johnson Controls, care a inceput chiar recrutarile de personal pentru fabrica pe care o va pune in functiune in incinta Ford, alti furnizori au ales sa isi deschida operatiuni in curtea fabricii auto din Craiova.
Recent, premierul Emil Boc a invitat oamenii de afaceri chinezi sa investeasca in Romania intr-o serie de proiecte care vor fi realizate in parteneriate public private, precum autostrazile Comarnic-Brasov si Sibiu-Pitesti.
Chinezii vor sa cumpere Oltchim si vor sa faca autostrada Craiova-Pitesti Chinezii sunt interesati de modernizarea si extinderea capacitatilor de productie la termocentrala Rovinari, dezvoltarea Unitatilor 3 si 4 de la Centrala Nucleara Cernavoda, privatizarea combinatului petrochimic Oltchim, realizarea centralei hidroelectrice cu acumulare prin pompaj de la Tarnita - Lapustesti, realizarea tronsonului de autostrada Craiova - Pitesti, constructia tronsonului feroviar de mare viteza Bucuresti - Constanta, anunta un comunicat al ministerului Economiei.
Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti.
Capitanul echipei de baschet SCM-U Craiova, Branislav Tomic, si-a fracturat un deget de la mana la antrenament si va sta patru saptamani.
Echipele de baschet masculin CSU Ploiesti, BC Timisoara, BCM Pitesti vor evolua direct in grupele FIBA Eurochallenge, in timp ce Gaz Metan Medias va juca in preliminarii, potrivit anuntului de joi al FIBA Europe. CSU Ploiesti este campioana Romaniei, BC Timisoara finalista, iar BCM U Pitesti castigatoarea Cupei Romaniei.
Conducerile organizatiilor judetene ale PSD si PDL din Arges au fost amendate pentru "tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma" ca urmare a protestelor care au avut loc luni la sediile celor doua formatiuni.
Un primar liberal a murit, dupa ce a fost batut crunt de un consilier local din comuna si de viceprimar.
Pe langa amenajarea spatiilor verzi pana in cele mai mici detalii, autoritatile locale din Sectorul 3 sustin ca, pana in vara anului viitor, bucurestenii care vor vizita Parcul Titan vor avea multiple modalitati de petrecere activa a timpului liber.
Pleca din camera aproape pe varfuri lasandu-ne mai departe in fata mesei, cu paharele care lasau inauntru dare de vin rosu, cu sticlele asezate in dezordine, langa piciorul scaunului, langa sticla din care sifonul se prelingea pe parchet (si nimeni dintre noi nu facea nici un gest sa-1 opreasca), cu farfuriile stranse una peste alta intr-un fel de piramida instabila, cu tacamurile lasate intre ele.
De unde aceasta viteza naucitoare a focului, de unde vine infernul dezlantuit in zeci de secunde?/Autoare: ... Tudorel Butoi, psiholog criminalist a explicat, intr-un interviu pentru site-ul mariustuca.ro, mecanismul care in opinia domniei-sale a declansat explozia din seara de 30 octombrie, din clubul Colectiv.
Miercuri, 22 mai, ora 20:00, la Sun Sensations Beach Club (Sun Plaza), Stefan Stan, prima "Voce a Romaniei", va lansa "Povestea mea", primul sau album produs de Universal Music Romania.
Evenimentul se va desfasura incepand cu 21 septembrie 2015 la Academia de Studii Economice (sala Aula Magna), tinerii intre 14-24 ani fiind invitati sa participe GRATUIT de luni pana vineri (21-25 septembrie), in intervalul orar 15:00-17:00.
Prima editie a Whisky Fest va avea loc la Casa Presei, Sala de Marmura, in perioada 12 - 14 noimebrie 2015, fiind primul eveniment dedicat in intregime uneia dintre cele mai apreciate bauturi ale tuturor timpurilor - whisky-ul.
Culmea, pasiunile sunt atat de mari in sportul rege, dar invers proportionale cu performantele realizate, atat la nivel de club, cat si la echipa nationala.
Ioan Gyuri Pascu a murit avand DATORII IMENSE. DETALII INCREDIBILE despre CUM A INCEPUT DECLINUL pentru artist si drumul DE LA MARIRE LA DECADERE (Autor:
Marele handicap al Mariei Sharapova, in semifinala cu Simona Halep, de la Roma Tenis, semifinale Roma:
'Cele mai mari 30 de contracte atribuite de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) in ultimii 4 ani au o valoare totala de aproape 1,7 miliarde de euro, insa doar 9 dintre aceste contracte, in valoare de 400 mil.
google-analytics.com